Вихвалялки (3)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Marcipanka, Feb 15, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gorgona

Gorgona Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

А я хочу дуже голосно кричати від щастя - нарешті приїхала моя дорога подруга з Норвегії :radist::radist::radist:!!! Як же я за нею скучила!
    І завтра ми, після посиденьок в затишному кафе, йдемо в театр. Ага, саме в театр. Ми давно про це мріяли. Будемо дивитись "Тіні забутих предків". Сьогодні не засну. Швидше б вже настало "завтра" :connie_pull-pigtail!!!

2. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

А ми з коханим замовили собі нові обручки, не можу дочекатися поки їх зробить ювелір, треба чекати майже місяць :girl_blum:

3. Dolche

Dolche Well-Known Member

4. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

ми обручки часто міняємо, бо мода міняється))) Це вже наші п"яті будуть.
    не прив"язуємося до них, бо ми не вінчані, відповідно перстені для нас не є згадкою особливої події, а просто прикраса.
    Це чоловік вирішив зробити нам такі, в надії що вмовить мене таки обвінчатися)) Як не як 12 років разом, а я все затягую з тим...

5. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

А до нас щойно приходили колядники! Наші друзі зібрались, вивчили гарних колядок, віншувань і прийшли до нас:)

6. katysik

katysik Well-Known Member

А я вчора перемогла у конкурсі!!! :girl_dance: Тепер моїй малявці мають зробити гарне відео!!! Довольна ))

7. olangel

olangel Well-Known Member

чоловік подарував такий набір :girl_in_love:
    [​IMG] [​IMG]

8. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А я й забула похвалитись.
    Минулого тижня я таки добралась до коробок з Жасмін Лінжері. Яке то було щастя.:girl_tender: Розкриваєш ті коробки, а там - ще менші коробочки.
    Тепер моя шухляда з білизною погано закривається, а я просто відкриваю її, балдю і закриваю. Як я то люблю!

9. Gorgona

Gorgona Member

Я знову сюди!!! Сьогодні буду цілий день усім хвалитись. Моєму синочку виповнилось 2 роки!!!! Люди, він у мене вже такий дорослий :girl_in_love:!!!
    Дивлюсь фото з пологового будинку, де моє крихітне зайченятко солодко дрімає, і одразу дивлюсь на нього живого. Це вже геть не крихітне зайченятко, у мене виріс справжній заєць :), який зараз з усіх сил пхає величезну коробку з книжками. Напевно читати будемо :scratch_one-s_head:. Пишаюсь ним.
    КОЛИ?!!! Коли він встиг так вирости?!
    Пам"ятаю, як вперше взяла новонароджений клубочок на руки, він був такий крихітний, такий беззахисний і такииий теплий. Увесь час боялась, що ті манюні рученята і ноженьки просто зламаються, якщо я візьму їх у свої долоні :no:. А тепер ті самі ніжки за день встигають набігати купу кілометрів, а ті самі рученьки вже вміють сильно-сильно обіймати маму :girl_smile:.
    Плакати захотілось… В останнє я плакала від щастя рівно рік тому… Завдяки своїй дитині я відкрила в собі цю здатність. Він у мене такий молодчинка! Люблю його дуже!

10. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Маю дуже несподівану вихвалялку! Вчора мій куханий чоловік преніс нам супер подарунок:мультиварку!!! Ой,я навіть не очікувала))) А яке всьо смачне виходить! Вчора зразу випробували)))Зараз малій на пару курочку готую! Поставила і забула))))
    Sent from my ST27i using Tapatalk 2

11. casablanka

casablanka Щаслива особистість

А у мене невеличка вихвалялка, але спершу проза.... Для чоловіка на іменини купила одяг для лижного відпочинку, із трьох речей нічого не вгадала, прийдеться повертати-міняти. Зате, неплануючи більше ніяких покупок для себе взяла блакитну термобілизну, вона така класна, і на мені ідеально сидить і я тепер буду вся голуба:girl_haha:. Тому подарунок маю я, а не він:girl_dance:.

12. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Сьогодні Коханий подарував мені сережки срібні з камінчиком. Неочікувано і суперприємно. А ще краща вихвалялка - у неділю я стану хресною для маленької Мартусі!!!

13. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Отримала своє замовлення зі спортдиректу
    Тепер у мене є
    він в живу набагато кращій ніж на картинці, а який теплий...
    і жменька футболочок на літо)

14. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Дивлюсь фейсбук і аж просльозилась :) моя мамуся, якій весною буде 70, отримала від нас на новий рік планшет, і так старається у всьому розібратись! В фейсбуці вже має купу друзів, лайкає і коментує всі фотки! Мені мої друзі дзвонять з захватом, коли її там бачать! Горджусь:girl_cool:
    Може і форумом навчу їі користуватись!

15. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Вчора гарно відсвяткували іменини чоловіка, а сьогодні вирішила добре важливі справи на роботі, накупила собі нової косметики, малій симпатичнну блузочку. А саме цікаве, що сьогодні донечка побачила вдень у брата живу рибу (купив у кульку щоб приготувати:girl_crazy:) і цілий день просила собі "справжню маленьку рибку" (татові на роботу навіть подзвонила), і ввечері чоловік після роботи приніс акваріумну рибку (типу "золотих"), зараз вона у моїй круглій вазі (отакий несподіваний у нас акваріум:girl_claping:). А мала як тішиться!

16. casablanka

17. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ще тут похвалюся. в нас прорізався ПЕРШИЙ ЗУБЧИК!!!!:girl_in_love:

18. casablanka

Короче мої вихвалялки продовжуються, щось мене то насторожує. Не дуже то люблю хвалитись речами, але все ж, не стримуюсь. У мене зараз дупа танцює:yahoo:. Отже, щойно привіз знайомий для мого чоловіка лижні речі на обмін, ті які йому не підійшли на іменини, а мені ще лижні штани. Хоча я одні маю, але вони такі старенькі і страшненькі, а ці просто, ну просто :girl_in_love:. Тепер вже треба починати щось інше собі хотіти:girl_in_dreams:.
    Тепер чоловік знає що подарує мені на іменини, собі новий об"єктив:girl_cool:.

19. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

І у мене вихвалялочка , пофарбували стіни в салатовий на кухні, від того аж літом завіяло:girl_claping: такий класний! Чоловік спрезентував орхідейку жовтеньку, ту про яку я мріяла. А ще купили декоративні штори-нитки з камінцями , якраз такі як я хотіла, щей забрала останю пару:girl_in_love:

20. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

А я... А я... Я сьогодні знайшла свій годинник!! Вже думала що він безповоротно загубленний, а виявляється лежав собі в одній з моїх сумок тихенько. Видно хотіла понести замінити порваний ремінець і так і забув мій, тоді ще вагітний, мозок

Thread Status:
Not open for further replies.