Вихвалялки (3)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Marcipanka, Feb 15, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

Ура! Пошуки "коте" нарешті завершені! Командор Мао прибули у свою нову резиденцію. Гарно і поважно оглянули володіння, поблажливо одобрили розташування лотка і трапезної. Однак, поки не визначились із місцем командорської опочивальні. Наразі спить в мене на колінах, ноги в мене затерпли вже, але рухнутись не можу...котяк спить:girl_wink:

2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

вимагаємо фото в студію :)

3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ми досвяткували день народження Левчика. Вчора дуже гарно в Манюні позабавлялися. Люблю якусь активність.

4. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

А ми вчора стрибали з парашутом:crazy:Було дуже-дуже класно, ну і дуже страшно, звичайно))))Тішуся шо зробили то і вже хочу ще!!!!!Всьо, ми круті:bazar:

5. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

А я тішусь і стрибаю від радості :girl_tender: отримала від коханого білети на концерт Катамадзе! Збираюся :girl_spruce_up:

6. iriwa

iriwa Особлива мама

+1 теж хочу фото!

7. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Познайомилася в суботу з чарівною і дуже чуйною форумлянкою, з якою, як виявилося, живемо в одному під"їзді! :girl_bye:

8. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

хвалюся! тепер вже силою волі (чи як воно у нас, дівчат, правильно називається). Пакунок відкрила тільки сьогодні! А ще - всі мої хлопці мене привітали кожен своїм букетом. Тепер в хаті стільки квітів :girl_tender:
    П.С. Забула ще про одну вихвалялку - чоловік сьогодні працює з дому, а я вже відвідала перукаря. Тішуся!

9. H2O

H2O New Member

Ех, заздрю... Давно мрію про це, та чоловік проти :sad:

10. Ari

Ari Well-Known Member

в мене вихвалялочка незвична, прокинулась я з думкою, що сьогодні не піде моя дитина в садок при такій "гарній погоді", а синочок нарешті за кілька місяців сам захотів йти в садок, нині я його не вмовляла і не тягнула, і не було сліз.

11. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

І у мене незвична вихвалялка :) нарешті вимкнули опалення ))) ми вже тяжко переносили ту духоту... І я вже думала телефонувати в жек і ін інсианції сваритись )))

12. Vероніка

Vероніка Never give up

УРА-А-А! Неочікувано виграла квитки в кіно і вирішила зробити коханому сюрприз і влаштую йому "таємне побачення" (підговорила його клієнта зустрітись ніби-то по роботі, а насправді там буду я). :ninja:
    А то у зв"язку з складною ситуацією в країні вирішили скасувати певні плани, відмінили вже дві поїздки на відпочинок, тож трошки романтики у стосунках не завадить! :girl_in_love:

13. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

А у мене знову побутова вихвалялка , придбали собі тюль, така гарненька фатінова із вишуканим декором, таке враження наче з весільної сукні мереживо... легка... я така рада , бо то так важко було обрати, вибір величезний, але така гарна була одна.:girl_tender: щей метраж був!

14. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

1 рік і 10 міс. як ми одружені :girl_tender:

15. agalinka

agalinka Active Member

А нашому синулі сьогодні 5 рочків, купили велосипед ,такий щасливий і він і ми, що сьогодні не зважаючи на погоду поганяли на стадіоні на велосипеді :)

16. Fajnalera

Fajnalera Member

А мою старшу донечку, Іринку, взяли офіціанткою в суші-ресторан ,ходить на стажування,вчить меню:girl_tender:.Вона дуже любить цей заклад і їхню кухню,тож дуже щаслива,тому щаслива і я:preved::preved:.

17. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А моєму Синочку сьогодні 1 рочок! Я така щаслива, що і слів немає! Нехай Бозя дасть йому доброї доленьки! А Божа Матір завжди захищає і охороняє його! А ще нехай він буде щасливим, здоровим і виросте гідною людиною!
    Мене аж розпирає від щастя! Я найщасливіша Мама!

18. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

і з мамських вихвалялок:
    моя донечка рахує українською до 10, англійською до 12
    ось він "золотий вік" для запам'ятовування, бо навчити того було дуже просто.

19. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

А мені подарував чоловік мої улюблені квіти))):girl_tender:

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А мені тільки що доставили два класних купальника від Вікторіас сікрет і розмір мені підійшов ідеально!!!

Thread Status:
Not open for further replies.