Вихвалялки (3)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Marcipanka, Feb 15, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Вихвалялки (3)

Я вже разочок відмічусь в цій темці)- отримала права :girl_dance:

2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

Dee Dee Bridgewater у Львові - це було щось! бомбезно, мегакруто, клас-клас-клас! енергетика, голос, гумор... ми з мужом в захваті!

ну і знову наше дитя чемно гуляло, їло, лягло спатки з няньками дідусем-бабусею-цьоцюльою, поки мама з татком були на концерті. яке ж воно файне, моє-моє :girl_in_love:

3. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Чи то вже 33, чи то всього 33...
    Муж з синочком привітали, куми, друзі. Ввечері трошки посидимо. Тре йти готуватися, а так лінь.

4. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Я сьогодні одягнула джинси в які не поміщалась вже роки 4 і вони навіть трошки широкі мені в талії. :connie_pull-pigtail За 3,5 місяці правильного харчування і тренувань я схудла на 16 кг, зменшилась на 20 см в грудях, 15 см в талії і 23 см бедрах. То ще не кінець, бо моя теперішня вага не є для мене ідеальною, тому я далі буду прямувати до своєї омріяної циферки. Але я вже зараз почуваюсь добре і легко, фігура змінилась. І мій чоловік дуже мене хвалить та пишається мною. :girl_tender:

5. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

приїхала моя ванна, красуня!:girl_in_love:

6. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Я нарешті вчора забрала візочок для манюні, б/в, але такий як я хотіла, наш попередній візок вже страшненький, а тепер ми будемо модні.

7. Khrystik

:girl_in_love: :kiss3:

8. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Зранку хороший настрій, бо в коханого сьогодні день народження. Подарунок вручила ще вчора в 11 вечора, бо дуже хотіла спати і не витримала до 12. А ще наші друзі переїжджають ближче до нас і у свій власний дім! Дуже тішимось за них!

9. Heureuse

Heureuse вірю...

це шикарно! ви- мега молодець!

в мене хоч досягнення ще не такі вражаючі, та все ж похвалитись вартує :)
    сьогодні рівно місяць як я нарешті взялась за себе та почала шлях до самовдосконалення. звісно що з піврічним дитьом та гв, все те діло йде повільніше ніж колись, та я в принципі не поспішаю :) головне, що маю ціль і тверде бажання дійти до неї!

отже, за місяць правильного харчування та фізичних навантажень в домашніх умовах, я розпрощалась з 5 кг!
    об'єми теж потрошки зменшуються, одяг починає вільніше сидіти, повертається омріяне відчуття легкості :girl_tender:
    я дуже задоволена та натхненна працювати далі!

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

ми з мужем на 2 роки одруження ходили святкувати в ресторан Грушевського і ще отримала такий розкішний букет від милого

11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

І я похвалюся, практично місяць буде як не їм після 6 (винятки салатики коли у друзів), стараюсь їсти типу по системі - 60. Результат: 2, 5 кг пішли, -2 см у бедрах (ще 3-4 см тре скинути), по -2 на талії і животі, -3 см у ногах. Плюс целюліт починає тікати, щоб біг подалі.)))
    До того щодня скраби, плівки, ще б зарядку долучити. Вага 53,200. Ще 3 кг і норма.

12. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

вчора отримала від мужа на день народження гарний букет і золотий перстень Сьогодні настрій чудовий, плануємо йти кудись святкувати :girl_dance:

13. katysik

katysik Well-Known Member

І я хвалитись!!!! Забронювали вчора номер, поїдемо трохи відпочивати, правда цього року фінанси не дозволяють розкоші, тому будемо у Карпатах дихати свіжим гірським повітрям. Довольна :girl_dance:

14. Khrystik

і ми збираємося! ще не замовили, але вже намітили собі кілька варіантів-буду дзвонити

я прийшла хвалитися, що до мене нарешті прийдуть в гості мої "робочі" коліжанки:girl_claping: то вони так вже майже 9 місяців збираються до нас з донею на відвідини:girl_haha:

15. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

В мого солоденького хлопчика, в маленького маминого серденька сьогодні два рочки. Люблю його дуууже сильно. Найбільша радість в моєму житті. Нехай Ісусик завжди тримає його в опіці :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

16. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Мені чоловік на День народження подарував два білетики на 95 квартал!:girl_blush2: Тільки прийшли - вражень море, люблю його):girl_claping::girl_in_love:

17. Shamna

Shamna Мамуся

Подарунок від коханого
    [​IMG][​IMG]

18. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

А у мене вихвалялка банально проста, я у відпустці , сьогодні був останій робочий день! тепер можу приділити багато часу собі, всяким справам на які бракувало часу, і потехенько пакувати чемодан! А ще буде більше часу для посиденьок дівочих (тут):girl_blum:

19. Oriana

Oriana Well-Known Member

А моїй маленькій принцесі вчора виповнилося 2 рочки! Така вже велика моя солодка дівчинка, така розумничка, веселунка, наша з чоловіком помічничка та потішечка:) Хай Господь їй дарує щасливу долю і оберігає від всякого лиха, хай дарує міцного здоровячка , а ми - мама і тато дуже її любимо!
    А ще, моя солодка доця звертається до мене : " Мамуся!":girl_tender:

20. popelushka

popelushka Well-Known Member

Юху, на вагах - 7 кг, завдяки правильному харчуванню, вправам і постійному носінні "гантельки" до 10 кг:)
    Проте, купальник я ще не наважусь одягнути, тому ще є куди рухатись:girl_spruce_up:

Thread Status:
Not open for further replies.