Вихвалялки (3)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Marcipanka, Feb 15, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

Нікуська зранку сама встала на ніжки і зробила крочок. а ввечері - вже цілих три самостійних кроки! :girl_claping:

2. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

О, а я теж саме недавно зробила.

3. marika28

marika28 Well-Known Member

І у мене вихвалялка.Я нарешті закінчила сумку вязати. Сьогодні була з нею на роботі всім дуууже спдобалася. Я така задоволена нею жах.:yahoo:

4. siriuska

siriuska Member

А в мене супер вихвалялка, я купила собі літню куртку про яку навіть і не могла мріяти, бо вже багато магазинів обходила. ДОВОЛЬНА.

5. Sertce

Sertce Member

Поxвалюся: 7 xвилин тому моєму синові виповнилось три рочки.:connie_pull-pigtail

6. preciosa

preciosa Well-Known Member

А ми уже замовили весільний зал:girl_tender: На 3 серпня 2013 року. І моя голова тепер не хоче ні про що інше думати... Вступ на 5-ий курс через місяць, а я навіть ще й не сідала за повторення...:girl_crazy:

7. apelsyn

apelsyn New Member

А в мене ехмея зацвіла! Я думала їй - капут, "дітей" вчасно не відсадила і стояв собі вже 2 роки здоровенний кущ - "мама" і 3є "діток". А вчора дивлюсь - 2 квітки!! Ну хто знає, яка то ехмея, мене зрозуміє - чудо природи!

8. Анютка

Анютка Well-Known Member

А ми купили у дитячу шпалери!! Я така рада, вже не можу дочекатися вихідних, щоб їх поклеїти

У нас смужка і малюнок з кониками, замком і принцесами)))

Last edited: Jun 25, 2012
  9. Nemi

Nemi Well-Known Member

вчора отримала свою першу зарплату! :girl_dance:

10. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Отаку 32 дюймову радість подарувала нам чоловікова мама. Радості немає меж :girl_tender:

11. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

ой.. а що я мала на своє ДН!
    В 10-й вечора спровадила я з хати свою дорогу родину - і в нічний клуб!!!
    А чолові положив малу, поскладав все в холодильник, казав що 4 рази посудомийку закладав, повитирав-помив баняки...
    Приходжу в 6-й ранку - а в хаті і сліду від гостини немає!
    Оце подарунок!!!

12. Liona

Liona Well-Known Member

І я похвалюсь )
    Завтра починається наш вояж ) Спочатку їдемо в Луганськ, гостюємо день в батька. І вночі вирушаємо в Донецьк, звідки маємо літак на Грецію )) Так що, дівчатка, наступна вихвалялка писатиметься вже з берегів Середземного моря )) :girl_tender:

13. preciosa

preciosa Well-Known Member

А я 5 липня піду на першу у своєму житті співбесіду по роботі! Чесно, навіть не шукала спеціально, а почула по радіо, записала номер телефоу і подзвонила... От піду, поговоримо, подивлюсь, чи влаштують мене умови...:girl_wink:

14. siriuska

siriuska Member

А я за цей місяць нормально виспалася, бо так жара не давала спати.

15. Bonita

Bonita Member

І я похвалюся - їдемо з коханим на вихідні в Славськ, відпочити трошки, погуляти, подихати свіжим повітрям, а ще це буде наша перша поїздка разом (сама від себе в шоці - але дуже сподіваюся, що попереду чекає ще багато-багато спільних подорожей). Ну і в загальному я шаленно закохана і дуже-дуже щаслива:girl_tender: а якщо же вийде владнати одну ситуацію (но прийдеться чекати до кінця року) то взагалі все буде супер.

16. Donata

Donata Active Member

В мене МЕГА вихвалялка: більше 11 год. тому я стала тіткою :girl_dance:
    В мого брата народився синочок :girl_tender:
    я така щасливаааа, хай росте здоровенький :girl_yes2:

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

маю вихвалялки, смішно те, що найбільше втішилась не самому замовленю, а тому бонусу що дістався на халяву, я постійно забуваю купити сантеметрову стрічку і вуаля-тепер в мене їх дві, можу тепер поміряти обєми і йти займатись в гілку ідеальних ніжок:connie_pull-pigtail

18. Virginia

Virginia Well-Known Member

19. simona

simona Well-Known Member

моя мрія збудеться скоро - я "полізу" на Говерлу, потім мене чекає рафтінг))))))))чекаю з нетерпінням

20. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А ми їдемо на Світязь, на цілих п’ять днів! Надіюсь, з погодою нам повезе. Не хочу сидіти біля озера і мерзнути....

Thread Status:
Not open for further replies.