Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. lilochok

lilochok Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

І у мене вже майже є новий смартфон :)

2. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Для мене кожен похід з чоловіком в кіно, маленьке свято, радію як дитина!

3. sanches

sanches Well-Known Member

Це супер-вихвалялка!))
    Я так давно вже мрію про це...

Отправлено с моего PMP5570C через Tapatalk

4. Freitag

Freitag Active Member

Ще нині зранку я сумно зітхаючи говорила, що на концерт ОЕ ми не підемо, бо і квитки не встигли купити, і чоловік не прагнув... А вже в обід тримала в руках два омріяні квиточки, які нам спрезентувала чоловікова сестра:radist::radist::radist:. Люблю весь світ:girl_in_love:.

5. olangel

olangel Well-Known Member

Я теж подібною вихваяхаю... Не встигла купити квитки і тааак сумуваа із за того.... Але буде 2-й концерт у серпні!!!! :girl_dance: Завтра купю квточки)))

6. innamorata

innamorata Well-Known Member

То правда ще минулотижнева вихвалялка, але я підстриглася!!! тепер частіше буду носити розпущене волосся, так як подобається чоловікові. Бо вкладати щотижня волосся майже нижче попи було троха тяжко, тож часто носила косу/хвостик/гульку.
    Відстригла см з 25, тепер до талії, тож вже можна з ним щось робити :)
    А ще ми чудово провели вихідні, дуже активно. що потішило дуже нас і ще мабуть більше малого - субота басейн, пікнік з рибкою на природі, неділя - скай парк майже пів дня. наскакалися що малий що муж :)

7. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а нам сьогодні 8 місяців! і ми вже кілька днів впевнено сідаємо самі.
    люблю своє маленьке мишенятко:girl_tender::girl_in_love:

8. Bulbashka

Bulbashka Active Member

А ви знаєте що таке абсолютне щастя?
    Це коли 9-кілограмовий солодкий жук вилазить з самого ранку, тулиться молочною головою і говорить МАМА! Емоції, які не можливо передати :)
    От так неочіковано наш карапуз заговорив :)

9. Oriana

Oriana Well-Known Member

В мене ще солодко цьомає :)щоб мама вже прокидалась, і давала манюні цицю:)

10. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Моя мегавихвалялка - на д.н. Тетянка подарувала сертифікат в масажний салон і сьогодні я релаксувала по повному на медовому масажі. Так відпочила!:girl_dance:

11. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

ой, покажу вам, як на моїх ромашках, (ті що муж спрезентував..нижче в дописах є фото), маки порозцвітали сьогодні...прийшла з роботи, не можу намилуватись:girl_crazy:

12. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я теж отримала цвЄтуйочок.
    Синуля подарував вчора на святі Матері:

Яке ж гарне було свято! Який ж він в мене умнічка!

Завідуюча в садочку, коли перед батьками виступала після свята, назвала нашого синочка в п"ятірці найздібніших і найрозвинутіших діток в групі. Виявляється вони в неї по одному проходять зрізи по математиці і іншим навчалкам.

Нам з татком як мед на душу:girl_tender: Так приємно було на чоловіка дивитись в той момент, як він гордився Ромчиком.
    Як не тішитись такою сім"єю? Люблю їх.

13. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Не можу не похвалитися - Павлик закінчив рік на 10 і 11 з усіх предметів :) Ще б декому пояснити, що 10 - це як 5-, і теж високий рівень )) Але я щаслива, що цей рік практично закінчився, та ще й так добре. Учень мій маленький! :kiss:

14. Kayla

Kayla Well-Known Member

а я записалась в спортзал в Аквапарк. буду ходити щодня вранці перед роботою. сьогодні була година інтенсивного групового заняття+15 хвилин дуже швидкої ходьби на доріжці. потім душ....дівчата, який то кайф:girl_tender: така приємна ломота в тілі, м"язи розрухались і я вперше в житті кайфанула від занять спортом. горжусь собою:girl_haha:

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

і я))
    Юлька виявляється вміє кататись на велосипеді без додаткових колесиків.
    Коли ми хотіли їх вже знімати вона верещала що без них не може і впаде ( а вона і реально завжди їздила трішки спираючись на якесь одне бокове колесо), а сьогодні попросила в дівчинки сусідської покататись на велосипеді і взяла та й поїхала, не падала, повертала, гальмувала, так ніби все життя на 2-х колісному їздила.
    Я прифігіла і щоб тато нам повірив аж відео знімала, як вєщдок )))

Значить пора дитині купувати справжній велосипед, а-ля дорослий :)

16. Hermi

Hermi Well-Known Member

Якщо правильно мріяти - мрії збуваються!
    Я вже напевно півроку марю морем, і вуаля - я в серпні їду на море! Рада-рада!
    А ще в мене зараз дуже крутий інтернет, який живе своїм життям. Правда я зрозуміла як це круто не лазити світовою павутиною, а жити в реальному житті. так що тепер буду сама влаштовувати "розгрузочні" дні ;)

17. flame

flame невгамовний експериментатор

А я, а я маю нову піжамку класну-класну і футболку і невелику сумку дорожню:girl_curtsey: і букет з піонів в хаті, а не на дворі!!! І ще 2 дні і "Привіт Краків", а ще 3 дні і д.н.:girl_dance:

18. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Відсвяткували ми з чоловіком поважну як для нас дату - 10 років з дня одруження.
    Домовилися, щонераціонально зараз дарувати один одному якісь такі матеріальні "корисні" чи "коштовні" подарунки, та й наче нічого аж такого мені і чоловікові не бракує ))), бо часто чоловік зовсім без прични купує щось таке, про що мріяла. насправді дуже бракувало часу удвох наодинці і спершу ми думали, як би то відсвяткувати цей день лише удвох і це мало би бути подарунком. а потім передумали, бо діти - вони теж найбільший подарунок, і для нашої сім'ї дуже важливі. Тому свято було спільним ) теплим і сімейним. Без квітів я звісно не залишилася )))

19. KUSJ

KUSJ мрійлива

Моєму солоденькому хлопчику 2 рочки, люблю його дуже, дуже))):kiss::girl_tender:

20. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

ой, дівчата, приїжджає завтра моя кохана сестричка з Канади, яку не бачила вже 2 роки, купила їй у подарунок вишиванку
    і ще завтра букет ромашок...великий, Я така рада..така рада...як слон:girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.