Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

а ми на морi вже другий день... пляж, яхта, друзi, море бомбезне.. сонце.. правда я як iздова мамаша... бо моя доця тiльки в мене на руках сидить )

2. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

бачу Вітторію в рожевій кофтинці:girl_wink:

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

4. dudushka

dudushka New Member

А в мене теж вихвалялка)
    Іду в четвер на день народження до коліжанки.
    Треба тепер думати що ж подарувати):girl_spruce_up:

5. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

від мене в карму вимагали фото - воно тут
    Моя мала справа. До речі, як днями виявилося, фотографував Максим Баландюх, чоловік нашої Taska

6. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

А я хочу похвалитись тим ,що переповноє моє серце і хочу , щоб ви потішились зі мною моїм щастям!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Тут я писала , про нашу мрію :
    http://posydenky.lvivport.com/showt...%F0%B3%BF+%EA%E0%F0%F2%E8%ED%EA%E0%F5&page=15
    Вона ще не зовсім збулась, але вже майже!!!!!!!!!
    Моя доця ходить у садок і навіть може ТАНЦЮВАТИ!!!!!!!!!!! Вирок лікарів ,що її чекає інвалідний візок, не справджується , ВОНА ХОДИТЬ, ще не зовсім ідеально, але я все роблю і зроблю , щоб її всі мрії збулись.
    [​IMG] [​IMG]

Дуже дякую всім хто підтримував, переживав і молився за неї. Дай Боже ,щоб всі дітки були здорові. Це саме головне у житті...

7. solomka

solomka Active Member

А ми поставили на подвір'ї стіл для настільного тенісу і тепер у вільний час можемо грати теніс прямо біля хати.

8. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

а ми всім офісом нині йдемо в кіно))) які ж вони в мене класні)) а ще й фільм обрали...чого чекати коли чекаєш дитину)))

9. domino

domino Well-Known Member

а я тільки -тільки повернулася з Уельсу!!!:girl_blum: Ух, і класно ж було, словами не описати ту красу!!! Знимки покажу в іншій гілці, а тут тільки одну)))

10. Seppy

Seppy Active Member

Нарешті похвалюся, що ми з чоловіком маємо квитки на всі львівські матчі Євро 2012. Ніяк не дочекаюся відкриття!!!

11. карапуз

карапуз Well-Known Member

А ми на один, але то також вихвалялка :girl_wink:.

12. shocoladka

shocoladka New Member

А я вчора виконала ще один із своїх 101 пунктів:girl_cool: А саме навчилася танцювати польку))) уряяя:girl_claping:

13. Heureuse

Heureuse вірю...

мушу похвалитись, бо радість розпирає ще зі вчора- я більше не студент!!! :girl_dance:
    отримала вчора диплом, правда поки що лише бакалавра, але не в тому суть- 5 років навчання позаду і в моєму житті починається абсолютно новий етап.
    я щаслива! :girl_tender:

14. silvia

silvia Well-Known Member

чоловік приніс такі цветуйочки...красота:girl_tender:[​IMG]

15. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А в мене чисто мамська вихвалялка. Мій синочок(4р) вже вміє їздити на 2-х колісному ровері.
    Який він вже у нас великий.......Люблю його безмежно!!!!!!!!!

16. malunka

malunka New Member

у нас теж квиточки на 1 матч, але дуже тішуся, думаю буде дуже емоційно і видовищно!!!

17. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

А ми в суботу їдемо на море в Болгарію!!!!!!! Юхуууууу! Пакуємо торби!

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

забрала 2 замовлення , сходила на манікюр-педікюр, САМА пішла собі на каву в Фраєрку (задзвонила мужу похвалитись, а він "давно тобі казав ходи собі на каву" ага я для того заміж йшла щоб самій на каву ходити ггг але в тому щось є, почуваюсь кльово-кльово:girl_dance: )
    скоро почну наводити марафет, бо ввечері йдемо в Пікассо на Вярятів, УРА, заключна програма-найсмішніші жарти 2011-2012, тішусь-тішусь:radist:

19. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А нашій сімейці сьогодні 10 місяців! Час летить непомітно... Вже 10 місяців я щаслива дружина найкращого чоловіка!
    Коханий зранечку розбудив кавою з полуницями і шикрнющим букетом трояндочок коралового кольору)))

20. kyharochka

kyharochka Member

Я теж похвалюся. Купила сьогодні мамі-свекрусі електричний чайник. Гарненький білий з салатовим, а то вже в неї такий сташненький, бо падав трошки. Думаю зрадіє, бо самій ніяк руки не дійдуть купити.

Статус теми:
Закрита.