Вихвалялки (3)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Marcipanka, Feb 15, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

І в мене назбиралось вихвалялок -
    по-перше - пів-року нашого синочка, перший ювілей, аж не віриться, ніби недавно ще в животику копався:girl_in_love:
    по-друге - переїзд в свою квартиру, святкуватимемо всі свята в себе дома, теж досі повірити не можу
    по-третє - тішусь, що всі здорові і скоро приїде моя мамуся!
    Настрій - просто неймовірно щасливий.

2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

А нам дали 13-зп, не у повному обсязі, але і то дуже добре, бо мене якраз почала гризти совість, що я собі купила дорогі чоботи, тепер вони повністю окупились, ще грошики залишились)

3. UnLikE

UnLikE Фотограф

На дн хлопець подарував мені планшет Asus Google nexus 7 2013)) не відхожу від нього вже тиждень) ноут майже не включаю) він саме такий, як я хотіла)
    Ще ми вчора купили дуже красиву ялинку за 25 грн)))) (живу, висотою десь 1,5 м)
    Я іі вчора прикрасила, а сьогодні ще цукерок на неі понавішувала)) так тішуся тій ялинці, як дитина))

4. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Думала, як мавпа на роздоріжжі, куди то написати. І все-таки вирішила сюди. Бо я тут давно не була. І для мене сьогоднішній день - то суцільна мегавихвалялка.
    Яяяя...пооотрапилаааа... на форумівку!!!!
    І оте несподіване знайомство з мегапозитивними форумлянками додало мені натхнення і душевного спокою. А так як останнього в мене не було давно, то для мене - то друга мегавихвалялка!
    Ну і третя - гаряча вода шурує повним ходом. Правда, це щастя трапилось з допомогою нашого водія з роботи. Зато "яйця" відпочили:girl_dance:

5. Brenda

Brenda Member

Ми з чоловіком зробили собі подарунок на Новий Рік- абонементи в Спортлайф!:) то була моя мрія вже давноооо і нарешті здійснилась!!! Урааа!!!!!

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Теж прийшла хвалитися:girl_cool: Класно провели Старий Рік і до зустрічі в Новому:girl_in_love: Гарний день..
    П.с. Наступного разу залишу машину вдома:girl_curtsey:

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Вперше в житті печу піцу!

8. Bonita

Bonita Member

Вчора вперше в житті зробила тірамісу, все так гарно вийшло і крем такий смачний - хвалю сама себе. От чоловіка забилам би, це ж для нього старалася, готувала новорічний десерт, а він пику скривив і сказав що він того їсти не буде бо там є сирі яйця. Спочатку образилася, розстроїлася, а потім подумала що мені більше буде, але щось здається що він не витримає і спробує.

9. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Сьогодні в моєї найдорожчої донечки День народження! Здається ще зовсім недавно я тільки перший раз побачила після її народження, перший раз пригорнула і поцьомала. :d25: А зараз вона вже така розумна і велика дівчинка, тихесенько собі спить в сусідній кімнаті. Ех, як швидко час летить. :girl_blush2:

10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А ми тільки проснулися від суперового святкування! Не думала що можна так весело зустріти НР з дітьми. Настрій гарний, чого всім і бажаю!

11. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А я отримала від чоловіка подарунок:)
    Навіть не сподівалась, бо ми ніколи не обмінювались подарунками на Новий рік. Так приємно. Останнім часом часто тішить мене коханий отакими раптовими, неочікуваними сюрпризами!:girl_in_love:

12. Savchenko

Savchenko Member

Я маю їстівну вихвалялку: я їла вчора олів"є,правда зі сметаною, вафлі перемащені згущонкою,тарталетки з ікрою і трохи випила вина - їла з острахом,щоб малечі то не нашкодило і урааа ні висипки ні животик нас не турбує)) Бачу,що тепер мої кг набиратимуться швидше,але най буде)))

13. kristas

kristas Well-Known Member

А я нарешті прикупила планшет. І така задоволена, що й сама не сподівалась :)

14. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

А нам сьогодні 6 місяців:girl_dance::girl_in_love: І синочок сьогодні вперше почав сам сідати:girl_cool: Це так смішно виглядає збоку: з положення рачки одну ножку підсуває під животик і руцями відпихається і так сідає:girl_crazy: Тішусь безмежно. І маю ще одну вихвалянку Санта Клаус про мене не забув і приніс мені планшет:girl_dance: Короче я щаслива:yahoo::yahoo::yahoo:

15. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

І в мене вихвалялки))))
    Я вперше відкрила для себе цей розділ!:girl_claping:
    Друга вихвалялка - це абсолютно непередбачуваний мінікорпоративчик в ресторані. В результаті скромного гуляння я з усією гоп-компанією потрапила в сауну-басейн:radist: ( ото вже відірвалась вперше після народження малятка ).
    Ну і по-третє відпочинок не був би настільки відпочинком, якби моя люба свекруха не взяла на себе роль няні моєї Златки ВПЕРШЕ!Навіть не сподівалась на таку її реакцію і "руку допомоги".
    Все ж таки,важко поєднати 100% ГВ і відпочинок, не беручи маля з собою. Але тепер я зрозуміла як потребувала цього за майже 5 міс.

16. Kucheriava

Kucheriava Well-Known Member

А у моєі квіточки виліз перший зубчик :girl_in_love:. Бачу, що день два і другий з явиться.

17. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Назбирала вихвалялки і прийшла хвалитись:
    1. Чоловік мені ніц не подарував ні на Миколая, ні НР (та, я сама винна, заговорила його - то нічо мені не треба, то хочу то, сама не знаю що), тому сьогодні пішла і купила собі срібний ланцюжок, при зустрічі вручу чоловіку - хай мені дарує ;)
    2. Як була в свекрів одим оком дивилась телевізор і по ЗІКу побачила себе :girl_cool:, подумала жи то я підсліпкувата, а на наступний день був повтор передачі і знову я себе впізнала, то ж вирішила пошукати. Згадала, як в універі мене колись знімали в лабораторії. Тепер та фота на заставці передачі "Львівська Політехніка - Європейський вибір"

3. На роботі вирішили привітати начальника - зробити колаж з наших фото, і робити його довелось мені і в дуже короткий термін. Дуже рада, що чогось та й навчилась, дивлячись як муж фотошопить, і в мене вийшло цілком пристойне фото :)

18. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

На Новий Рік ми купили такий телевізор))Тепер так файно))))

19. Mammy

Mammy Well-Known Member

А я хочу потішитись тим, що я вкотре переконалась, що Бог чує мої бажання, навіть найпростіші :girl_in_love:
    Останнім часом у чоловіка на роботі простої і всі фінанси, що є у сім"ї чітко сплановані, а мені перед святами дууже хотілося обновити гардероб чоловікові, та й собі б не відмовилась... І от йду я з ринку і кажу: "Господи, мені б хоч пару сотень зайвих, чоловіку светр купити" І... забула про ці слова :)
    Проходить близько тижня і абсолютно несподівано (людина, від якої я того не очікувала, з якою рідко спілкуюсь - так описую, бо для мене це дуже дивно) мені дарує на день народження значно більшу суму! Я змогла втілити в життя купу своїх хотілок :girl_dance: І я просто знаю, відчуваю, що це була відповідь від Бога на моє мимольотне прохання, а не співпадіння :girl_in_love:

20. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

А я прийняла важливе для себе рішення. Прийшло усвідомлення, з"явилось бажання, а також чітко зрозуміла, що настав той час і я готова!

Thread Status:
Not open for further replies.