Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

Виграла стаканчик від кока-коли до Євро-2012 :girl_crazy: Просто відправила код з кришечки на багаточисленні вмовляння і тадам! Мєлочь, а пріятна :girl_claping:

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

купив сьогодні мені чоловік отакі кросовочки
    тіщусь як незнати хто незнати чим, бо давно щось мені хотілось чогось кольорового на весну

По ходу чоловік погодив фотоапаратик ( компактний і досить вдалий) який я примітила на заміну нашого подуставшого і вже не раз вдареного фоторужья.

ще малій знайшла чудову книжечку, якраз те що вона любить
    буде у нас завтра ізба-чітальня )))

Приїзжаю додому а мала з бабцею мені подарунок майстрували-аплікацію, тепер на почотному місці на холодильнику маю от що:
    ну тут я звичайно розплилась :girl_tender:

і навіть те, що ввечері трішки несподівано до нас приїхали свекри зі всіма витєкающімі, не зіпсуло мій сьогодніщній настрій :d23:

3. Міла

Міла Member

Забрала на днях картини з багетки - радості нема меж!!!!!!
    [​IMG] [​IMG]

Останнє редагування модератором: 27 Лютий 2012
  4. kyharochka

kyharochka Member

А сьогодні вже чотири роки як я працюю!!!:girl_claping:
    І дуже задоволена своєю роботою (хоч бувають всякі моменти) і чудовим колективом. УРА!!!:girl_dance:

5. innamorata

innamorata Well-Known Member

А мені сьогодні відкрили річну шенгенську візу. Лишилося придумати як її використати, крім робочої поїздки... зважаючи на літнє поповнення :)

6. Milady

Milady Well-Known Member

А ми вчора наррррешті отримали весільне відео:girl_claping:

7. roziava

roziava New Member

А я така лінтяйка,зовсім не хочу працювати.Сьогодні не пішла на роботу:girl_blush2:, ну не мала бажання.Вранці прокинулась, зварила їсти і на посиденьки)) Зараз піду вишивати і день вдався:girl_claping:

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я сьогодні горда-горда мама!:girl_in_love: мій синочок здавав кров і навіть не скривався:girl_claping: а коли за зразкову поведінку йому запропонували наклейку, глянув серйозно, похитав головою і сказав :"нєєє". Мол, я дорослий. Таки дорослий в мене малюк:girl_in_love: І то таке круте відчуття пишатись своєю дитиною! а ще позавчора він вибирав-подавав з купи цукерки різних кольорів і жодного разу не помилився, тут я думаю спрацювала інтуїція, але бабця з дідусем були вражені ( я теж ггг)

9. olangel

olangel Well-Known Member

А донас кума приходила і принесла нам наші перші Конверси)))))) ручної роботи))))[​IMG]

10. malunka

malunka New Member

А я сьогодні провела день із своїм батьком і така від того задоволена!!! ми рідко бачимося, а коли бачимося, то якось завжди зі всією сім'єю разом, а от сьогодні дуже гарно провели час удвох, наговорилися... дуже його люблю!

11. sunset

sunset Active Member

моя вихвалялка хвостата)
    а це вихваляка-подарунок чоловіка:girl_curtsey:

12. dasha

dasha Well-Known Member

А в мне сьогодні день народження. Рівно 7 рочків:girl_dance::girl_in_love:. Кому ще так пощастило? І чоловік мені проспорив шоколадку, бо казав, що всі забудуть і будуть вітати завтра. А ніхто не забув:girl_cool::girl_in_love:

13. Музик

Музик Мартуська

14. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

15. Holly

Holly Moderator

16. allja

allja Well-Known Member

В мене давніша вихвалялка, все руки не доходили написати, та все ж хвалюсь:girl_cool: Купили собі з мужом такий апарат на кухню (найпотрібніша річ на кухні:rofl:). Тепер мені трохи веселіше, як нікого нема:girl_flag_of_truce:
    А ще в суботу були на хрестинах, гарно так посиділи, фоток наробили - ляпота, одним словом:)

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

18. mermaid

mermaid Member

і я приєднуюсь до вітаннь!!!!!!!!!! Щоб кожен рік був чудовий для Вас!!!! Завжди в цей день думаю про людей хто народився сьогодні :girl_in_love: Тепер вже навіть знаю одну людину :girl_in_love:

І я хочу дуже похвалитись, хоч вихвалялка вчорашня але всеодно пищу і тішусь від радості!!! Нарешті закінчила мою роботу і дуже нею задоволенна!!! І хочу поділитись з вами , знаю що не всі заходять в вернісаж у полімерку і в мою галерею( багато фоток додам згодом) але кусочок для ознайомлення Вона манюня, якщо б встала то була б від сили см 20...

19. dasha

dasha Well-Known Member

Дуже дякую всім за привітання.:girl_curtsey::girl_in_love:

20. Artemida

Artemida Well-Known Member

Ура!!!!!!! Моя кумася народила донечку!:girl_dance: Наша дюймовочка Вікуся народилась вагою 2600 г та ростом 49 см.
    На жаль, довелося робити КР, але, на щастя, мама і доця здорові :girl_in_love:

Статус теми:
Закрита.