Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Вихвалялки (3)

я нині гарно попрацювала, чоловікові виплатили премію за експедицію, куди і я їздила, а тому Мартуська вирішила потішити себе маленькими подарунками - кросами, на які давно облизувалась і балетками
    але маю біду - побачила ще шарф, який тепер займає всю мою свідомість - певно ще і на нього буду грошики просити

2. Virner

Virner Well-Known Member

Сьогодні приїжає моя мамуся в гості:girl_tender: Чекаю її дуже!!! Навезе смаколиків - радість для зятя:girl_wink:
    А завтра їдемо разом з мамами, без чоловіка, на дачу...будемо ягідки їсти/збирати/запасати. Отака буде дівоча поїздка з моїми найкращими мамуськами!:girl_tender:

3. Oksamyt

Oksamyt New Member

Синочок вчора зробив кілька перших САМОСТІЙНИХ кроків!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))):girl_tender:

4. purse

purse Member

Ми сьогодні їдемо на море, вже вся на чемоданах, не можу до чекатися 10 днівв сонячного щастя)))

5. marika28

marika28 Well-Known Member

А я щойно з моря. Цілий день проквасилася така задоволена а ще більше стомлена. Буду надіятися що завтра нічого не буде чухатися після сьогоднішнього сонечка

6. Міла

Міла Member

Нашому синочку сьогодні 10 місяців, вчора в нього виліз третій зубчик і вже минуло 10 днів, як він зробив перший самостійний крок. Ось такі мамські вихавлялки!

7. Fechka

Fechka Member

Чудові вихідні. Прекрасний день. Учора були на базі відпочинку Шепільська , а сьогодні в Трускавці!
    Клас!!
    Чудово відпочили! Так би завжди!

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я підстригла свою кицю :). Вона була дуже пухнаста, зараз жахливо линяє. Тому від сьогодні моя Аліса нагадує лева - я їй ще хвіст фігурно вистригла ))).

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Сьогодні глянула на свою карточку, мали прийти декретні гроші.... Прийшли!!!
    Я знала що сумма буде непогана, але та сумма що прийшла взагалі заставила мою щелепу відвиснути)))
    Чоловік сказав що конфіскує карточку, бо інакше ті брюлікі на які я давно дивилась стануть моїми ))). Тепер головне взяти себе в руки і не розтринькати то все :girl_blush2:

10. smilee

smilee New Member

Приїхали з Шацьку=) відпочили супер, погодка ням-ням попала!!! Малий довольний приїхав...:girl_tender:

11. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

А я дуже горда, та щаслива. Сьогодні стартував Ukraine-trophy 2012! Мій чоловік приймає участь в ньому (в категорії Туризм) !!! УРАААА!

12. Женічка

Женічка Well-Known Member

Настя вже місяць ходить на хфранцузьку, але крім бонжур мадам і бонжур мадмуазель мамине серце нічим не тішила, а сьогодні, ще лежачи в піжамі, почала виспівувати :girl_tender: ні слова не пойму, але підозрюю, що то вона і є, ота хфранцузька :)

http://www.youtube.com/watch?v=P7vWsAYkZ4k&feature=plcp

13. solomka

solomka Active Member

Мій синок нарешті навчився вимовляти букву "р" (а я вже на днях вже збиралась вести його до логопеда).

14. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Назбиралось і в мене вихвалялок - я успішно захистила дисертацію, придбали ще меблі у вітальню й кабінет, повісила квіти на балконі та придбала цікаву рослинку-деревце, а на вихідних побували з малою в зоопарку "Лімпопо" (в Меденичах) - раджу поїхати туди з дітьми - море вражень гарантовано:girl_bye:!

15. Женічка

Женічка Well-Known Member

дякую форумній лінійці згадала, що Сашку сьогодні 5!!!!
    іменинник з 6 ранку цицявся з інтервалом у пів години, як результат - сопе досі солодко у ліжку, випхавши мене з нього, останніх пів години цицяння дупа моя вже звисала, я втекла від того ненажерного п"ятимісячного мужчинки :)

16. iriwa

iriwa Особлива мама

А я їду 13 на моря!!!! :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy::girl_dance::girl_dance::girl_dance:

17. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

а ми уже в п"ятницю виїжджаємо!:girl_crazy::connie_pull-pigtail

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

а ми сьогодні нарешті почали закривати домашні огірочки! Завтра-після завтра почнуться помідорчки! як добре бути вдома!

19. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

В мене за час відпочинку назбиралось вихвалялок, покажу основні:)
    Купив мені коханий такий ноутбук:girl_tender: :
    І такий годинник, який я давно хотіла:kiss:
    Тішусь:)
    А ще купили коханому на день народження IPad3
    Помаленьку починаю конфісковувати його в чоловіка)))Така кльова штука!

20. Solomi

Solomi New Member

мій теж:girl_tender:

а ще сьогодні буду варити вишневе варення - ням -ням

Статус теми:
Закрита.