Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

Відповідь: Вихвалялки (3)

ще одна ВИХВАЛЯЛКА. маю супер-пупер пречудову мамусю. прийшла сьогодні до нас, наліпила нам купу вареників з картопелькою\сиром.люблю свою рідненьку! здоров*ячка їй!:girl_tender:

2. flame

flame невгамовний експериментатор

Я закінчила свою першу бісерну сорочку. Так, так саме першу, бо в процесі зрозуміла, що буде ще і ще.Трохи запізнилася з планом, робочі проблеми і лінь моя взяли верх. Але я це зробила:girl_dance: Ще би навчитися хрестиком вишивати і мрія про борщівську сорочку здійсниться.:girl_yes2:

3. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Сьогодні мала важливу зустріч з деякими людьми. Так от, вони made my day :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist:
    З ними я здійснила свою величеееезну мрію з дитинства і приготувала сюрприз для коханого в день весілля. Так би мовити, 2в1 :girl_tender:
    Настільки піднесено-натхнений настрій, що аж не можу втримати в собі!! :girl_dance:
    А ще завтра приїжджають батьки з відпочинку. Скучила за ними, дуже.
    І до весілля 3 тижні, вже не дочекаюсь! :)

УРААААААААА!! Тітка щойно народила 5 дитинку! :radist::radist::radist::radist::radist: Дівчинка! З ними все гаразд :)
    Це вже моя 7 двоюрідна сестричка :)

Останнє редагування: 22 Серпень 2014
  4. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Вийшла копчена рибка!!! Смачнюча!!! Пахуча і гарна.
    На наступний тиждень будем пробувати коптити м"яско.

5. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Сьогодні зранку побачила вже 2гу розквітлу квіточку на бальзаміні.....Я така довольна, що в мене так скоро "приживляються" ці квіточки)))

6. Kucheriava

Kucheriava Well-Known Member

Моєму горобчикові, сьогодні, виповнилось п"ять років. Ніби недавно народився, а такий вже дорослий і такий весь мій-мій... Люблю його безмежно....

7. olangel

olangel Well-Known Member

Тільки но приіхала з концерту ОЕ!!!!!!! Краса!!! Маса емоцій, вони ТАКІ молодці!!!! Трохи позитиву у тому страху і негативі...
    П.С. а ще коли іхала, то дуже переживала чи буде де парканутись з тою кількістю машин... Знайшла, прям на проти входу, на галявинц з купою багнюки)))) все таки всюдихід інколи виручає ;)

8. APR

APR Well-Known Member

Ми, а особливо діти, нарешті дочекались своє двоповерхове коване ліжко. Купа радості, почерзі лазать на другий поверх. Ліжко дуже зручне і при потребі можна розкласти на два окремі односпальні.Не можу не добавити фото.
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

9. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

От вже ж не думала, що у вихвалялках буду сьогодні.
    Щойно подзвонили мені, що беруть мене на роботу, з 1 вересня.
    І хоч роботка малооплачувана, але двоє моїх дітей будуть практично біля мене, ну і працювати потрібно до 1 години дня. Зайвими гроші аж ніяк не будуть, тим більше, що робота зовсім не важка.

10. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Нарешті і я маю чим похвалитись)
    Я з дітками вже п'ятий день відпочиваємо на морі! В Італії. :girl_cool: Це раз!
    Готель чудовий, море гаряче, а їжа... :nyam2:самі знаєте. Це два.
    І контрольний: повертаємось ми аж 9 вересня, діти і я мегащаслива пропустити початок навчання))) :girl_blum:

11. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Нам дали в оренду торгову площу!!! Через два тижні в нас буде магазин з шкарпетками!!!

12. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Мала я на сьогодні в планах вилазку на секонд по вул. Любінській, в результаті купила синочкові і старшій донечці по 2 пари джинсів всього за 170 грн. довольнааа :girl_tender: А у вівторок маю отримати посилочку з одягом для Марічки і ще ми маємо новий слінг, вже в ньому гуляли навіть :) звикаємо до нових відчуттів.

13. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

А я на морі! !!! Ура! Ледве вмовила чоловіка і ми таки поїхали. І тут я вкотре зрозуміла, що море я обожнюю!

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мамське:)... мій Андрійчик нарешті сам пішов. Тих пару крочків і хляп, які були до цих пір я не рахую, а тут нині зненацька така тверда, розважлива походка з кімнати в кухню..:)
    От так, коли здається все кепсько і світ от-от завалиться, моє дитятко потішило маму сюрпризиком. Люблю свого таткоподібного маленького козачка.:girl_tender:

---------- Додано в 18:10 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ----------

І про секонд. Купилам си нині на ексклюзиві просто бомбезний червоний бюстгалтер фірми Некст, новісінький.

Останнє редагування: 30 Серпень 2014
  15. Відповідь: Вихвалялки (3)

Як мало нам потрібно для радості...Внук іде в перший клас ,потрібно на 1 вересня прапорець.Заходжу вчора в Барвінок ,працює одна каса ,на касі виставлений прапорець,один-єдиний ,який лишився після Дня Прапора в продажі.Мій.

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Переїхали! Юхху! Дуже вдячні друзям, бо без них би точно не впорались. Ноги, руки, все болить :)

17. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Мали сьогодні таку гарну прогулянку з мужом центром міста. Ми живемо неподалік і часто гуляємо центровими вулицями, а стільки всього не бачили ще...чи то не звертали увагу. Муж підібрав маршрут, 32 місця для фото, підбирав з нету. Тепер сиджу довольна, переглядаю 100 фото на фоні мого любимого Львова.

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я буду хресною мамою маленькій дівчинці! Ура!!!

19. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Це не те щоб моя вихвалялка...але хочеться поділитися.
    Читаю я ще один жіночий форум, київський. На форумі є тема "Болталка, ну так, для щоденного трьопу про все і ні про що. Ну, в принципі ні для кого не секрет, що кияни спілкуються більше російською.
    Я сьогодні заходжу, а вона зветься "Балакалка" і в першому дописі пропозиція писати там українською, яку всі із задоволенням підтримали! Так приємно було читати!

Останнє редагування: 2 Вересень 2014
  20. Seferi

Seferi Well-Known Member

Сьогодні рівно рік як ми знайшли наше щастя - нашого сина. Боже, дякую тобі за можливість бути батьками.

Статус теми:
Закрита.