Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kucheriava

Kucheriava Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

Ніколи не думала, що так буду радіти нарцисам.
    Синочок з татком привезли з поля.: Girl_in_love:

2. dasha

dasha Well-Known Member

В нас вночі забрали сліття! Ура! Не думала що буду тому тішитись, але біля будинку не було вже де гуляти.

3. Gabi

Gabi Dum spiro spero

В мене сьогодні вихвалянка, мені виповнилось 25 рочків! І коханий чоловік подарував омріяний мною iPhone 4s і улюблені білі троянди :girl_tender:. Красота))

4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я щойно бачила Ольгу Фреймут, навіть побалакала з нею - така приємна, ще краще ніж в тєлєвізорі!

5. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

А до нас в суботу приїжали дідусь і бабуся подивитись на Малечу і подарували коляску!УРА!!!!Тепер і ми гуляєм!!!:radist:

6. Smorodynka

Smorodynka Member

7. Knopka

Knopka Well-Known Member

Сьогодні я тричі, правда з перепочинком, перепливла 25метровий басейн. Якщо врахувати, що боюся глибини і до того мій "рекорд" був 4 метри "поки чую дно", то я себе перемогла, чому страшенно тішуся.:girl_dance:

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Буду хвалитися сильно-сильно.:radist:
    Нарешті вирішилось наше житлове питання- ми знайшли квартиру. В суботу переїзд. Хвилююсь і водночас тішусь, що нарешті мої старння обвінчалися успіхом. Такі хвилювання мене переповнюють, що передати не можу... І головне знайшли ту хату самі, без посередників. Це як один з пунктів моєї вихвалялочки.:girl_tender:

9. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Здавалось той день ніколи не настане, але... сьогодні я здала диплом!:girl_claping:
    Попереду захист і держіспит!

10. Іруня

Іруня Well-Known Member

Маю мега-вихвалялку: чоловік на день народження подарував мені ось таке чудо:girl_tender::
    І, не зважаючи на те, що в дитинстві я з велосипедами не дуже дружила ( це ще м"ягко кажучи ), тут просто сіла і поїхала! Ще би навчитись в повороти вписуватись :girl_haha: і буде мені щастя ))).

11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А у мене розквітла ще одна орхідейка, яку я купила на розпродажі ,відцвівшу, думала, що буде біла, а в мене вже є 2 різні білі, а тут таке лимонне в крапочку чудо :

12. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

13. Ydochka

Ydochka Member

А я собі купила в стоковому магазині черевички такі класні на теперішню погоду і балетки.Фірма graceland, я про неї не чула,але казали що не погана. Балетки, то так, а за ті черевички дуууже тішуся, ще й коштують 150 грн.

14. kati

kati Well-Known Member

В моїх батьків сьогодні 30-та річниця одруження, ми з сестрою дуже довго думали що їм подарувати, і зробили такий колаж з фотографій

а ще відправляєм їх у СПА-отель відпочити.. Батьки явно не очікували від нас такого привітання, а я так тішусь,ніби то в мене свято:)

15. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А мій коханий вчора несподівано повернувся. Я аж не повірила, коли побачила його дзвінок, бо якраз пройшла доба від того, коли він поїхав. Піднімаю слухавку, він мені довго щось розказує. Питаю, де ти, чи заїхав, а він мені - я вже на кордоні, вертаюсь назад. Я аж розплакалась від радості, бо так мені сумно без нього. А він молодець, вирішив хутенько свої справи, мотнув за добу півтори тисячі км і вже біля мене. Тішусь, як дитина.

16. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я хвалюсь тим, що прокинулись ми сьогодні ще 8 ранку не було і з тої нагоди пішли на каву в Світ кави ніжками:girl_dance: погода чудова, настрій чудовий, пограли в мужа в офісі футбол і пішли додому, малявка в мандуці заснув, спить досі, а я налялякалась по телефону з подругою, перелистала посиденьки, нарешті маю настрій зробити якийсь такий допис:connie_pull-pigtail вчора чоловік подарував гарнющу корзинку квітів, я забрала оформлену вишивку, сходила на форумівку, життя налагоджується :)
    після роботи поїдемо запускати літачок, а в суботу нарешті ми підемо на Варяти шоу уряяяяя! я хеппі-хеппі

18. AilataN

AilataN жива

У мене мамська вихвалялка- сину сьогодні 21 рік!
    дорослий хлопчик...

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

я забрала свою посилку з білизною, тепер у мене є таке
    :girl_dance:

20. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

І в мене є сьогодні чим похвалитись-моїй донечці виповнився місяць!!!Ми були в поліклініці-підросли на 4 см. а поправились на 950г!!!!!!!!Ми вже веееликі!!!!!!!!!!!!!

Статус теми:
Закрита.