Вихвалялки (3)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Marcipanka, Feb 15, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Відповідь: Вихвалялки (3)

Дівчата, дякую всім на такі приємні слова в карму. :girl_in_love: Відповідаю на запитання: я займаюсь в тренажерному залі з індивідуальним тренером 4 рази в тиждень по 1,5 години + індивідуальний режим здорового харчування. Працювати мені над собою ще багато, бо це тільки початок.

2. Gorgona

Gorgona Member

А мені сестричка зробила подарунок на день народження – вихідні в готелі «Хижина СПА». Повернулась щаслива і замріяна. Відпочила не лише фізично, але і морально. 2 дні без поганих новин, напруження і хвилювань. Повний релакс :girl_tender:!
    Потішила своє тіло масажем від голови до п’яток, зробила пілінг і обгортання шоколадом, мокла годинами в джакузі, басейні, парилась в саунах, вилежувалась в сольовій кімнаті. А сьогодні, під час сніданку в ресторані, прийшла дівчинка–офіціант і від імені закладу мене привітала із святом, подарувала пляшку шампанського і гору фруктів. Таааак приємно було :girl_blush2:.
    Повернулась додому, вся така піднесена, а мої чоловіки зустріли мене цілою кімнатою повітряних кульок, подарунками і обіймами :girl_in_love:… Зараз збираємось на природу… Щаслива, задоволена!!! Почуваюсь на 18! А головне, від мене пахне смачною шоколадкою і шкіра, як в немовлятка :).
    Щастя є - воно моє!

3. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Горло, як у вчительки 2 вересня )) - трохи хриплю ). Але це таки вихвалялка - мене взяли в церковний хор, і сьогодні я вже відспівала службу! Тішуся! Так мені цього бракувало тут ці 2 місяці. А ще познайомилася з хористами - дуже приємні люди. Одна мені нагадує хресну. Ех, аж рідним краєм повіяло..:girl_in_dreams:

4. lawyer

lawyer Member

Закінчила серію походів до стоматолога! Тепер всі мої зубки здорові! Тішуся!!!:girl_claping:

5. Barbie

Barbie Well-Known Member

І в мене така вихвалялка:) тепер аж через 3 місяці на огляд(бо я ж годуюча мама;) )

Надіслано з мого iPhone, використовуючи Tapatalk

6. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Я така щаслива, що з себе самої аж смішно :)
    Не пам"ятаю куди, коли і яку саме фотографію Сашкову вислала на якийсь фотоконкурс. Завантажила фото і закрила той сайт назавжди, навіть не пам"ятаючи про що він і які призи за то будуть.
    І от сьогодні до мене подзвонили, і урочисто сказали, що мій малюк їм дуже сподобався і він переміг і фотоконкурсі!!! ааааа)))) І маю забрати подаруночок на пошті. Тішуся, що посмішка так і не сходить. Так приємно, словами не передати:)
    Ну я звичайно знала, що моє сонце найгарніше, але щоб в фотоконкурсі, де зазвичай штучно накручують голоси...
    Короч я хепі :girl_crazy:

7. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

А в мене теж є вихвалялка)))))сьогодні рівно рік як я на посиденьках. навіть не думала, що стільки часу тут буду. але тішуся з цього:girl_tender: постійно знаходжу тут багацько цікавої і потрібної інформації, та й просто цікаво навіть звичайні буденні дописи читати)))а найбільше тішуся коли і в мене, і в вас є чим радісним похвалитися:girl_claping: і хай це буде почастіше:girl_wink:

8. Rona

Rona Мама-йожик

здійснилась велика мрія: ми з подругою відкрили Студію йоги і танцю!:girl_tender: і сьогодні в мене було перше заняття з йоги, нарешті я повноцінний практикуючий інструктор!:girl_smile: це дуже хвилююче, дуже, а ще неймовірно подобається бути корисною людям!!!

9. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

НАРЕШТІ купила собі "Кобзар" (повну версію))) бо в хаті були тільки вибрані поезії. тішусь:girl_tender: бо дуже мені сподобався дизайн і ціна
    [​IMG][​IMG][​IMG]

і таку дитячу книжечку
    [​IMG][​IMG]
    п.с.. ні, я не вагітна (як мене часто питають в кармі, коли я пишу про дитячі книжки). я просто люблю гарні ілюстрації)

10. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

супер! Я теж такий хочу, вдома є лише збірка поезій в двох томах (томиках), вже дуже старенькі ті книжки. Скільки себе пам"ятаю, вони у нас є. Та й то - у мами.
    А я далі про своє )
    Вчора їздила на репетицію, готуємося до Великодня. Які ж гарні та мелодійні твори :girl_tender: А ще мені дуже сподобався підхід - серйозно і професійно. Я навіть трохи запереживала, бо ж раніше співала в хорі нашої сільської церкви - а тут такий рівень! Але сказали, що люди з мене будуть.))
    Ну, і ще одна вихвалялка - годину тому отримала посилку з отаким http://i.walmartimages.com/i/p/00/88/41/16/08/0088411608525_500X500.jpg Це - подарунок мені на день народження.

11. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Нашій сімейці вже виповнюється 8 місяців :girl_claping::girl_in_dreams:

12. innamorata

innamorata Well-Known Member

А я стала власницею ось такого чуда техніки.
    [​IMG] Пробою пера був бісквіт, який вдався просто суперовий :girl_claping:

13. Bulbashka

Bulbashka Active Member

ААА! Нарешті! Маємо 1 зубчик! :)

14. Katrine

Katrine Member

а в нас будуть нові вікна до Великодня:radist:! і мені не треба буде мити старі:girl_haha:. насправді то перше, що робимо з такого глобальнішого в своїй квартирі , і в тому своя романтика:i-m_so_happy:.тішуся)
    ну і з іншої бочки - так кльово, що в мене є сестра :). лялякаємо цілий вечір, Маркіясь дозволив тільки няні його заколисувати на кріселку і співати :d25:, чоловік вирішив з сестрою не конкурувати і пішов спати, а ми собі чаюємо і насолоджуємось спілкуванням. люблю її, і мама молодець ;)

15. Shamna

Shamna Мамуся

Купила сьогодні собі дуже красивий плащик і туфлі, буду на Пасху гарно виглядати. А ще у мене найкращий в світі чоловік, якого я дуже сильно люблю:kiss:

16. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Захистила курсову.
    Надіюсь не останню)))

17. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

А я,сьогодні,їла шоколадку. Але не просту,а шоколадку,начинку до якої розробив мій чоловік і від того вона була ще смачніша. :girl_in_dreams:

18. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Місяць переви і я знову з червоним лаком на нігтях:girl_cool:

19. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

думала іти в жилетку але певно мені швидше сюди:)
    щодень ми все ближче до своєї мрії - будинку в ананасах. По трошки-по трошки і щось та й вималюється...до Паски буде поштукатурений зсередини. Ще би дала Бозя здоров*ячка і можливості того року провести газ, зробити опалення і воду і на біду можна йти жити.
    Ось він яким буде

20. silvia

silvia Well-Known Member

помалу просуваємось до завершення ремонту. Довірила чоловіку самому купити всю побутову техніку, бо вже сама в тому розмаїті розгубилась. Довго щось там читав, шукав, переглядав і нарешті сьогодні купили у нову квартиру холодильник, духову шафку і величезний телевізор. Залишились ще витяжка, плита, та що поверхня, і пралька. Певно вже завтра за тим поїде.

Thread Status:
Not open for further replies.