Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. agalinka

agalinka Active Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

А я нарешті вибралась і зробила манікюр

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ну і як тут не похвитись, якщо мене розпирає від радості:yahoo::yahoo::yahoo:.
    В мене в дома почелилась ось така красуня:girl_tender:

3. lesja.f

lesja.f Well-Known Member

а я сьогодні хрестила свою племінничку Оленку:girl_tender: тепер у мене звання "хресна МАМА"

4. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сьогодні рівно рік, як я зареєструвалася на Посиденьках! :i-m_so_happy: Люблю вас :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 1
  5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Наша національна вихвалялка- Кличко переміг:yahoo::yahoo::yahoo::clapping:!!!!!

6. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

вчора і сьогодні святкуємо дн чоловіка і донечки, аж не віриться, що час так швиденько збіг і моєму сонечку вже аж 2 рочки:girl_tender:а ще приїхала піжамка для доні

7. Alicia

Alicia Well-Known Member

А ми вчора ходили на концерт Йолки! Так класно було, отримали стільки позитиву і сама Йолочка така кльова і весела! Трошки холодно їй було в палаці спорту виступати, тому відривалася по повній, щоб зігрітися і нас усіх розігріти від зимової сплячки. Я від неї у захваті!:radist::clapping::yahoo:

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Вчора був такий гарний день, купа привітань. І мої хлопці мене так потішили - дістала шикарний букет троянд разом з вазою, бо попередня розбилась. І ще купу гарних подарунків. Тепер ще 2 дні досвятковую.
    Маю купу компліментів, знаю що неправда, але приємно:kiss:

9. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Це про що неправда?

10. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Тітка з Польщі привезла мені як подаруночок теплу кофтинку та класичні штанішки . Рада як слон :girl_tender: Люблю її дуже-дуже!

11. Heureuse

Heureuse вірю...

а я собі нарешті купила свою улюблену пудру L'Oreal Alliance Perfect!
    бо закінчилась ще два тижні тому, а я вся така ділова не мала часу за нею вибратись. во! тішусь! :girl_dance:

12. Katrine

Katrine Member

мене чоловік запросив в суботу на BC-Meeting їхнього КДЛ (Клубу Ділових Людей):girl_dance:. може то не дуже романтично, але я шалено тішусь, бо справді хочу туди піти:girl_yes2:.
    тільки тепер вічна проблема жінок - я не маю що вдягнути:girl_haha:. навіть не в тому проблема - я не знаю, в чому на такі заходи ходять. але захід в ресторані, то напевне підійде класика: спідниця+сорочка+каблучки:girl_cool:. буду я ділова мама в декреті:girl_crazy:!

13. siriuska

siriuska Member

а я вчора перший раз каталася на лижах,то такий кайф,прадв всі мязи болять.

14. aknelitta

aknelitta New Member

А в нас було справжнє свято вчора :girl_yes2: Свекруха сиділа з малим, а ми собі з чоловіком ходили гуляти центром - послухали волинку (біля антошки), сходили в копальню кави, попили смачної кавусі і отримали море вражень, потім сходили в Штрудель хауз, поїли смачних штрудлів і послухали класичну музику. Дуже гарно відпочили.

15. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Вихвалялка без опису......)))))))))))))
    хоча, скажу одне.... на фоні - звукорежисер))))

16. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

А я нарешті придбала дзеркалку - Canon EOS 1100D. Вже стільки часу хотіла хороший професійний фотоапарат. :girl_dance:

17. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

А до мене нарешті приїжджає моя хресна з за кордону з молодшою доцьою я її вживу не бачила років 20!!!!! Якраз вчасно приїде і побаче вже мою доцю... Я така щаслива!!!!"""

18. Michela

Michela New Member

Один з кращих подарунків, який мені подарували цього року на день народження...:y:
    Ну, а це моя новенька вихвалялка...:girl_tender:Правда красунечка ?!
    Я її назвала зозуляста...кумедно, але мені подобається!!

19. sirudenka

sirudenka Member

Дівчата, а я ялинку розібрала, урааа, скоро весна!!!!!!!

20. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.