Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. dudushka

dudushka New Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

А в мене сьогодні теж є вихвалялка)))

Я святкую свої іменини!!!
    Вже на столі стоїть кошик з ромашками:)

2. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

і я похвалюся ))) чоловік вчора розібрав залишки плит, які залишилися із шафи-купе. з тих залишків ще мають вийти шухляди. так от, він то все перебрав, потрібні порізав, все решта викинув, так що дуже скоро в нас будуть шухлядки, але саме основне що він, нарешті, ті плити позабирав з кухні де вони лежали на підлозі більше місяця, тепер у мене кухня, ну просто гігантських розмірів, стільки простору :xaxa::xaxa::xaxa:

і то ще не все - розібрав кладовку, яка після ремонту була забита всяким хламом. правда я ще не можу нею нормально користуватися, бо ще нема є стелажів, але там тепер так мало речей і так чистенько :girl_tender: ну і після того всього ще й пропилососив всю хату :girl_wink:

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Отак, в нас купа концертів , а я все-одно тішуся неймовірно , що таки вже точно буде повторний концерт!!!
    Раджу всім, а хто пропустить, ну то мені шкода дуже, бо я би такий концерт точно не пропустила :girl_blum:
    http://www.youtube.com/watch?v=7lDVLVR3NCQ&feature=relmfu

4. natorella

natorella Well-Known Member

а я вам смакоти принесла
    отакої
    то ми евакуювались і нам тут наразі смачноі є чим дихати;)
    всі цьом

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Вчора були на весіллі в Жидачеві, так гарно посиділи, потанцювали. Хочу ще:)

6. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

А ми сьогодні купили обручки! це гіпер-вихвалялка, бо я вже втратила надію, що ми знайдемо щось таке, що нам сподобається!
    вже трошки легше :girl_tender:

7. Gajka

Gajka Well-Known Member

А у нас вчора були друзі в гостях, давненько уже не сиділи, попиваючи каву разом. Завтра збираємося десь поїхати, от тільки ще ніяк не вирішимо куди саме.

8. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А ми сьогодні були на заручинах. В вересні буде весілля в чоловікової сестри. Я от думаю, то нормально робити заручини після 2 місяців знайомства? Я розумію, що і її і його вік підпирають, але ж не так раптово (хоча вона не вагітна).... Їй 38, а йому 48. На її місці, я б за такого старого взагалі не пішла.... А ще вона хоче одразу й вінчатись, а розписку робити не торжественну. Я б, якби вже так хотіла, то спершу розписалась би, а за рік - повінчалась, бо державний шлюб легше розірвати ніж церковний, та й то має бути виважений крок, а не скороспілий. І говорити я з нею не хочу на цю тему, бо вона вся в ейфорії, і мене просто не почує...

9. Gajka

Gajka Well-Known Member

10. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

12. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

13. agalinka

agalinka Active Member

А у нас річниця на днях, ото мій коханий мені завчасно зробив подаруночок ))) Люблю свого чоловіка )))

14. oksumoron

oksumoron Active Member

15. Rona

Rona Мама-йожик

16. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Людоньки, вже колись писала, що в нас різниця 15 років. А інколи глянемо один на одного і сміємося. Враження таке, що прожили вже разом тих 15 років, причому в найкращому розумінні. І незважаючи на сьогоднішню "жилєтку", бо то просто напекло, різниця в віці не маї значення, якщо обидвоє люблять і сприймають одне одного, як само собою.

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ага, ага... Підтверджую- у нас різниця 10 років, разом спільне життя почали через місяць знайомства і уже 17 років разом

18. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

а в мене вихвалянка, про яку мріяла рік.. у мене почалась справжня 2-тижнева відпустка і сьогодні вночі ми ідемо в Болгарію :girl_blum: Залишилось спакувати всі речі по сумках, відвезти попугая і 2 вазонки до чоловікових батьків і всьо :girl_tender: - повних 14 днів сонця (ги, вірю в погоду), відпочинку, засмаги і моооря :girl_bye:

А ще маю вихвалялку, в яку сама спершу не повірила. Десь півроку - рік тому загубила я ключі від моїх батьків квартири. Але замки не міняли, бо була впевнена, що ключі далеко від їх дому, навіть, якщо загубились. Я всюди їх шукала але зрозуміла, що марно і зробила дублікати.
    В суботу ми посвятили нашу з чоловіком квартиру і священник якось між іншим сказав, що як щось загубите - просіть Ангела - одразу ж знайдете, що шукали. І ви не повірите, я не встигла попросити, як ті ключі вчора просто впали на мене із шафи, де я сортувала одяг на море! Чесно, я очам своїм не повірила! :girl_yes:

19. Fechka

Fechka Member

Ми повернулись з Карпат.
    Вперше побували в саморобній бані, на березі річки. Спали з дітками в палатках. Емоцій море. Щасливі, втомлені та задоволені відпочиваємо від ВІДПОЧИНКУ вдома.

20. Knopka

Knopka Well-Known Member

В мене проклюнулись перші паростки рукколи. Посадила в горщечки на підвіконні базилік, розмарин і рукколу і буквально за кілька днів днів вже є перші зелені листочки. :girl_tender:

Статус теми:
Закрита.