Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

Сьогодні рівно три роки, як ми побралися! В нас чудова сім,я, росте синочок! От ще б миру нам, було б геть добре...
    Хочемо трошки посвяткувати, але якось соромно, чи що. Типу, я радію, а на Сході...

2. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

3. Popi

Popi Well-Known Member

Вчора ходила плакатись,сьогодні тут. Хлопці відбились без жертв. Брата тррхи відпустили в загін до Херсона.

4. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

А я сьогодні просто молодець)) Наважилась вирвати зуб мудрості, який мені заважав! І ура я без нього)):girl_cool:

5. olangel

olangel Well-Known Member

А я вчора перший раз у житті святкувала іменини. І то вийшло так бомбезно!!!!! Море позитивних емоцій і прікольний вечір.
    А ще задарували подарунками, такє враження, що було ДН)))))
    Свекруха подарувала пляшку французького шампанського(якє буду тримати для значноі подіі) і з чоловіком на пару нову бомбезну сумку для фотіка :)
    кума подарувала нову пахнючку ;) яка колись в мене була і дуже подобалась. Приємно було, що колись побачила і запам"ятала)))))
    А сімейство Іри - apelsyn, подарували надзвичайну орхідею, з великою кількістю квіточок(давно на них дивилась, але не ризикувала купляти, бо рослини то не моє).
    корочє, емоцій в мене багацько!

6. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Тільки глядіть, не перетримайте, бо в нас так "священна Метакса" вже 10 років стоїть, навіть не знаю, що там вже всередині, але рухати "не моожна", яке там :)

Маю мегавихвалялку - таки вишила собі сорочку, ще й помережила трохи. Хотіла встигнути до 12 липня, очі ледь не повилазили, але все одно не вдалося. :sad: Але нічого, вже на День Незалежності матиму обнову. Шкода, що не мала фотоапарата при собі в процесі. Зобов"язуюсь при першій же нагоді зробити фото і виставити в.. "вихвалялках", "вишиванки. завершені роботи" і "фото у вишитому вбранні".. :) Тішуся нереально просто.

7. olangel

8. lilochok

lilochok Well-Known Member

Приїхали вчора з відпочинку
    Сьогодні сиджу в інтернеті (була декілька днів без зв"язку та нету)і попиваю винце

9. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

а в нас вчора було 5 років від дня одруження.
    настрій розслаблено-запарений, в очікуванні дощу і прохолоди:girl_in_dreams:

10. olangel

Прийшла сьгодні ввечері до дому(попросила знайома пару днів на роботі замінити. а чоловік цілий день з Марком) на столі вечеря стоїть. спагетті з якоюсь пастою(чоловік щось сам придумав) до того всього смачненький салатик і пляшечка червоного вина...От як би ще дитинка спала :girl_tender: А взагалі, приємно здивована

11. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Сьогодні у нас перша річниця. За цей рік ми обоє пережили багато приємного та не дуже. Але щастя в тому, що ми кохаємо один одного і з кожним днем наша любов лише міцнішає.
    А отакими ми були рік тому

12. oksumoron

oksumoron Active Member

Ми у Львові, немає що ще додати!!!
    :p:cool:

13. Ari

Ari Well-Known Member

Маленьке свято - нашій сім'ї вчора минуло шість років, як ми перед Богом і людьми дали клятку разом бути в горі і радості.

14. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

:yahoo: сьогодні отримали шенген на 2 роки!!!!:girl_cool:

15. opel

opel Well-Known Member

Відео з чемпіонату східної Европи зі східних танців з 2:20 танцює мою ляля))) https://www.youtube.com/watch?v=6LVquEAJNfU

16. flame

flame невгамовний експериментатор

Мушу ще тут похвалитися:girl_dance: Закінчила рукав до сорочки, ще один і буде готово. Навіть не сподівалася, що моя "усідчівость" втримає той процес. "Ай молодець":girl_smile:

17. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

І в нашій сімейці маленьке "паперове" свято.
    2 роки як поєднали руки і серця :kiss3:

18. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Уі-і-і!
    Наше малятко, найбажаніший в світі синочок сьогодні вночі вперше сам перевернувся зі спинки на животик, і аж сам був в шоці: лежав на животі і дивився великими очима і легенькою усмішкою!
    Як я тішилась, аж чоловік збудився зі сну!
    І ще досі тішуся! Вже такий великий хлопік в нас!

19. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А мені чоловік вранці підняв настрій отаким букетиком
    ну і звісно кохана донечка щодня тішить, так швидко росте, кожен день нові успіхи

20. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Така собі вихвалянка (для мене, то "фухнарешті")- маємо сходи, тільки-но майстри змонтували)

Статус теми:
Закрита.