Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Donata

Donata Active Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

Мій синок прочитав самостійно свою першу книгу, історію про Людвіга хитрого :girl_cool:

2. agalinka

agalinka Active Member

Мій синочок вперше спав у окремій кімнаті, неможу натішитись, такий малий, а вже такий самостійний, ех, треба думати про дівчинку, а то вже самотньо стає )))

3. zaderyshka

zaderyshka Member

А в мене нині простенька вихвалялка і зовсім не матеріальна. Рік тому ми розписались з коханим мужом.:girl_tender::girl_tender: Муж нині сказав, що ще 49 років і "золоте".. весілля. Отакий, далекоглядний.

4. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Моя Нікуська, учасниця повзунячих перегонів, потрапила з татком до новин!! (мєлочь, а пріятно)
    [​IMG] доця - в білому бодіку, на передньому плані

5. Відповідь: Вихвалялки (3)

Урааааааа!
    Я виграла отаке - Apple iPod Shuffle.

Давно його хотіла. Він такий мініатюрний і.. просто досконалий :girl_tender:

Як виграла?
    В нас в компанії відділ маркетингу оголосив конкурс серед працівників на кращий слоган для реклами одного з наших продуктів. Я до такого таланту не дуже маю, але як побачила в списку призів його :khomyak: Понапридумувала з десяток різних варіантів (деякі були відверто ржачні), відправила і забула. Пройшов місяць. І от сьогодні електронною поштою усім працівникам було розіслано результати. І я - переможець :girl_blum:

Я трохи в шоці. Дрібничка, звісно, але так приєєєємнооо! Колеги вітають, їм мій слоган так сподобався, що радять по-троху думати про зміну напрямку діяльності :connie_pull-pigtail

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І я радію:yahoo:, як же ж я радію. Моя подружечка, надзвичайно хороша людина, я таких направду більше не зустрічала сьогодні повідомила, що виходить заміж:air_kiss:. То просто надзвичайна новина, бо вона так довго йшла до цього і от нарешті знайшла своє кохання:girl_in_love:. Тішууууусь:yahoo:.

7. Gajka

Gajka Well-Known Member

А я сьогодні вперше була в кінопалаці на 3Д. Коханий виграв білети на радіо, крім фантастики нічого не було, от ми і пішли на Мадагаскар-3. Мене переповнюють мега враження, не думала, що це настільки незвично. Мені дуже сподобалося. Правда думала, що люду туди більше ходить. Було чоловік 10-15, пустий зал.

8. malunka

malunka New Member

А я сьогодні зробила нову стрижку, пофарбувалася і дуже собі така нова подобаюсь:girl_tender:

9. nattsol

nattsol Well-Known Member

я розумію, що це трохи як реклама, але ну дуууже вже хочеться похвалитися :girl_blush2:
    я з чоловіком робили 3д анімацію до цього відео
    http://www.youtube.com/watch?v=fMTNb-Xyp2E&list=UU8g6hLuGlmn2Wl7L1LCt-3w&index=11&feature=plpp_video

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ми вчора ходили в кіно, крім нас була ще одна пара
    кльово так коли людей не має:girl_yes2:

11. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

І у мене вихвалялка - гастрономічна :connie_pull-pigtail Наліпила вареників з чорницями!

12. Raven

Raven Мама малятка

В мене ненормальна вихвалянка: я скупилася приправами.... Аніс, барбарис, тим"ян, і ще купа всього. Як воно все файно пахне:girl_in_love:.

13. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

а я сьогодні реалізувала свою дитячу мрію - наплели мені півголови косичок :girl_spruce_up: - тепер я виглядаю як 15-річний тінейджер :)
    фото не з мене, але результат такий же :)
    вирішила, що на морі таке мені дуже тре.
    ПиСи: відпустка то кльово :) можна робити що хочеться і нічого тобі за то не буде :)

14. Neitiri

Neitiri New Member

Повернулися з Єгипту!! Чудовий був відпочинок - велика компанія, весело, ну і взагалі здорово займатися нічогонеробленням 2 тижні!

15. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

і я..мала дві дирки у вухах. тепер маю 5-ть. Наступна мрія - тату(страшно), а потом активувати лежачі водійські права. Думаю, що страшніше - кермо чи тату!!!)))

16. Hermi

Hermi Well-Known Member

А я сьогодні вперше за місяць проснулась сама в 8 год:) Я не думала що на таке здатна:).
    А ще розцвіла трояндочка. Я думала що вона не перезимувала, довго не розпускалась, а як розпустиласб, така кволенька була, листя жовте. Я половину бутонів пообривала, бо боялась що буде мати сили їх всіх розпустити.
    А ще сьогодні з родому приїжджає моя подружка з донечкою!Чекаю з нетерпінням!
    Була на базарі накупляла якихось маленький горняток, саме не знаю навіщо, спрацювало бо вони майже за даром . От сиджу з мамою і придумуєм їхнє призначення. Вже декілька соусницями назвали:)

17. domino

domino Well-Known Member

А ми з чоловіком купили вчора авто AUDI A6, ну дуже сімейного типу! це вже наша друга,(старушку продали))) але я дууууже за себе горда, бо теж до неї не мало приложилася:connie_pull-pigtail

18. Virginia

Virginia Well-Known Member

А мене сьогодні дві мегавихвалянки!!!
    Перша - в Мартусі день народження:give_heart:
    Друга - чоловік перший день на дуже серйозній новій роботі

А ще мінівихвалянка - бабуся пішла з внучкою гуляти, а мама має час для себе:d23:

19. smugastik

smugastik Well-Known Member

а ми сьогодні були з малим в окуліста, і в малого покращився зір, ще трошки і знімемо окуляри.

20. Музик

Музик Мартуська

скромна така вихвалялочка: я нарешті дозріла і почала щойно буквально вести свій блог! лишилось тільки навчитись додавати до зображення водяні знаки і всьо взагалі буде гуд

Статус теми:
Закрита.