Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

А моєму-2 рочки!!!
    Ото дійсно час летить, ніби нещодавно мала в пузі спокійного лялюсика, а тут вже такий дорослий хлопчик, який вже стільки знає та вміє. Я щаслива мама:girl_in_love:.

2. Balu

Balu Member

І моєму вже сьогодні два роки :girl_dance: Така я щаслива, немає слів :d25:

3. alfochka

alfochka New Member

А я сьогодні останній день на роботі ! Завтра відпустка !!!

4. Міла

Міла Member

Нашому синочку 1 вересня виповнився рочок. Як швидко летить час!

5. siriuska

siriuska Member

А я купила босоніжки, давнотакі хотіла, правда вже й забула шо такі хотіла, а сьогодні оп і є, а ще футболочку білу, теж мені нравиться.

6. zaderyshka

zaderyshka Member

Маю Kindle! :girl_in_love:[​IMG]
    Тішусь як дітьо мале, але я б не була я, якби не "зблондинила" класично, по-анекдотичному просто. Примудрилась купити чехол до сенсорного кіндела. матьорий, кльовий, стильний....але ж для сенсорного.

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

ну то виставте на продаж. давайте фото і вартість))

8. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Маю трохи вихвалялок :girl_yes2:
    1. Деколи, а це завше виходить несподівано, чоловік мені дарує троянди. Ось і вчора прийшов після роботи додому і дарує мені троянду :give_rose:, яку ховав в руці за спиною. І там мені приємно стало, так несподівано! :i-m_so_happy:
    Чоловіка вже і немає вдома, бо поїхав на роботу, а троянда стоїть у вазі і гріє моє серце :rolleyes:

2. Останнім часом зацікавилася полімерною глиною. І на днях зробила сережки з полімерної глини. Це мій перший виріб з полімерної глини.

Сережки вийшли не такі ідеальні, як мені хотілося б, але, гадаю, наступні вироби будуть ще вдаліші. Працювати з глиною дуже сподобалося, що і буду робити надалі ;)

Останнє редагування: 6 Вересень 2012
  9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я вже хвалилась, що свекор подарував мені сережки з янтарем, чоловік підвіску докупив, ну а сьогодні я ще й перстень з янтарем знайшла, який дуже пасує до моєї підвіски. Тепер маю бурштиновий комплект ;)

10. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

І в мене ювілірна вихвалялка: чоловік з нагоди іменин подарував сережки з топазами і діамантиками, такі гарнюні і ніжні :girl_in_love:

11. Freitag

Freitag Active Member

А я з нагоди іменин отримала квиточки на виставу Національного театру ім. Івана Франка. Тішуся таким чудовим дарунком!:girl_claping:

12. Holly

Holly Moderator

А мій чоловік вирішив взяти відпустку на тиждень. Тому ми завтра їдемо на дачу і приїдемо аж на наступні вихідні.
    А ще з нагоди нашої шостої річниці, котра буде 30 вересня, подарував мені біленький, гарненький нетбук

13. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

А мені чорненький:xaxa::girl_claping:

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А у нас нарешті є нормальній тинтернет вдома :girl_claping: А ще в нас нинька сонечко, тому підемо після обіду погуляти до котрогось озера. Ще правда не знаю, до якого саме, тут їх стільки, що можна вибирати :).

15. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

В нас сьогодні велике свято - рівно рік назад я стала мамою:girl_in_love: Як скоро час летить, здається, ще недавно тільки з пологового приїхали, а вже такий великий хлопчик:)

16. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А я собі викупила прикольні штанці, правда, я в них дуже худа, і светрик до них. І дві пари мештенят. Одні на шпильці в 13 см, а другі - "лижі" з бантиками. Довольна, як слон.

17. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

а в мене теж є вихвалялка :girl_claping: Ще й яка!
    Сьогодні мені наш директор вручив Подяку від А.Садового за сумлінне виконання службових обов*язків :girl_blush2:! В мене сьогодні прям корона на голові!
    Ось вона (подяка:))

А ще мені до пари подарували від підприємства картку ДЕКО на суму покупки 1000 грн. і кошик квітів. Тішусь і збираюсь на шопінг! :girl_cool:
    А головне що це було несподівано, зовсім неочікувано і дуже приємно)

18. Delfy

Delfy Well-Known Member

А ми ці вихідні проведемо в Турції :girl_in_dreams: Взяли халявні путівки і летимо :girl_in_love: Ура!

19. Зануда

Зануда Well-Known Member

А у мене така трошки смішна вихвалялка - вчора синочка вперше водила в перукарню. Так чемно все витримав і тепер такий красуньчик! :) Щоправда стригся в мене на руках, бо сидіти самостійно в кріслі він відмовився категорично, але не плакав і не пручався, а це вже дууууже добре!

20. Savchenko

Savchenko Member

в мене маленька, але приємна вихвалялка:

Статус теми:
Закрита.