Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

Нарешті сьогодні в мене останній робочий день:girl_in_love: ( правда вже настрій неробочий:girl_haha:)
    А з понеділка я відпочиватиму вже на озері Світязь:girl_cool:
    Вже не можу дочекатися:girl_in_dreams:
    Буду скучати за посиденьками тиждень часу:girl_sad:

2. Музик

Музик Мартуська

і я від нині вже у відпустці, чим несказанно рада.
    о, і якраз от отримала відпускні

3. Provizor

Provizor Well-Known Member

Дівчата! Ааа! Я лежу хворію, а мої діти (для справки 5.5р і 4р)спочатку товклись у ванні, а зараз чую шум на кухні. З розповідей помили ванну, умивальник, Марко запевнив, що то все робилось не зубними щітками:) Зараз йде процес миття посуди, Аня дає інструктаж Маркові, куди ставити маленькі ложки. А ще дитина познімала суху білизну зі змійовика у ванній і розклала! Отак, як там у ведах, треба мамі прилягти на диван:). Мені так приємно, що маю таких помічників! Зараз піду хвалити за ініціативу!

4. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Приходив майстер і полагодив нам холодильник!!!! Ура!!!!!

5. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

І ми приїхали з Яремче! Щасливі що зїздили, а ще щасливіші що приїхали додому!!! Бо дома найкраще!:girl_claping:

6. Popi

Popi Well-Known Member

Все і в нас відпустка. Перший пункт призначення Домінікани, а потім Лазурний берег....

7. Heureuse

Heureuse вірю...

розкажу вам історію, яка мене позавчора шокувала, довела до сліз та до неймовірного щастя водночас)
    передісторя- отже, як всі вже мабуть знають, мій чоловік зараз не з нами. а вчора в мене був день народження і він просто не міг собі пробачити, що не розділить зі мною цей день. хоча я в принципі і не святкувала і не хотіла нічого, бо настрою жодного до того не мала..
    тим не менше, позавчора мені телефонують з невідомого номера і просять спуститись на вулицю, щоб забрати доставку. я, зовсім нічого не розуміючи, навіть не уточнила що за доставка, скільки маю заплатити, беру та й спускаюсь ггг хоча точно знаю, що нічого не замовляла.
    вихожу, незнайомий молодий чоловік каже "з днем народження, вас", вручає мені коробочку з бантиком і просить розписатись. я продовжую тупити, розписуюсь))) він прощається і їде. а я стою як придурок і далі нічого не розумію :girl_crazy:
    вертаюсь до хати, розкриваю коробку і падаю в обморок- новесенький суперкрутий, супермодний, білий та величезний смартфон sony xperia m2 ds d2302 тепер мій!

а все тому, що тиждень до того, я трохи жалілась чоловіку, що мій старий смартік самсунг вже трохи плужить і пригледіла собі новий, але лише раз назвала його модель, я навіть не була впевнена чи він добре мене почув, бо зв'язок тоді був поганий.
    так от, він не лише почув, а запам'ятав, замовив, оплатив та організував доставку. я, чесно, дівчата, давно не сміялась і не плакала одночасно. будучи далеко і знаючи в якому стані я зараз перебуваю, коханий зробив все можливе, щоб хоч трохи мене розвеселити та згладити свою відсутність. ясно, що жодний подарунок не замінив би мені його поряд, та все ж то так неймовірно приємно та цінно, що хай навіть на відстані про тебе дбають, пам'ятають, для тебе стараються, тебе люблять :girl_in_love:

окрім того, хоч я і не святкувала, найближчі люди вчора прийшли мене привітати та теж потішили теплими словами, квітами та бажаними подарунками :)

а ще вчора, якраз в день народження, вага показала мені -7 :girl_dance:

я майже щаслива :)

• Оптимістично Оптимістично x 1
  8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дівоньки... Була я нинька на тайському масажі. Трохи мене порозминали-покрутили-помасували. Дуже приємно. Правда, трохи боляче, то згадувала чоловіка незлим словом за такий презент :girl_crazy: Але загалом - дуже-дуже приємно, за годину відпочила добре

9. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Замалосолила я вчора огірочки. Сьогодні вони вже так файно піджовкли і вирішила спробувати. Нямка! А вихвалялка в тому, що я вперше вгадала з сіллю. Огірочки не пересолені і не недосолені.
    Добре, що я живу одна. Ділитись ні з ким не тре:girl_cool:

10. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

А ми прикупили сьогодні другий велосипед і вже намотили 18 км! З'їздили від одних батьків з Лисинич до інших на Кримську. Але то кайф! А якби не було таких страшних підйомів в декількох місцях на Погулянці, коли ледве сам піднімаєшся, то взагалі було б супер.

11. innamorata

innamorata Well-Known Member

А мені вчора брат закинув морозильну камеру. так що мої плани по заготовках вже переросли всі можливі наполеонівські :) пра ще не знаю де її притулити, бо місця обмаль :)

12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Маємо перший зубчик!

13. olangel

olangel Well-Known Member

Я така втомлена спекою, капризним Марком і їзданиною у ту спеку... Дитина спить, чоловік приготував смачнючу вечерю, накрив настіл і додав бокал мого улюбленого вермута з великою кількістю льоду :girl_in_love:

14. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

На вихідних побували на корпоративі у "Бухті Вікінгів", поплавали, на човні покатались, гарно відпочили, натанцювались, розвіялись трохи :girl_wink:

15. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Маю супер-пупер-мега вихвалялку :girl_claping::girl_claping::girl_claping:
    Взяли в Фокстроті нашу з чоловіком мрію (в оплату частинами)
    Якраз зараз акція на них
    Koss Porta Pro
    Отаку
    Таке враження, що сидиш на концерті - звук НЕПЕРЕВЕШЕНО-ШИКАРНИЙ :girl_yes2::girl_yes2::girl_yes2:
    Хто знає толк у професійному звуці - той мене зрозуміє :girl_wink:
    Одягаєш навушники і потрапляєш в музичну нірвану
    Аааааа, сиджу і балдю :girl_tender:

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

І в мене сьогодні невеличка вихвалялочка. Черговий презентик в честь дня народження - чудовий вечір з подружками, яких я тимчасово (сподіваюсь) рідко стала бачити. Але тішусь, що мене, поринувшу в памперси-шмамперси і тісносімейні ніжності, не забувають, і бавлять час від часу. Ну і ось сам презентик: зелений агат - то те, на що я давно заглядаю..."Величне століття" мене просто заразило любов"ю до камінців, і мої думки, виявляється, не тільки чоловік читає))):

17. zaderyshka

zaderyshka Member

Я оце сиджу і чьойто мені так рааадісно. І чого б це? А певно тому, що я їду на мооооорькооо завтра! Морько мене чекає, обіцяє спеку, гарячущий пісок - усьо як я люблю! Юхху! :girl_crazy:

18. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

А я на морі, вже шоколадка, вода супер, учора купила новий купальник, довольна як слон, відпочиваю вже 11днів, а ще 10 попереду, як я люблю цей час відпочинку......

19. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

а ми поставили ковані перила на балкон.і тепер моє велике арочне вікно-двері навстежінь навіть у грозу.(через малого мусіло бути ледь відхилене).люблю свого чоловіка-він втілює мої мрії та ще й тішиться з того.

20. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

а мені на днях приїхали сковорідки БІОЛ:girl_tender: одна чавунна, друга- з антипригарним покриттям. страшно їх люблю за якість і ціну (маю одну вже 4 роки)

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ----------

а ше класно, шо ручки знімаються (без викрутки))

Статус теми:
Закрита.