Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

Ще встигаю "вихвалитись": рівно 2 рочки тому я поповнила армію "посиденьок"!

2. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А ми з мужем разом вже 4 роки. Наразі печемо піцу та маємо смачне пиво Рівень "Празьке". А подарував він мені орхідейку (тепер матиму з чим бавитись...)

3. mermaid

mermaid Member

сьогодні чоловік зробив мені сюприз, тепер це чудо спить у мене на подушці

4. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

І в мене сьогодні величезна вихвалялка. Рівно рік тому я вдруге стала мамою!!!

5. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А в мене досить цікава вихвалялка: я нарешті влізла в довагітні джинси:girl_dance::girl_dance: Ще треба трошки попрацювати над животиком, але прогрес вже є:girl_yes:

6. nattsol

nattsol Well-Known Member

в грудні я стану втретє тіткою :radist::radist::radist:

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я сьогодні зранку бігала-перебороа свою лінь і бажання випити кави і пробігла 5 кругів стадіоном (цікаво скільки то км?), це замість занять, бо 3 дня в залі вихідних. Але надіюсь що ранкові пробіжки переростуть у звичку.

8. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Знайшла вконтактє одного знайомого з числа тих, з ким ще 6 років тому на футбол ходила! Довгий час не спілкувалися, а тепер клавіатура тіки стукає. :) І ще серед його фоток була і моя з виїзду :). Так шо в середу на футболі буде про що потриндіти! :radist: Капець, як то давно було! :girl_claping:

• Подобається Подобається x 1
  9. Alicia

Alicia Well-Known Member

Щойно придбала для нас з чоловіком путівки на тур Закарпаттям! :radist:

10. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Ой дівчата вихвалянка в мене сьогодні носить дуже інтимний характер, але мушу комусь похвалитись(дурна жіноча натура).Вперше після родів пробували з чоловіком налагодити сексуальне життя!!":girl_wink: і уявляєте з першого разу вийшло!!!:girl_bye:УРА!!!

11. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Ураааааааааааа!!!!!!!!!!!!!! Я їду на море!!!!!!!!:crazy::crazy::crazy:

12. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Отже, дівчатка, хочу поділитися своєю радістю, як я провела день народження. Одразу не могла на ДП виставити, бо щось психологічно не дозволяло...
    Ранок день народження почався з квітів, які мені подарував хороший знайомий. Ось такі червоні троянди.

А чоловік поздоровив через газету, яку я читала, з днем народження. І такими теплими, щирими, влучними словами. Я, навіть, спочатку не побачила вітання. Переглянула газету і поклала на місце, а чоловік знову взяв, розкрив сторінку привітань і мовчки дав в руки, щоб бачила :rofl: В мене аж дихання захопило, поки читала. Вдячна чоловіку дуже за такий дарунок :kiss3:
    З чоловіком вирішили відпочити в цей день в м. Полтаві. Бо дуже рідко випадає побути просто вдвох, а тут така нагода, яку не пропускають :rolleyes: І не розчарувалися. Спочатку гарно посиділи в кафе, а потім я вперше вчилася грати в боулінг, а чоловік, власне, був моїм учителем.

Мені дуже сподобалося!!!
    І я не тільки програвала, але і вигравала

Після цього мені чоловік купив таку симпатичну брошку.

В мене брошок тих ніколи не було. Тепер буде :girl_dance:І не було б щастя, так біда допомогла. Як? Коли я кидала останній раз шар, граючи в боулінг, то бретелька моя від плаття просто... відлетіла. Так я сильно розганялася :biggrin: Булавки під рукою не було. І... чоловік вирішив купити мені брошку, щоб я прикріпила таким чином бретель. А тепер і пам'ять лишитьсяу вигляді брошки. Отакі пригоди :connie_pull-pigtail
    Після цього ми гуляли старими вулицями міста, були біля прекрасного фонтану. Біля якого літали такі милі голуби. Потім ми роздивлялися пам'ятники і старі будинки. Під час прогулянки чоловік мені подарував такі весняні сережки з полімерної глини.

Бо натрапили по дорозі на продаж таких виробів :girl_wink:
    І ми хотіли потрапити ще в місцевий музей, але не знали, де саме він знаходиться. І поки ми блукали містом і їли холодне морозиво в спеку, то... натрапили на бажаний музей :radist:
    Бачили різні історичні експозиції: обладунки воїнів, погруддя багатьох науковців, залишки мамонтів, писанки, картини в стилі мозаїчного живопису...

Проблукали ми музеєм дві години, але нам того, як виявилося, мало. Адже з трьох поверхів обласного музею обходили - два.

Плануємо, що повернемося ще, щоб додивитися все те непобачене, бо воно того варте!
    Цей день лишив море вражень і лише радість :radist::radist::radist: Я щаслива, що мій день народження був саме таким, як я хотіла. І, головне, завдяки чоловіку, який все організував і втілив мої теоритичні бажання в практичну реальність! :girl_in_love::girl_tender:

Останнє редагування модератором: 8 Травень 2012
  13. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Маю ще дві вихвалялки :girl_blush2:
    2. Мене нещодавно запросили в місцевий народний самодіяльний ансамбль «Лілея», що дуже почесно. Я там наймолодша :biggrin: То я вже і виступала в ньому. У гарному народному вбранні. Перед виступом хвилювалася, але все пройшло добре. Голос не підвів;)

2. Приїздили з концертом Дмитро і Назарій Яремчуки. І я там побувала.
    І не скажу, що я їх фанатка. Але я дуже любила малою слухати Назарія Яремчука - їхнього батька. Пам'ятаю, як ми родиною сідали перед телевізором і слухали його гарний, душевний голос. Назарія Яремчука не стало в 1996 році, а коли я дізналася, що помер один з моїх улюблених українських співаків, то дуууже плакала, що його не стало. І після того, як програми виходили про нього на телебачення , то не могла стримати сліз. Але він не вмер в моєму серці, в своїх піснях. Люблю його переслуховувати. Ще пам'ятаю, що його пісні слухала років з трьох. Розумію, що з цих пісень закладалася моя любов до Батьківщини. Впевнена, що люблю свою землю і завдяки Назарію Яремчуку теж.
    Повертаючись до концерту, то його сини мають гарні, сильні голоси. Дмитро так взагалі, здається, на батька аж дуже схожий. Брати співали і батькові пісні. Його сини і пісні, як ниточки, які зв'язували мене в залі з Назарієм - батьком. Мені було добре понастальгувати. Але ностальгія така була світла, гарна, а радість якась спокійна та глибока.

14. Lillith

Lillith New Member

я мушу похвалитись..бо на вихідних знайшла сукеночку, яку давноооооо шукала!!! ось таку..

тішуся нею, як мала дитина..думала відразу вигуляти її, а погода (зараза!) підвела:girl_cray:
    і ще знайшла лак для нігтів..м'ятного кольору..дуже вже мені подобається!
    :yahoo:

15. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Пару моїх вихвалялочок на дн:
    Квіти від коханого (подарунки в шопоголіках) :girl_in_love:
    Кульчики з перлинами від батьків мужа:
    Перли Chartage від коліжанки:
    Вирівнювач волосся Rowenta від коліжанки:
    Домашня книга рецептів від коліжанки, з якою часто разом готуємо :girl_yes2: (така мега-книга, там є і рецепти і порожнє місце для хаписів рецептів і кишеньки, щоб покласти вже записані на листочках рецепти і списки для покупок і наклейки на закрутки, і все по розділах, рецепти цікаві і оригінальні):
    Вже частину вихвалялок показала в шопоголіках і в кухонних примбамбасах, подарували ще гроші і квіти. Дуже тішусь, бо все потрібне і гарненьке :girl_claping:.

16. preciosa

preciosa Well-Known Member

А мені сьогодні прийшла посилочка з інтернет-магазину, в якому я замовила крем-маску для волосся Бреліл і рідкі кристали для кінчиків волосся:girl_tender:
    І ще прийшли пробнички бб-кремів азіатських. Буду пробувати))

17. Virginia

Virginia Well-Known Member

Приїхали мої супер вихвалянки від Clinique:dance::dance::dance:
    [​IMG][​IMG][​IMG]

18. innamorata

innamorata Well-Known Member

І я похвалюся обновками :d23:
    Мама приглянула мені дві пари взуття "на потім":
    [​IMG][​IMG]
    а ще купила в єврошопі свої перші балетки(зазвичай ходжу або на каблуках або в спортивному)
    замшеві, італійські, файнючі та ще й за смішні гроші :girl_dance:

19. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А я вчора сама проїхала 300 км за кермом

20. Holly

Holly Moderator

А я собі нині замовила купу "вагітного" одягу - туніки, штани, плаття. Тішусь
    Ну а вагітність, то моя найбільша вихвалялка :)

Статус теми:
Закрита.