Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

Мені чоловік квіти ще вчора подарував, в честь іншого свята :) такщо сьогодні вже не чекаю на букет. Але чекаю на суші. Маємо в холодильнику шампанське, яке вже місяць чекає поки його вип'ють. Ітак будемо трохи святкувати. Як класно, що п'ятниця і попереду ще три дні вихідних. В понеділок в нас презідент дей - державне свято. Вже вся культурна програма в мене була спланована, аж тут виявилось, що наша дитина вже переросла по росту і вазі своє автомобільне сидіння і нам терміново треба нове. Такщо завтра мусимо зайнятись дитячим шопінгом трохи. Погодка дощова, але трохи погуляли і то добре. Легко так дихається. Цвіт на деревах так пахне після дощу. Краса. Чомусь в мене таке відчуття, ніби це не день Валентина, а 8 березня :)))

2. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Мій чоловік прийшов ще в четвер з червоною трояндою, але тільки одною. Сказав, що вітає наперед.
    "Дивно"- подумала:girl_smile:.
    А зранку побачила на столі букет і парфуми.

[​IMG] [​IMG]

Я організувала вечерю- не дуже романтичну, але смачну. І все це після 6 вечора :girl_impossible:.

Всім форумлянкам бажаю великого кохання цілий рік !

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

4. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

Коханий вчора приїхав додому з лижами, пляшкою черв оного напівсухого вина та піцою...
    Тепер я маю власні лижі, черевики ще раніше подарував, залишилось докупити палки... і можна долати гірські вершини:girl_crazy:

...ех... щаслива:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

5. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

6. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

молодший почав говорити))) ну, так що ми можемо розуміти його

7. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

І моя вихвалялка. Екватор. Я 45 день йду до своєї мети, сьогодні рівно мінус 15 кг. Залишилася рівно половина шляху (шлях вимірюю не днями, а кілограмами), але відчуваю що вона триватиме десь два місяці, бо зараз вага знижується дуже помалу, за 10 днів тільки 2,5 кг., хоча я все роблю як і раніше. І щоб не просто базікати додаю фото до (серпень 2013р. 86 кг.) і фото після 45 днів дієти (16 лютого 2014р. 71 кг.)
    [​IMG] [​IMG]

8. Holly

Holly Moderator

Нарешті купили сумку до фотоапарата. А то все не могла знайти-або завелика, або замала. Друга вихвалялка - маю ще одного білого друга. Пи.си. то не унітаз )))))

Отправлено с моего IdeaTab A3000-H через Tapatalk

9. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Маю пару вихвалялок, тому пишу сюди
    -моя клавіатура працює!:connie_pull-pigtail, ще б сенсор запрацював я була б мега щаслива
    -вчора дуже класно відсвяткували д/н кума, натанцювалась, відпочила
    -
    -моя хотілка за останіх 2 тижні збулась!ми сьогодні посмажили шашлик!мій шлунок мега щасливий

10. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

А в мене супер-вихідні! Вчора гуляли в центрі (останній раз там були ще на початку грудня на Євромайдані), гарно посиділи та відсвяткували день Валентина :kiss: (трохи запізнілий він у нас був :girl_wink:), приплентали щасливі додому.
    Сьогодні ледве вмовила чоловіка таки вилізти з хати надвір (трохи хитрими методами - але головне результат :girl_yes2:). Ми їздили в Страдч до печер та на Хресну дорогу, вигуляти собацюру і самим подихати свіжим повітрям. Як там гарно та мирно... Самі доріжки болотисті і ще місцями з льодом, а по лісі йти - одне задоволення :girl_tender:. Помолились, приїхали з світлою душею...
    Собацюра це окрема історія - вигонилась так, що в машині за 2 хвилини вже носом куняла мені в коліно :girl_haha:, правда болота на ній було стіки, що тої землі вистачило б пересадити всі мої 2 квітки :connie_pull-pigtail. Тепер спить, як ведмедик, навіть встати не хоче з ліжка.

11. Velana

Velana Member

Понеділок розпочався просто мега позитивно! Я вдруге стала тіткою :girl_claping: Маємо тепер солоденьку дівчинку :girl_tender:

12. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А я прийшла похвалитись тим, що я щаслива:) отак просто щаслива!!!
    Причин море:) коханому серденьку сьогодні 8 місяців! Такий він в нас солоденький і великий вже:)
    На столі величезний букет квітів від коханого, на вулиці чудова сонячна погода...
    Ну чим не привід бути щасливою?:)

13. Margarett

Margarett Well-Known Member

Минуло 2 тижні і мої коли, як нові (практично нові). Деталь шукала по майстернях Львова, але все ж знайшла, полагодили, відкоригували хронометраж і за "сотку" гривень віддали мені на руки.
    То ж маленька радість - годинник - річ, яка пам"ятає багато різнобарвних подій з мого життя за останні 10 років, повернулась до мене, до дому.

14. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Усе , моя кухня готова і ремонт в ній завершиний , меблі на місці, залишилось декор прикупити!!!!!!!

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Не знала куди написати, бо емоції аж зашкалюють, то пишу сюди...
    Тільки що я розмовляла по телефону з своєю хресною мамою.
    Ніби нічого особливого, але враховуючи, що я її бачила і спілкувалась з нею ще як в глибокому дитинстві, то від тої розмови мені аж мороз по шкірі побіг.
    Прикро правда, що стимулом цього стали похорони в родині, де вона і взяла в мого чоловіка мій номер телефону і все ж маю дуже і дуже превелику надію, що від сьогоднішнього дня хресна мама накінець то появиться в мому житті:girl_claping:. Нас в родині вже дуже мало лишилось...

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ----------

І ще (пошепки))) муж тільки що подарував мені квітку. То ніби за день Валентина
    Я навіть не сподівалась, а тут...:girl_in_love:

16. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Повернувся з поїздки мій плюсодин.
    Незважаючи на витрати в поїздці і від"ємний баланс на сьогодні привіз купку подарунків(бо вже нескоро поїде знову), в т.ч. фірмовий гаманець(червоний, звісно, то мені на День Валентина пропущений), міні-набір косметики "Нарс" (я замовляла лише рум"яна), парасольку (яку я дуже хотіла, а їх зняли з виробництва), безпровідну мишку, соусів всяких ну і всякого ще купку.
    А, і ще декілька пляшок закордонної випивки, вчора влаштували дегустацію і спали як сурки потім.)))

17. Raven

Raven Мама малятка

В мене мега-вихвалянка. Стільки років мріяла і тепер вона моя - швейна машинка "бразерс"!!! :girl_claping:

18. Calypso

Calypso Well-Known Member

Усі вікна в квартирі помиті, а тюль випрана :radist:. Це для мене практично героїчний вчинок :mocking:.

19. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Сьогодні одна пречудова форумляночка зовсім неочікувано для мене, порадувала мене дуже смачненькою чоколядкою . Сижу, попиваю карпатський чай і смакую :nyam2:. Але вихвалялочка, то дуже гарний дитячий набірчик для моєї маленької солоденької крихітки, Іруська, величезне тобі спасибі!!!!:kiss::give_rose:

20. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Щойно наші дівчата-біатлоністки в командній естафеті здобули золоті медалі на олімпіаді.
    Така бажана для них перемога! Сочі скандувало "Україна !!!"
    Так хочу щоб ця перемога була знаковою і ми тут теж відчули ту ейфорію перемоги народу над бандою!

Статус теми:
Закрита.