Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vероніка

Vероніка Never give up

Відповідь: Вихвалялки (3)

Яке щастя, коли чоловік приходить додому о 19 годині! :girl_claping:
    Тому що останні пів-року він вертався не раніше десятої, вдома сидів до ночі зі звітами і постійно нервувався, тому що досить серйозна відповідальність.
    А тепер змінив місце роботи - його друзі запросили до себе у фірму, і це зовсім інший напрям діяльності. Для нього це величезний крок, і в нас тепер буде значно більше часу для спільного дозвілля.

2. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Я тут трошки похвалюсь :)
    Завтра їдемо на рибалку. Для мене це вперше в житті, лиш би рибка клювала ;)
    Через три тижні великою компанією їдемо в Шацьк :yahoo: Давно там не була, надіюсь комарі не з'їдять мене :) Заодно цікаво, чи ціни сильно піднялись у зв'язку з ситуацією в Криму.
    А ще сьогодні купила собі кросівки та спортивний костюм. Але вихвалялка полягає не самих покупках, а в тому, що розмір костюму виявився меншим, ніж я очікувала.
    Тішусь, тішусь, тішусь! :dance2:

3. olangel

olangel Well-Known Member

А в чоловіка завтра ДН!!!!! Ювілейчик, 30 років ;) купиа йому ДОРОСЛИЙ подарунок XBOX ;) нехай завжди в мене залишається підлітком Еххх, як швидко час летить!

4. flame

flame невгамовний експериментатор

Отримала вчора від чоловіка кросівки в подарунок:girl_dance:
    А сьогодні отримала набір Венус+Олей, класний на 4 касети.:girl_curtsey:. Ніколи в ніякі лотереї не вигравала чогось вартісного, а тут такий сюрприз.

5. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Що може бути краще? Лежачи в ліжку з ноутбуком на пузі, попиваючи холодне пиво, читати ДП під Роксі. І такий спокій і приємна втома.
    Пи.Си. Не можу знайти одну свою піжаму. Вчора лежала в ліжку, нинька ніде нема. Рудий не брав...

6. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

вибрала ванну, на тижні доставлять+мега вихвалялка:15 км в сторону села і 50 км назад додому за кермом(ноги гудуть,покупалась,впала)

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А я на морі!
    Ну не на морі, але біля річки, в рідних Карпатах!

8. Gorgona

Gorgona Member

А я на річницю зустрічі отримала від коханого омріяну орхідею :girl_tender:.
    А ще крутий смартфон. І нічого, що я поки не вмію ним користуватись! Головне, що він у мене є! Ох, тепер буду "інстаграмити" по-чорному :mocking:.
    Одним словом, чого я прийшла? Похвалитись, що в мене золотий чоловік! Отак :)!

9. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Росте моя дівчинка швидко-прешвидко, навіть не встигли оглянутись, а 10 місяців пробігло:d25:

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

ААА! Моя подружка вийшла заміж. Переглядаю фото і плачу від щастя, яка вона в мене класна.
    п.с. давить жаба що зажала я гроші поїхати до неї на весілля!

11. Veranda

Veranda Member

Сьогоднішня вихвалялка полягає в тому, що успішно складений останній державний іспит.
    Кінець переживанням, недоспаним ночам. Можу сказати, що провчитися 5 років не заплативши в університеті жодної копійки - це абсолютна реальність ( це я про саме навчання і іспити).
    Ейфорія від усвідомлення, що стільки всього позаду.

Ще одна вихвалялка - змінюю місце роботи.
    Про компанію, куди іду на роботу, ще рік назад тільки мріяла.
    Але правильна мрія - це чітко поставлена ціль. Зараз тішуся і не вірю до кінця, що таки вдалося.
    Про відслідковування вакансій і походи на співбесіди розповім згодом у відповідних темах.:girl_in_love:. Історій на цілу книжку було би достатньо.:girl_smile:

12. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

А ми вперше їздили на мотофестиваль! В Черкаси. То щорічний байкерський зліт "Тарасова гора", один з найбільших в Україні, це був вже дванадцятий, моциків було море (тааких різних), народу - ще більше! Був Вірастюк, Фагот, Віктор Павлік - я й не знала, що вони байкери. З Вірастюком були силові конкурси на дальність кидання двигуна, але я пропустила, правда... Був концерт щовечора, була лотерея, був мотопробіг колоною в Канів на могилу Шевченка (здавалося, що всі Черкаси приїшли дивитися)), багато цікавого спілкування, ночували в наметах, я навіть скупалася!
    Незважаючи на дрібнички різні - космічні ціни на їжу(ну бо хто з собою не привіз взяти близько не було де) і мерзла вночі в наметі, і другої ночі була злива, вода позатікала в намет (бо я не закрила двері, ггг) і понамокали речі - купа позитивних вражень, навіть дорогою задоволена - 700 км на моцику, але то була приємна втома.
    Вже відіспалася і хочу ще!

13. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А в мого дорого чоловіка сьогодні День Народження! Йому 33! Нехай він у нас завжди буде! Я найщасливіша дружина і мама!
    Квартиру ми маємо, сина теж, лишилось купити дачу і посадити дерево...
    Може сьогодні буде романтік-вечір, як малюк вляжеться...

14. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

День такий класний:girl_in_love:.
    Як і всі перші 10 днів літа:girl_dance:.
    Будучи в потоці, так легко все складається. Я сама в приємному шоці. Просто роблю свою справу і ловлю бонуси від життя:girl_cool:.
    Чого і вам бажаю!

P.S.:мабуть мене мало хто зрозумів, та чогось захотілося написати:girl_crazy:.

15. Mammy

Mammy Well-Known Member

Ну що ж - "можете нас поздравить" :girl_smile: - синулька у вересні іде в садок))))

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я пережила цей день, юхххууу!!!! :girl_claping::connie_pull-pigtail Моя учениця таки здала екзамен, це було випробування і для неї, і для мене. Але ми то все подолали. Чуюся просто виснаженою, після вислуханих купу скрипунів і ще шість гітар хочеться просто лежати і все. Але головне, що гора з плеч і все вже позаду, юююххуу!!

17. Holly

Holly Moderator

а в мене одна велика вихвалялка і купа дрібних. Велика - чоловік дозволив сісти за кермо нашої машини (прав я не маю, та й їздити не вчилась). І я поїхала, рушила з першого разу без проколів. Складаю гроші на автошколу
    А ще накупляла собі купу дрібничок - олійка для нігтів і кутикули, закріплювач для лаку, форму для випічки. А ще інструмент щоб намиста робити, намистинки, зажими, шнурки і ще купа різних дрібничок

18. flame

flame невгамовний експериментатор

Уррааа!! Я вибрала куди поїду. В неділю їду в Італію.:girl_dance: Буде Рим, Венеція, Піза, Флоренція і ще Відень. Тиждень скаженого кросу:girl_crazy: Завтра тільки заплатити, але я вже пританцьовую і планую, що взяти у подорож. Я вже певно до того завтра не дочекаю, "яйце знесу". Дівчата, хто був у цих містах, напишіть на що звернути увагу. Щодня інше місто, як я такі пригоди люблю!!!!:girl_yes2:

19. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А ми купили новий комп*ютер.
    І чоловік вчора купив квиточки на Океан Ельзи.
    :girl_in_love:

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Позавчорашня температура під 40 таки вибила мене з колії. І хоча таке чудо мала лише пів дня, а на наступний ранок, ніби нічого не було, всеж настрій і моральний дух мій підвпав. Але мої дітки відчувають свою маму. Донечка весь день дивує і привертає увагу чимось новеньким. Навчилась реготати голосно і так аж заходиться, щем не чула такого))), а синуля он щойно записку передав:

І то не важливо що пелюстки наскубані з бегонії на підвіконнику, а каліграфія навіть не кульгає, а взагалі без ніг, зате то для мене і щиро.
    А ще сьогодні наморозила домашніх полуничок на зиму і нарешті отримала дитячі.
    Одні вихвалялки якісь))).

Статус теми:
Закрита.