Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

А я була позавчора на концерті "METALLICA". Але вони круті, аж не віриться, що бачила їх на власні очі, і чула їх на власні вуха :radist:

2. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

То не вихвалялка, так просто, але...
    Ви собі уявляєте в квартирі у не конче пахучому Львові знайти сонечко (то, що комашка...)
    Сиджу собі, дивлюсь Шустіка. Щось об плафон тлумить та й тлумить. Ну, думаю, вже якась гидота через балкон залетіла. Взяла газету і почала махати, аби втлумити. А воно брик і впало. Я глядь, а то - сонечко!
    Взаля на руку, заінстаграмила і винесла на балкон - най жиє.
    В мене сонечка - це спогади з дитинства, коли ми їх ловили, співали пісеньки і вони летіли. Дрібниця, а на душі тепло стало і захотілось в дитинство.

3. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

малий в бабусі щось згамав.какаємо по 10раз нині,а вихвалялка в тому полягає-кожен раз проситься на горщик.в усьому має бути позитив,головне хотіти і могти його знайти.

4. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Кум подарував 25 троянд!!! Такі гарні і пахучі.......

5. Bambe

Bambe New Member

У мого старшого синочка сьогодні 6 день народження. Кожний день дякую Бозі за мої 2 щастячка.

6. shparynka

shparynka Well-Known Member

От, здається, дрібничка, але приємна- я пішла на роботу в нічну зміну без нічого до чаю, а моє золото не полінувався в 11 год вечора принести мені 2 пачки Артеку ( жеби я часом не схудла ггг))) одну злупила тіко шо, і теперка хочу сааала)) позвонити, шолі))?

7. katysik

katysik Well-Known Member

Трохи більше тижня тому жалілась в жилетці і о, ДИВО!!! Сьогодні мені принесли мій гаманець (підкинули в під'їзд, де візочки залишаємо, сусідка залишала свій, знайшла гаманець і принесла), без грошей звичайно, але практично всі картки на місці, ну хіба деякі дістали ноги, ДОВОЛЬНА!!! :)

8. opel

opel Well-Known Member

Я хвалюся моєю зірочкою. Вчора в Любліні на Чемпіонаті Західної Європи зі східних танців вона виборола бронзу у фольклорі і золото у класиці))) Був в нас тільки Кубок України,а тепер по маленьку за Європу беремося)))

9. Музик

Музик Мартуська

вчора вночі повернулись з невеликої подорожі по Рівненщині, надивились на замки-палаци-фортеці, нафотографувались. задоволені не те слово!
    а завтра йдемо на концерт і вже плануємо наступні вихідні!

10. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

І я там була! Це було мегакруто! Тільки я була позавчора у Варшаві

11. smugastik

smugastik Well-Known Member

В мене невеличка вихваляночка. Мою дитину щось попросити зробити- допомогти по господарству, важкувато. А сьогодні, моя дитина з самого рання помив підлогу в кухні і в коридорі, пропилисосив в кімнаті, помив плитку,і до того всього приготував мамі сніданок.Ніби дрібничка, а так приємно. А ще були в окуліста ( проходимо медогляд) так в малого направився зір ( тьху,тьху) ще трошки і знімемо окуляри зовсім.

12. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

А в мене величеееееезна вихвалялка, моя сестричка з хлопцем зараз на відпочинку і щойно прислала мені в соцмережу фото своєї правої руки з перстнем на безіменному пальці......
    Я безмежно радію за них....юхууууууу

13. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

А ми повернулися додому учора із Шацька)) Така задоволена відпочинком та загаром. Правда попереду ще цілий тиждень відпустки. Люблю літо))

14. napoleona

napoleona Well-Known Member

15. Osya

Osya Active Member

16. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Сама дорога нічого так, ми їхали через Червоноград (там не дорога, там просто залишилася сама назва "дорога" (ми там просто котилися, а не їхали)

17. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Ура! Моя пташка сьогодні потопала!!!:radist: Впевнено, рівненько, з посмішкою:))) Дуже-дуже її люблю :girl_in_love:

18. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Файно почалася підготовка до ДН.
    Друзі, з якими я відпочиваю в Карпатах, подарували мені нічне фаєр-шоу на річц:girl_in_love:і.
    Друзі, з якими я співпрацюю, такі привітання написали, що я чуть не просльозилася:girl_in_dreams:.
    Щастя воно є. Його не може не бути.
    Жду подарунків від мужа.
    Ну і пора до Львова на НП завітати. Бо вже приїхали подарунки, які я замовила сама собі:girl_haha:.
    Ну і одне з основних штук- я не читала політики сьогодні. Силою волі себе стримала хоч на день.

---------- Додано в 00:38 ---------- Попередній допис був написаний в 00:23 ----------

І чоловік вже відмітився:girl_flirt:.
    Мрія року збулася:kiss:.

19. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

І у мене вихвалялочка). Повернулися ми з інфекційної лікарні з донечкою, здорові і веселі:girl_in_love:

20. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Аналогічно, сьогодні повернулися з Болгарії, 25днів відпочинку з дорогою включно більш ніж достатньо і ще 3 тижні відпустки, ну як не радіти?

Статус теми:
Закрита.