Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

ураааа, моя кумаська народила доцьку!!!!!!!!!!!!!

2. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

В мене перша вихвалялка, що я взагалі попала в цю тему. А друга - на фоні стресу я сильно схудла і, відповідно, в мене зник головний ворог - ЦЕЛЮЛІТ. Помітила сьогодні абсолютно несподівано, вийшла з ванни, навпроти дзеркало, я кинула оч на свої проблемні місця, і тут же їх зняла, бо нема на що кидати. Я взагалі-то ніколи не страждала великими проявами цього щастя, але то взагалі немає. Сиджу тепер і волочусь: тисну шкіру поміж пальцями і чекаю апельсинової шкірки. А її немає.
    ЕЕ-хх, добре жерти на відерко менше!!

3. Michela

Michela New Member

Чоловік подарував мені нову красунечку! Ось таку...
    [​IMG] [​IMG]
    А ще маю тепер ось таку штуку і такий соковитискач... Ну і моя найкраща вихвалялка! Це фотоапарат...:girl_dance:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

4. jylanda

jylanda занууууда

А ми купили таку машинерiю:girl_dance:
    Тепер буду робити смачненьке домашне морозиво. Ням)

5. kati

kati Well-Known Member

Мене мій чоловік балує...несподівано приніс біленький айфон, знає,що я хотіла білий, але коли купував попередній,якраз білих не було...а я в принципі і чорний вже полюбила:)

6. preciosa

preciosa Well-Known Member

Дівчата, у мене мегавихвалялка! Я вступила на державну магістратуру!!!! УРА! Так боялася, так переживала... Вже і не надіялась, що буде державне, готувалась до гіршого...
    Всім дякую за молитви!

7. sofcja

sofcja Member

уря! маю нині перший офіційний робочий день!:girl_claping:
    маю невелику зарплату, але просто розкішні умови до праці, нормальних людей збоку і доволі вільний графік, що мене не надто обмежує... ну, і зручно добиратись, бо сам центр...
    щаслива, то словами не передати!:girl_claping: :girl_claping: :girl_claping:
    а ще приїхав братик двоюрідний зі США - побачимось на вихідних...
    і привіз мені абсолютну несподіванку-подарунок - планшет!:girl_claping:
    побачу - заціню, з родиною побачусь - зацьомаю...

8. Raven

Raven Мама малятка

Мені муж приніс таких файнх подарунків від "Мильних історій" :girl_in_love:, сидю, тішусь.

9. Hermi

Hermi Well-Known Member

ну в мене цілий набір вихвалялок, але от похвалитись фото не можу, ноги не дійшли до гуртожитка забрати юсбі:sad:
    Найголовніша вихвалялка - я просто так вибралась до Львва і цілих 2 дні била байдики!Нарешті цілий день тішилась своєю манюнькою похресницею, навіть десь 2 год сама сиділа з нею
    Купила собі шкіряну курточку-плащик. Співвідношення ціна\якість просто шикарне.
    Купила тюль до кімнати, уже півроку вибирали і нарешті вибрали, що треба. Сьогодні-завтра пошиєм і буду тішитись оновленням зали.
    Ну і вже зовсім господарська вихвалялка, почали дозрівати помідорчики наші! Один помідор заважив - 560 гр! Вчора зібрали перше відро помідорів!
    А ще мені подарували валізу! Довго думала, яку краще купити, а тут таке щастя!В знайомих виявилась зайва:)

10. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

А я сьогодні на ДН отримала ось такий соковитискач

11. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Нас виписали з лікарні і ми вже ДОМА :girl_yes2::girl_claping::girl_claping: :girl_claping:

12. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

а я нині стала влансицею довгих, пухнастих війок))) отак то)) наростили мені таку красу, а ще й зробили корекцію брів та пофарбували їх. отака я красапєта стала))

Останнє редагування модератором: 6 Серпень 2012
  13. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а в мого хлоп'ятка ангіна серед жари((( Так от вчора малий чемно перший раз пополоскав горло, з лікарством, повну кружку!!!! Спочатку була істерика, поки не пригрозила що буде гірше, а потім як кілька разів спробував, то вже зі сміхом і задоволенням показував як він вміє довго полоскати!!!
    Малий довольний, а ми з чоловіком горді за сина))))

14. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А я сьогодні, на диво, маю настільки хороший настрій. Навіть не знаю, з чим воно пов'язано, але сьогодні йшла з роботи і посміхалась сама до себе. Хочу, щоб так і надалі було.

15. koroljok

koroljok Well-Known Member

Іллюсі зняли вчора гіпс - і він із величезним задоволенням піхов в садочок

16. Liona

Liona Well-Known Member

А я вчора отримала на День народження 2 довгоочікувані забаганки :girl_tender:

[​IMG] [​IMG]

17. zetta

zetta Well-Known Member

а ми нарешті теж прикупили кіндл і з гарною обкладинкою.)

18. zaderyshka

zaderyshka Member

А я вчора від Марти-Музик отримала таку красу. Муж сказав, що прям як з Володаря перснів ельфійські прикраси.
    Весь набір в купочці

19. Taska

Taska Well-Known Member

тільки пів дня пройшло а у мене аж дві вихвалянки!
    1. Сьогодні вперше пішла з Дарусею (5р.) на заняття по плаванню і вона дуууже чемно і старанно поводилась, я від неї не очікувала таких результатів, щастя і гордість розпирають мене:)
    2. Виграла судовий процес у справі аліментів!!!

20. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Ми в Кракові! Нарешті забрала мою весільну сукню!!

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.