Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Вихвалялки (3)

А мені щойно подзвонила сестричка і повідомила, що її подруга (а моя знайома) народила їй похресницю!!! :d25:Ми тішимось всією сім'єю!!:girl_claping:

2. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

А я полікавула зуби. Так боялася. Ще на один треба поставити постійну пломбу і все. Ура!))) Ніяк не могла наважитися)

3. Savchenko

Savchenko Member

А ми купили таку вєсчь [​IMG]

4. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Сьогодні мені Коханий зробив пропозицію!

Останнє редагування модератором: 4 Жовтень 2012
  5. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Вчорашній вечір приніс мені відчуття піднесеної втоми.
    Я вперше за останній рік працювала. Півторагодинне заняття з чудовими діточками наповнило морем радості та позитивної енергії. А діти, а малюнки - просто чудо (постараюсь, якнайшвидше похвалитись фотографіями)!!! :girl_tender: :kiss:

Розпирає мене від ще однієї вихвалялки, яку зрозуміють одиниці.
    До мене завтра приїдуть два новенькі слінги елевілівські огірки з бамбуком (новий) та дідімовський індіо мох з вовною (б/у). :girl_blum:

6. Oriana

Oriana Well-Known Member

А я себе вдягнула в гарненьке пальто та взула в чудові чобітки!:girl_spruce_up:

7. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Ми сьогодні святкуємо 9-ту річницю з дня нашого одруження! Настрій і в мене, і в чоловіка ще з ранку - СВЯТКОВИЙ. Дуже рада, що нам вдалося перейти через все, і втримати сім`ю в мирі і любові, що до сих пір цей день для нас святковий:kiss:.
    Зранку - дзвінки, смс-ки від близьких :girl_phone1:... Так приємно, що люди пам`ятають і радіють за нас.
    Ввечері, після дитячих англійських, підемо десь трохи посвяткуємо, мені все одно, а бачу чоловік настроєний на забаву, як і кожного року. То шо, я проти:girl_yes2:???

8. Rachel

Rachel миється в бані

[​IMG]Моя несподівана вихвалялка

9. marika28

marika28 Well-Known Member

І в мене радість чоловік купив телевізор про який я мріяла майже рік. 42 полічі 3D. Такий класнючий вчора цілий вечір тішилася. Нині будем дивитися якиїсь фільмик в 3D. :girl_tender:

10. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

А в нас подвійна, ні, потрійна вихвалялка.
    По-перше, з візового центру нам вчасно (сьогодні) віддали закордонні паспорти :), з якими завтра ми їдемо на тижневий відпочинок на море в Кемер (якби паспорти не віддали - втратили б поїздку, відповідно - купу грошей і сподівань..) :girl_claping: Але ризикнули і молодці))
    Ось йду пакувати купальники, майки й креми для засмаги :girl_blum: в чемодан, який цього року мав бути вже давно в антресолі!
    А приїдемо і будемо збиратись на шопінг в Жешов :girl_claping: свята не закінчуються!!!

11. olangel

olangel Well-Known Member

Моя мрія збулась!!! В нас новий член сім'ї! :)

Соррі, поки фото з телефону)

Останнє редагування модератором: 6 Жовтень 2012
  12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А ми були вчора на концерті Кому Вниз, то музика моєї юності. Дуже мені сподобалося, зустріла купу знайомих. Хочу ще.

13. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Ми сьогодні святкували День народження Юліанки, спочатку був святковий сніданок- з фруктами і тортиком, потім похід з татком за подарунком (татко вирішив самокат купити, доця одобрила, вибирала колір сама), потім ми всі поїхали в Макдональдс , а потім ми поїхати в парк культури, діти покатались на всьому, чому хотіли, з"їли по морозиву і задоволені приїхали додому, дитина щаслива- а це найголовніше, ми хотіли влаштувати їй свято і нам вдалось, завтра ще ідемо в театр ЮГ на "Попелюшку", це буде продовження свята... :girl_claping:

14. Bobas

Bobas New Member

А я вчора попала на концерт камерної музики до 70-річчя та 50-річчя концертної діяльності Олега Криси-ХVІІІ Міжнародний фестиваль сучасної музики «Контрасти».
    Виступав із своєю дружиною, піаністкою Тетяною Чекіною.:girl_claping:
    І скажіть, що життя не прекрасне!?
    Ой, а ще записала малу в мистецьку школу. Скупили її сьогодні в арткрамниці різним приладдям для художників - така вона прикольна біля того мольберту! )

15. innamorata

innamorata Well-Known Member

ніби дрібниця, але хочеться похвалитися.
    купила мені тітка в своєї перевіреної жіночки 2л сметани по 30 грн. з неї вийшло 1250г чудового жовтенького домашнього масла. Тішуся, бо за ті гроші б вийшло лише 800г більш менш нормального магазинного. Мелочь, а пріятно :)

16. smugastik

smugastik Well-Known Member

Мені дитина, на зібрані гроші купила, ось такі троянди, а муж парфуми :girl_dance:[​IMG]

17. ivanyska

ivanyska New Member

Вихвалялище!!! В суботу побачила на тесті- дві смужки, а це означає що я вагітна! Досі повірити і натішитись неможу. Щаслива!!!

18. allja

allja Well-Known Member

І в мене нині вихвалялки:)
    Перша, і головна - в нас сьогодні перша річниця! Так швидко час летить...ніби ще вчора було:girl_tender:
    Ще одна - ми нарешті придбали собі новий фотоапарат, ну і третя - муж вчора назбирав цілий мішок опеньків, хоча
    :girl_wink:

19. Virna

Virna Well-Known Member

а мені коліжанка з Канарів привезла кактусове варення. :girl_tender: хочеться спробувати, але баночка така гарна - жаль відкривати.

20. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.