Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. innamorata

innamorata Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

а я похвалюся фоткою.
    Я з чарівною форумляночкою Іринкою Кохам та Дмитром Карпачовим на його майстер класі у ЛЬвові

2. katysik

katysik Well-Known Member

Похвалюсь - сьогодні з нагоди свята отримала ось таке чудо :girl_dance:
    п.с. ДОВОЛЬНА як слон!!! Бо давно хотіла саме білу орхідею!!!

3. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

після порції негативу є і порція позитиву) Гарнюсінький букетик з білих тюльпанчиків і ірисів, і перегляд епічного крутого фільму в 3Д "300 спартанцв розквіт імперії", злопали (саме більше я, як не дивно)) самий великий карамелізований мій любимий попкорн:girl_crazy: а потім закусили його вірменськими ліпьошкамі з мясом...смакотіща))) а ще погода в Києві сонячна і дуже весняна...єх

4. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Злива подарунків триває (навіть не знаю, за що я їх заслужила) - отримала від коліжанок в подарунок шалик, набір біжутерії, косметичний набір і Рафаелки:girl_tender:

5. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

А я неочікувано від коханого отримала те, що давно хотіла- ступку з мармуру для розтирання спецій! Рада як слон... Колись сказала, що хочу, а він пам"ятав... як це приємно! Ну і звісно тюльпани, як без улюблених квітів))

6. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

а в мене є такий малесенький крихітний племінник! така рада за сестру!

7. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Ми переїхали! Рада-радесенька. Тепер з/на роботу мені їздити по півтори години, зате у власну квартиру. Роботи тут ще на місяць-два. Але воно того варте!

8. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

А я і діти навчились катались на лижах!!! Урааа!!! :girl_cool:

9. Donata

Donata Active Member

А я вчора побачила розквітлу мати-й-мачуху, навкруг люку. Кругом плити і заквітчаний люк, гарно, Весна прийшла (15 березня покаже ;))

10. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Дякую дівчата за вітання! Мені дуже приємно, що ви розділили мою радість:)
    Ще забула написати, що ремонт ми робили власними силами - чоловік з батьком все робили самі. Хіба двері нам міняли робочі. Така горда чоловіком - він в мене ремонтами не займався. Ясно, що є трохи промахів, або робота йшла не так швидко якби хотілось, але тепер в нас є поговірка - "наступного разу це врахуємо" ;)

11. smugastik

smugastik Well-Known Member

Сьогодні в мого найдорожчого, найсолодшого синочка День народження. Вже такий великий, самостійний та одночасно ще дитина. Щиро дякую Господу за те, що з Його допомогою незважаючи на всі заборони та протипокази я все ж таки виносила та народила свого Маркіянчика ( 13 років тому) Тепер мій хлопчик постійно мене радує, росте мені на втіху і радість, хоч інколи буває не так як хотілося але на то вони і діти щоб час від часу пустувати. Дуже хочу і прошу у Бога щасливу та добру долю для моєї дитини.

12. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

сьогодні 2 людей дали мені зрозуміти що добрі люди є на тому світі(один зробив мені мій ноут). Приємно отримувати допомогу і головне безкорисливо. Аж настрій піднявся

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я спекла блін з карамелізованими яблуками в духовці, чоловіку похвалилась, жартома покликала, поки блінчик гарячий, а чоловік взяв і приїхав! :radist:я така рада-рада, щаслива від того неймовірно, колись він завжди робив такі сюрпризи, але останні роки такий занятий, що вирвати його не реально, я і не сподівалась, вже годину як він знов поїхав, а мені усмішка з обличчя не сходить, як то мало треба для щастя, цінувати кожну мить:girl_tender:

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Думала, що мені в жилетку, але передумала.

Хто мені дасть по-руках і відправить працювати? Я тут вся сидю в неті, все вишукую, вивчаю, нє щоб роботу робити. А потім ночі недоспані, бо ж доганяти прийдеться.

Стукніть мене хтось!:connie_pull-pigtail

А з хвалькуватості, чоловік вчора привіз машину з ремонту. Гарненька, без ніяких там подряпин і побоїв. :girl_tender:

15. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Дуже вже собою горджусь, вперше після довжелееезної перерви переборовши свої страшні ліні пішла на шейпінг. Перший крок до омріяних "90-60-90" або бодай до початку сезону вмістити верх і низ у купальник)))
    Так приємно розім"яти м"язи, нині вся сяю, хоч і болить кожна кісточка!

16. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Нарешті наважилася і записалася на курси йоги, для сміливості взяла з собою чоловіка( він дуже хотів почати робити щось добре для спини). Дуже дякую всім дівчатам, які тут на форумі "рекламували" йогу :kiss:, нам обидвом дуже сподобалось, у мене аж випрямилася осанка, у чоловіка менше болить спина.

2 курси йоги на рік оплачує наша лікарняна страхівка( 10 занять) :girl_yes2:- халява.
    Ще десь в листопаді зареєструвалася, щоб дістати безкоштовну пробу Bvlgari Omnia Crystalline , а вчора прислали не пробу, а мініатюрку парфумів, не думала, що подарують так багато.
    В нас тиждень сонце і майже 20 градусів- ходила вже в футболці.
    Сьогодні купила сама собі букет тюльпанів- як маленькі піони.

17. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

18. domino

domino Well-Known Member

А сьогодні - 14 березня - День народження мого коханого чоловіка, кохання всього мого життя! Кохала, кохаю і буду кохати!!!:kiss:
    З цієї нагоди спекла тортик від Corena Карпатка

19. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Приїхали квиточки!
    :radist::radist::radist:

20. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Старі вихвалялки з підтвердженнями.
    Такий в мене телефон:

А такі ботильончики подарувала сама собі на восьмоє марта. Фото мейд бай новий телефон:

Статус теми:
Закрита.