Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

Отримала сьогодні тимчасове посвідчення водія штату Каліфорнія!!! Юхху!

2. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

За місяць скинула 2!!! кг. Тепер в мене ідеальна вага. При зрості 1,62 важу 52. Уря!!!

3. Virna

Virna Well-Known Member

а мені вчора моя кохана братова презент прислала: купальник і трусики від вікторії. вчора піввечора в хаті дефілювала:girl_crazy: і ще пудру. радості нема меж

4. Liona

Liona Well-Known Member

Маю 2 вихвалялки )
    Привезли доцю з Бродів ) Я тааак скучила за 4 тижні! Не можу нею натішитись! )
    І друга вихвалялка - записалася на фотокурси ) З середини вересня починаються заняття )

5. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Розпирає-розпирає-розпирає
    забрала наші запрошення на весілля, вони такі кльооооові-і-і-і

з тисненним іменним логотипом і взагалі кльові-кльові

6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

маю таку красу
    фото з телефону, краще виднотут
    а ще отримала, як щороку в цей день, поштою вітальну листівку від однокласниці-подруги, то така гарна традиція, якій вона не зраджує, дуже приємний вияв уваги:)
    телефон не замовкає, в мене сьогодні день народження

8. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Ой, а нам чоловікова бабуся зробила приємну несподіванку :girl_yes2:, принесе сьогодні свіженьки голубці із тертої картоплі (моє сімейство це любить) і наліплені варенички. Так приємно :girl_tender:

9. Музик

Музик Мартуська

аааааа, знов маю інтернет, яке ж то щастячкоооо!

10. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Моя подружка сьогодні народила донечку!!

11. Fechka

Fechka Member

Прибігла з роботи,а чоловік вже вдома.Приготував вечерю, засервірував стіл...Чекав....:girl_wink:
    Як іноді мало треба для щастя!:girl_tender:

12. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

13. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

А ми заснули на обід без циці. Помаленько відлучаємося і мій Тарасик показує себе справжнім мужчиною: сказали нема, значить нема. Я з того всього дуже рада :girl_yes2:

14. solomka

solomka Active Member

А мені сьогодні подарували зовсім несподівано кримське мило ручної роботи: презентик невеличкий (100 г), але я дуже з того тішусь :girl_tender:

15. Virna

Virna Well-Known Member

я знов прийшла хвалитися:girl_dance: прийшов купальник, який замовляла в яни. виправдав всі мої надії. зробила гарний французький манікюр і купила білу мереживну кофту. як мені файно від того всього, ви не уявляєте:girl_crazy:

16. Heureuse

Heureuse вірю...

а ми передаєм всім привіт з сонячного Єгипту! :girl_bye2:
    вже чотири дні як нічо не робим, лише купаємся, засмагаєм, чоловік відгодовується, я планую на яку дієту сяду по приїзді ггг :xaxa: одним словом я дочекалась і кайфую...:girl_tender:

а взагалі інтернет зараз страшенно тупить, тому я навіть не знаю чи цей допис опублікується, але все одно пишу, бо дуууже скучила за вами..

люблю-цілую!

17. Seppy

Seppy Active Member

Я вже 7 годин як у відпустці! Аж на 10 днів! (Знаю, мало деньків, але довгоочікувана відпустка все таки настала!) Сиджу, ні про що серйозне не думаючи, попиваючи винце кайфую...

18. Donata

Donata Active Member

ми їдемо відпочивати в Карпати, всією сім"єю, але ж я щаслива :girl_claping: :girl_dance:

19. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

А ми вчора з доцькою ходили на футбол і вона як надиво навіть гарно себе поводила......"Карпати" чемпіон!

20. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Нарешті можу похвалитися. Ми купили машину!!! Зараз вчусь їздити, такщо вважайте на дорогах:)

Статус теми:
Закрита.