Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gorgona

Gorgona Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

Вчора відсвяткували з коханим 4-ту річницю нашого сімейного життя, ми подорослішали :girl_in_love:! А в подарунок я отримала... маленький клубочок щастя!!! У нас поповнення :radist:!!! Не можу передати словами, яка я щаслива. Стільки років мріяла про кошеня із "сплячими вушками"! Воно таке миииле! Багато із вас вчора бачили мого красунчика. А хто не бачив - хвалюсь ))). Як можна не любити чоловіка, який здійснює мрії?!!!

2. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

сьогодні муж прийшов забирати мене з роботи з отаким красивим букетом, так мило і приємно

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Виграли цивільний позов. І вихвалялка ця - на левову долю, звісно, мого чудового юриста. Але і моя вихвалялка - теж, адже це ми сьогодні з Вірусею гарно підготувались і чудово все говорили, і поводились, як справжі леді.

4. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

пробігала біля галицького базару і просто не могла не купити такі чудові віночки (взяла собі і свекрусі)
    [​IMG][​IMG]
    настрій було забезпечено на весь день)
    а ще вдалось купити кизил. гарний і тверденький, і не по бєшених цінах (хто шукав-купував, той мене зрозуміє)

5. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Ех, свідомо вчора не плакала в жилетці, бо знала, що все буде гуд.
    Я вчора забула в розвозці електронну книжку. Вже думала, що десь загубила. Страшенно засумувала, бо це подарунок коханого. А нині спитала водія чи він часом не знаходив книжки, і він мені її віддав :girl_tender:

6. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А в мене розквітли три нові квітки на орхідеї :girl_tender: Ще сьогодні поприбирала в хаті, всюди пилюку повитирала, пропилососила, бо за відпустку виявляється стільки пилу набралось. А головне, що добре долетіли додому, і гарно відпочили на Криті, наплавались (я вже впевненіше плаваю, а недавно взагалі не вміла і води боялась), побачили багато цікавого, брали машину на прокат, і на екскурсії їздили, трохи відволіклись від всіх тих подій.

7. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

А в мене зацвіла вперше моя фіалочка))) Така класна)Така фіолетова)

8. Натуля

Натуля Well-Known Member

:crazy::crazy::crazy: АААААА :radist::radist::radist: Це сталось!!!! Це нарешті сталось!!! Моя машинка повернулась до мене! Урааааа!!! ПІсля майже 2-х річної розлуки, тривалих ремонтів, безгрошів"я, очікувань і т.д. Я вже не вірила, що це колись станеться. І я вже навіть проїхалась за кермом по району. І о, чудо - мій брат прозрів, що виявляється я не лопух і можу керувати машиною бо рушила в гору без проблем і без газувань і дьоргань :) після 2-х річної перерви. Ну і взагалі нормально проїхались. І головне, що я не боюсь сідати за кермо бо до останнього не знала чи наважусь. Тепер буду набувати водійського досвіду. ААААА, мене просто пре і я останні дві години ось така :xaxa::xaxa::xaxa:.
    І вже разів 5 перевіяла шафку чи часом документи і ключі від машини нікуди звідти не поділись :haha:

9. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

І у мене вихвалялка ,манюсінька нам 11 місяців ! Час летить так швидко , і я мабуть щасливіша ніж до весілля!:girl_in_love:

10. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

:girl_dance: мій солодкий хлопчик НАРЕШТІ відважився зробити перші самостійні кроки!!!!!!!! перші кроки без підтримки і опори ))) як то радісно! :radist::radist::radist:
    як я люблю такі моменти! як люблю своїх діток!:girl_tender::girl_tender::girl_tender:

11. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

аааааааааааа, сьогодні моєму коханому чоловікові виповнилось 30 років.:girl_dance:, але основне в тому, що він не любить святкувати свого день народження, а я (великими зусиллями) переконала його відсвяткувати на роботі і вдома,

12. arushka

arushka завжди досягаю мети

За дурною головою народилась вихвалялка
    Прийшла щойно додому, а мого гаманця немає. Думаю, вкрали. Грошей там не було, але були банківські картки мої і чоловіка+ розпаровані золоті кульчики, які я планувала здати
    Грошей на телефоні, щоб заблокувати картки теж нема, єсстєстно.:girl_mad:
    Жену до машини, щоб їхати в банк, а мій гаманець валяється на передньому сидінні і прямо просить злодюжок вибити шибу і дістати його.
    Не можу передати вам всю бурю емоцій, які я пережила за пару хвилин. Був звичайний, не дуже вдалий день, а завдяки дірявій голові тепер ходжу і тішусь
    Кльовий день

13. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

а я перший раз за літо по-справжньому відпочила) відпочинок був всього 3 неповних дні, зате було озеро, ліс, багааато повітря, сонце-дощ, мангал, овочі-форель-шашлик-печена картопля і головне - приємна компанія. Ще не було новин, міста, шуму - просто рай) ось фотодоказ з сонячного Закарпаття)
    писи: гори за хмарою) погода змінювалась щодвігодини з спеки на дощ громом. красота!

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

І в мене є вихвалялка! Вчора гарно відсвяткували перший день народження нашої красуні. А сьогодні вона прокинулась о сьомій ранку (то напевно в жилетку, гг) і одразу до своїх подарунків. Діти - це така радість!

15. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

троянди мої вже трохи підвяли, тепер маю ось такі гладіолоси, люблю свого мужа:kiss::kiss::kiss:

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Клаптик врочистості серед нервово напружених буднів.
    Поскільки я сказала, що в мене цьогоріч немає дня Народження, поки муж не повернеться зі Сходу, то відповідно вчора ніхто до мене з подарунками не сунувся. Зато нині я в ударі, знач маю новий гаманець і то якраз такий як я лю, великий, щоб там ще можна було всі чеки з магазинів носити, корінці від квитанцій і т.п. і вічно бідкатися що в мене всякого мотлоху більше як грошей)). До гаманця я ще отримала запашну каву. Так, це дарувала людина, яка достеменно знає мої смаки і вподобання.
    Ну, і щойно нежданно-негаданно приїхала до мене вже сто літ омріяна мультиварка. Так, що завтра в мене експерементатєльно-пізнаватєльний день, бо нині сховала чим по далі, адже і так малі вже зуба навострили розібратися, чи то розквитатися)) з тою технікою.
    А і ще їде до мене посилочка з Італії від коханої коліжаночки. Не уявляю що там, але питала мене розмір, який я зараз ношу, то ж можна тільки здогадуватись...:girl_wink:
    Все таки неперевершені в мене друзі. Дай їм всім Бог здоров"ячка і за подарунки, і за теплі розмови, і за приємні сюрпризи просто так, і за то, що слухають моє ниття з дня у день (не буду показувати пальцем хто то:girl_blush2:) і взагалі за те, що вони в мене є.:girl_tender:

17. Натуля

Натуля Well-Known Member

Хоч і маю всякого різного але буду тільки хвалитись.
    Перша вихвалялка. Перешив сусід мені шкіряну курточку. Вона була класна але завелика. А тепер вона класна і суперово сидить на мені. Я така довольна як слонь. (Я рідко одягом тішусь)
    Друга. Сьогодні моє старше дітьо ходило на заняття з малювання. Він так опирався і не хотів. Цілий тиждень я його настроювала і переконувала, що йому там сподобається. Сьогодні вже сказала, що він мусить хоча б відсидіти заняття бо я заплатила гроші:girl_devil:. Ну такий вредний. От ще навіть не знає про що мова, а вже категорично відмовляється. А в результаті, зустрів мене весь розчервонівшийся з радісними криками "дивися мама, що я зробив! а ти мною пишаєшся? а коли ми ще сюди прийдемо? а ти всім розкажи як я займався, і татові і бабусям". Отаку маю радість:girl_tender:

18. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Хто має велосипед? Я маю велосипед!!!! Та ще й такий голубенький, ммммм:girl_tender::girl_yes2::connie_pull-pigtail:radist::dance::cool:

19. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Нарешті я вчора побувала в будинку квітів "Зелемінь"
    І прикупила собі квіточки: бальзамін та хризантемка
    [​IMG][​IMG]

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

купила собі черевички на осінь. ще й на підборах. ще й зі знижкою. ура!:girl_claping:
    і ще, і ще я вже маю маркер для розмітки вишивки. нарешті мої очі будуть мати полегшення:girl_dance:

Статус теми:
Закрита.