Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gorgona

Gorgona Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

Маю одразу 2 вихвалялки.
    1) Вчора цілим сімейством ходили до сповіді та причастя, а тоді було помазання єлеєм. Почуваюсь легко і піднесено, так як вже давно не почувалась :girl_in_love:.
    Тішусь також, що мій синочок чемно поводився під час цього таїнства. Дуже боялась, що буде капризувати, особливо коли відбувалось помазання повік, носика та губ. А він навіть не скривився. Так гарно склав ручки, як до молитви (коли бачить хрест – одразу так робить :) ) і слухняно підходив до кожного із 7 священиків. Коли він встиг стати таким дорослим? Пишаюсь ним.
    2) Є ще одна вихвалялка, яка мене справді потішила – нам нарешті привезли меблі в гардеробну кімнату! Урааа! Тепер все моє взуття буде акуратно стояти на поличках, весь одяг буде мати своє місце. Вже не потрібно буде перекидати купу коробок в пошуках потрібної пари босоніжок (так-так, я вже чекаю літа), чи викидати пів шафи, щоб знайти бажану спідницю. Завжди мріяла про таку кімнату :girl_claping:!

2. popelushka

popelushka Well-Known Member

Ми замовили ліжко, біле, таке, як я хотіла. Нарешті ми будемо спати, як всі нормальні люди:)

3. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Нарешті розібралася зі своїм модним телефоном і поставила собі на рінгтон Гімн України в рок-виконанні) То треба було трішки ламати телефон програмно, але я впоралася!))

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

в мене незвична вихвалянка-мій муж зварив холодець..то нічо,що мама дала йому ту юшку заморожену)))він розморозив, купив мяска і залив 4 тарілки...ггг я ще-м такого не робила..чесслово:ed4d70def841dc74b57

5. silvia

silvia Well-Known Member

Нашій довгоочікуваній радості сьогодні 2 рочки. Так-так, ми вже такі дорослі. Нехай Бозя дарує йому здоров'ячка, доброї долі. Нехай буде чемним і щасливим.

Сьогодні вже зранку файно побавились з друзями у Веселці і чекаємо гостей вдома.

6. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

незважаючи на всі події в країні, курс, війна , зелені чоловічки, я буду хвалитись.
    На мені спить і усміхається солодка мармулядка- Соломійка, яку ми похрестили ( правда вже 2 тижня пройшло:) )і вона була красуня в вишитому бісером платті в шапочці і крижмі. За що дякую Оксані-Оксі.:d64:,
    Вчора моїй старшій красуні виповнилось 14 років, і вона вперше святкувала з подружками в місті. ( то напевно тре в жилетку , але я не можу привикнути що в мене такі дорослі дівчата, що самі ходять по місту, по магазинах, по різних потрібних їм місцях) і старша взяла з собою меншу сестричку на святкування, і майже не сварились:girl_crazy:
    радує те, що дівчат не тре просити бавати Соломійку, вони самі її відбирають , а малявка їм сміється беззубою посмішкою, і вони дуже тішаться:girl_tender: А Васько гордий старший брат, накриває її і зовсім не ревнує, спить з татом, бо вони пацани.
    Сьогодні коли вони біля мене всі посідала і кожен щось говорив, я зрозуміла що зовсім не страшно мати 4 дітей, а дуже-дуже весело. І шумно:girl_crazy:

7. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А ми сьогодні після церкви майже пів дня присвятили сімейній справі. давно так весело не було) ліпили всі крім Ярчика. і ось що наліпили:

Тепер лишилось підібрати гарні фото і стіна буде красуня!

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

перечитала 2 рази - думаю, як то - в підписі 3 діток, а старша бере вже молодшу сестричку, яку тільни недавно похрестили, на закупи..Й дитина ще явно маленька, раз спить на мамі :))).
    Мамська вихвалялка - Марчик сам вміє вже вилазити на диван :girl_crazy:.

9. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

четверта лінійка не вставляється:)

10. KUSJ

KUSJ мрійлива

Зробив мій синочок лебедя, це вони на праці таке роблять в 5 кл,:girl_dance:

11. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Дуже гарно та креативно!! Не сказала б що таке роблять діти в 5 класі)

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

період подарунків розпочато :)
    вчора стала власницею набору каструльок і набору бокалів :) як я давно про це мріяла і нарешті я це отримала!
    ну а ще собі купила маленьку валізу, а то завжди їжджу з такою, що на біду я в ній жити можу :)

13. Soleil

Soleil New Member

А я схудла на 4 кг. за місяць. Ще 10 кг., і в мене ідеальна фігура.

Надіслано від мого GT-P5210, використовуючи Tapatalk

14. Soleil

Soleil New Member

15. olangel

olangel Well-Known Member

ЩАСТЯ!!!!! :girl_crazy: :girl_crazy: :girl_crazy:
    [​IMG][​IMG]

16. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

ААА!!! Моя доцька говорить "Р"!!! Отак просто ходила по хаті і почала наспівувати мелодію Гімну України: "раа-ра ра-ра-ра-ра рааа-ра ра-ра..." А тепер всі слова з тою літерою згадує і вправляється в артикуляції. Навіть деякі занадто перекручує ("воРосся", "поціРунок" і т.д.). Але я тішуся, як слонь! (в нас татко картавить, тому я трохи переживала)

17. kristas

kristas Well-Known Member

Оооо...в мене таке саме:) Все смачне і не дуже дієтичне до 12, обід на роботі - якесь м'яско,салат...ну і як приходжу додому після роботи ( десь 19 -19.30 ) склянка кефіру. Трошки прав (сподобались зі "Все буде добре" - будакон), або хула-хуп, ше як лишається час то скраб ( кавово- какаово- коричний:) ), кремчики і трохи масажу вакуумною баночкою. І вихвалялка навіть не у втраті ваги ( десь так само за місяць пішло 4-5 кг, зайвого ще багацько, але вже почуваюсь комфортніше), а в гордості що займаюсь собою. :)

Надіслано від мого IdeaTab A3000-H, використовуючи Tapatalk

18. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Вчора була свідком шаленого вияву людяності і доброти.
    Зайшла в обід перекусити в бістро, за сусідній столик сіли жінка з чоловіком, а далі за ними якісь дівчата. Я була зайнята робочими телефонними розмовами, але краєм вуха почула, що в жінки серйозні проблеми зі здоров"ям. А ті дівчата, мабуть, почули набагато більше від мене. Коли йшли, підійшли до тої жінки, поклали на стіл 200 гривень і сказали, що випадково чули їхню розмову, і що їх ці гроші не врятують, а їй допоможуть і швидко пішли, жінка розплакалася.
    Дівчата, якщо ви це читаєте - величезний вам респектище!

19. lawyer

lawyer Member

я шалено горда тітка!:girl_claping:
    мій племінник підписав контракт з Карпатами:good:

20. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

А я і моя вся група успішно здали комплексний державний іспит в університеті)))) Я сьогодні неймовірно щаслива, і щаслива за своїх одногрупників-заочників)))) Залишився ще останній 5 курс і все)))

Статус теми:
Закрита.