Вихвалялки (3)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Marcipanka, Feb 15, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Barbie

Barbie Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

А в мене весільна вихвалялка:) Вчора наші батьки забрали весільне відео:girl_tender:
    А фотокнига теж скоро буде готова, залишилось вибрати лише дизайн книги і все:girl_dance:

2. oksumoron

oksumoron Active Member

3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

а в мене сьогодні нарешті вийшли гарні і рум'яні кекси! тішусь :girl_smile:

4. Darcy

Darcy Well-Known Member

І я сюди ж)))

5. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Цей рік дуже плідний на весілля!Так багато друзів заручились і одружуються!:) Разом з нами цього літа серед друзів буде 5 весілль!!!
    А ще три буде в моїх друзів з Америки,якраз на днях двом їм пропозиції зробили!
    Така рада за них :girl_in_love:
    Приготування до весілля це так чудово!!!цілими днями з ними на скайпі обговорюємо всілякі весільні питання :girl_tender:
    Нам вже можа трохи розслабитись,фото,відео,музику,ведучого і ресторан замовили!а і флориста ще...а все решту вже з весни!:girl_bye:

6. Dana K

Dana K Well-Known Member

Все забуду похвалитися -- вже тиждень вигулюю новий пуховик (таки знайшла) і черевички:girl_cool: ще би сумку знайти таку, яку я хочу...:girl_tender:

Друга вихвалялка -- в мене тепер красується гарнюня біла орхідея (не повірите, мрія моя) -- коханий на День закоханих подарував... :girl_tender::girl_tender::girl_tender:

І ще -- придбала подарунок коханому на завтра (захиснику моєму :girl_wink:) і + завтра випадає наше найперше маленьке свято

7. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

щаслива,що вдалось врятувати мій пуховик. так акуратно поміняли замок,зашили підкладку. навіть швів не видно,як фабричні. ше й за роботу взяли всього 40 грн.

а ше зацвіли мої гіацинтики і нарциси (потім фото зроблю) і пахнуть на всю хату:girl_tender:

8. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

а мені сьогодні з нагоди мого завтрашнього Д.Народження мамочка з татком подарували ось таку красу! Завтра буду сама гарна! :girl_tender:

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я тепер два рази на тиждень ходитиму на додаткові заняття з англійської в Стенфорд!!!:khomyak::khomyak::khomyak:

10. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Любі форумлянки, сьогодні я з вами з дня реєстрації вже три роки, а неофіційно - три з половиною. Моєму Кірі було близько місяця, як я потрапила на ще тоді "Львівський форум". Це пізніше було від'єднання... В мене за цей період народився другий синочок. З часу реєстрації я ділилася з вами своїми бідами і радощами. А ви мені відповідали взаємністю: давали поради, підтримували, хвалили, заспокоювали, давали віру в себе.... Я вдячна за кожне добре слово в карму написане мені. Вибачте, що коли не дякувала у відповідь. Можливо, ви і не очікували цього у відповідь, але мені здається, що це важливо, щоб бачили, що я щиро вдячна. І мені за це хочеться, і хотілося , натомість, віддавати вам щось гарне і добре.
    І з вами я росту, так, росту, бо тоді коли я з вами познайомилася мені було 19 років. Отже, зрію з вами, як і особистість. І Ви мені теж допомагаєте, бо форум - це певний вищий рівень, як на мене. Росту і творчо. Є певні, як знаєте, здобутки і в цьому плані.
    Я познайомилася тут з різними прекрасними людьми. Навіть, налагодила з деким тісніший зв'язок. Ви мені дорогі. Ви важлива частинка мого життя :kiss::give_heart::give_rose:.
    На серці якась святкова врочистість з вчорашнього дня...
    P.S. Вдячна пану Левандівці за створення ДП. Якби Ви його не створили, то в мене не було б, певно, цього маленького світу, який живе в моїй душі і є частиною мого життя.

11. tsyganka

tsyganka Member

Мене переповняє радість і гордість за свого синочка. :girl_tender:Такий в мене помічник росте: як тільки стаю щось готувати, то він тут як тут. Муку сіє, блендером збиває, мастить і мішає та все кричить "сам, сам...". А ще навчився користуватися фотоапаратом, ходить по хаті і фотографує все, що попаде йому в об'єктив. Ось фотодоказ:

12. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Гарний вечір проведений з коханим!
    І подаруночок від нього для мене сертифікат на Королівський Тайський масаж в чотири руки!! Я неочікувала!
    Балує він мене :kiss3:

13. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

і я вже маю вихвалялку)))в чоловіка операція пройшла успішно!!Ура))))))а потім зайшли в макдональдз і я зїла трохи картопельки)))

14. Мамусічка

- писала я у темі "Родинні фото", але не сказала, що то нас запросила одна з районних газет "Світлиця". І нас ото там і сфотографували для рубрики "Моя сім'я - найкраща". І саме вчора себе там побачили:girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2:

Last edited: Feb 25, 2012
  15. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Отримала на ДН подарунок. Я В ЗАХВАТІ. Дуже особлива людина зробила сама абсолютно все - від фарбування шкіри, до дизайну, набивки і тд і тп. ВАУ!!

16. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

не пустила сьогодні чоловіка на роботу, бо назбиралась купа домашніх справ,які мені трохи не по руках. то він наново перекатав стіни фарбою, зремонтував Кубусьові клітку, перепаяв телефонні дроти, обзгризені мишою, зробив замок на шафці. одним словом- я довольна)
    а ше вчора купила собі на розпродажі светерик і джинсову сорочку:girl_dance:

17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А мені вчора чоловік несподівано приніс букет квітів. :girl_in_love:

18. roziava

roziava New Member

А мені свекруха обіцяла вислати полуницю, отака захцянка супроводжує мене вже кілька тижнів і тут нарешті!!! Чекаю посилочку))
    Чоловік сьогодні допоміг прибрати, розморозили холодильник,ну і тепер після плідної праці йдемо вечеряти:girl_dance:

19. Мамусічка

А я тішуся своїй обновці!:girl_dance::girl_claping:

І я вже тааак хочу тепла, що сьогодні ще купила собі весняне платтячко. Абсолютно незаплановано. І хоч воно недороге, але таке гарнюньке і чудово облягає фігуру, що аж любо дивитися в дзеркало :rolleyes: Хоч не знімай:biggrin:
    Так люблю різноманіті сукні, платтячка, сарафанчики...:) До речі, ще одне платтячко (те, що я вибрала, як нагороду за схуднення по системі -60) нарешті до мене прийде на днях, бо я його чекаю вже близько трьох тижнів. Так довго, бо замовляла через Інтернет. І ось-ось в понеділок, врешті, прийде. Побачу та приміряю його, бо закохалася в нього з першого погляду.
    Гадаю, мій мінімум по оновленню гардеробу платтячками виконаний. І цьому я дуже рада!:i-m_so_happy:

Last edited: Feb 26, 2012
  20. Kucheriava

Kucheriava Well-Known Member

Купила, сьогодні, чоловікові сорочку до джинсів, а тішусь так ніби собі купила.:girl_dance:А як вона йому пасує...

Thread Status:
Not open for further replies.