Вихвалялки (3)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Marcipanka, Feb 15, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Вихвалялки (3)

Щось і не зовсім сюда пасує, бо трохи не той стан, щоб чимось хвалитися, але таки розкажу.

Була я нині в одного професійного майстра перукаря. Це я такий подарунок отримала вже на ДН, який буде через півтора місяці.
    Ну, бо якось подумалося, що в кінці літа не так логічно робити проф. марафет на голові, а мені вже треба було з тим волоссям терміново шось робити, тому мене делікато відправили в салон (то навіть не салон, а якийсь індивідуальний кабінет). Та ще й на таксі туди з малюками завезли і малюків побавили, поки я там була.)
    В результаті отримала багато порад щодо догляду за волоссям, масочку і найголовніше- зовсім нову і не звичну мені зачіску.
    Тепер сама себе в дзеркало не впізнаю. Файна.:girl_blush2:
    Ну, і трохи відволіклась, поки там сиділа і то вже добре.

Last edited: Jun 27, 2014
  2. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

4. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Рівно рік тому я стала Мамою:girl_tender:Це був неймовірний рік, сповнений незабутніми і такими новими емоціями. За цей час зрозумілось, що нема нічого важливішого, окрім того Маленького Комочка Щастя, який мені виклали на живіт в пологовому! Я - безмежно щаслива Мамуся. Зі сльозами на очах згадую минулорічний день зустрічі :girl_tender:, обожнюю свого маленього рідного Позитивчика!

5. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Маю мега вихвалялку господарки...придбали нарешті сьогодні морозильну камеру аж на 6 шухляд, міскістю 215кг. Ото вже наморожу на зиму всього:girl_crazy:

Ну і ще вихвалялка з тої ж серії, сьогодні привезли з дачі свій урожай перший: картопельку, бурячок, морковку, кріп і огірочок - екологічно чистий продукт:)

А ще сусідка мені спрезентувала три щепки трояндочок і я вже їх висадила - дуже надіюсь, що приймуться.

6. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

А я нарешті отримала водійські права)) Виявилося дуже легко, шкодую, що так відтягувала з тим, але тепер буду трошки мобільнішою, з чого дуже тішуся:)

7. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Чоловік доробив лоджію!!! В нас тепер там красота, можна попити чай-каву-пиво-шампанське. Лишилась косметика - фіранка і якусь подушечку піддупну на тумбочку, щоб сидіти було добре))):girl_tender:

8. shparynka

shparynka Well-Known Member

Маю такий класний подаруночок від брата!! вчора була у Києві, відвозила малого до його тата (це, між іншим, трохи вихвалялка, ібо нєфіг тільки мамі мізки виїдати гг ), і завітала до брата в гості. Простягає він мені коробочку, там така гарна-прегарна статуетка коника, ну така, мімімі прямо)) а сьогодні роздивилася коробочку, а там пише про інкрустацію платиною і золотом. Залізла в гуглю- а то фігурки уругвайської фірми De Rosa ! такий коник коштує на сайті під 1000 грн! Подзвоню брату, подякую ще раз) приємно шокована))

9. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Хочу похвалитись, що вчора знову сіла за кермо... Після восьмирічної перерви, скажу Вам, страшнувато було, що кампєц, але я переборола таки той панічний страх і щасливо доїхала додому з села, де ми дуже гарно провели моїх два вихідних з сім*єю:girl_dance: Правда, в гараж я вже не заїжджала - доручила ту справу бойфренду, а то всяко бува :girl_crazy:

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Маленька вихваляночка. Перший ранок на морі, муж зробив кавусю. Гарно доїхали, погода чудова, я щаслива!

11. Vероніка

Vероніка Never give up

Я теж вчора сіла за кермо ...велосипеда, і це після двадцятирічної перерви! :girl_yes:
    Мій муж не перестає влаштовувати сюрпризи. Скинув в суботу мені фото білого красеня - питає, чи подобається. Ну я без задньої думки пишу, що симпатичний. І що ви думаєте - відкриваю ввечері двері, а там ВІН - мій перший Peugeot з величезним червоним бантом.
    Тепер потрошки буду втягуватись у велоспорт. :girl_wink:

12. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Дякуючи одній форумляночці в мого хом"яка сьогодні свято! Він з однокімнатної переїхав в трьохкімнатну квартиру. Тихенько йому заздрю і надіюсь що це знак і найближчим часом наше сімейне житлове питання вирішиться так само легко як і у хом"яка

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Маю їх кілька
    -вчора мені "стукнуло" 32 і я щаслива на всі 32 зуба))
    -з нагоди цього маю купу презентів від чоловіка і коліжанок

-від сьогодні і до 29.07 я у відпустці)))

14. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Маю мега вихвалянку! Моя подруга щойно народила здорового хлопчика:girl_claping: І ми тепер день народження своїх дітей будемо святкувати в один день.:girl_dance:

15. olangel

olangel Well-Known Member

А ми ходили в Аймакс на Трансформерів :) :) :) кльово!!!!!!!!

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я сьогодні була на макіяжі в Тані-Trumbumbulja!!
    Така задоволена! Гарна-прегарна тепер сиджу :girl_dance::girl_spruce_up:

17. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А ми недавно ходили на Трансформерів, мені сподобалось, а чоловік чекав більшого)) Ще з'їздили у Яремче, погуляли там, на водоспад, до звірят, і ще були на екскурсії на озеро Несамовите. То був справжній високогірний похід, йшли екстремальними стежками, по складності виявився майже як на Говерлу. А враження і фотки просто чудо! Люблю гори, ті вершини - то просто магія якась, відчуття величної краси природи :girl_claping:

18. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Просто класно:kiss:.
    Мрії здійснюються:d7:.
    І кожен новий день приносить подарунки.
    Ех, люблю я життя однако:girl_tender:.

19. lilochok

lilochok Well-Known Member

А я стала власницею kindle touch :girl_in_love:
    Тепер зможу читати ще більше

20. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка