Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Відповідь: Вихвалялки (3)

Похвалюся своїм святковим настроєм! Першого на сьогодні Миколайка отримала від декана економічного, який після захисту дипломів урочисто оголосив, що я здобула кваліфікацію економіста-фінансиста! Все - кінець! Тепер маю повний набір пластикових паперчиків - бакалавра, спеціаліста і магістра:)
    Правда, такі недолугі ті захисти і держіспити, як і загалом наша післядипломна освіта... На перекладознавстві серйозніше захищали курсові, ніж тут дипломні. Але то таке.
    А після роботи вже буду перевіряти подушку, а вось там хтось щось залишив:)
    Бо чоловікові Миколайко вже щось приніс, спеціально заїжджав додому, щоб зробити сюрпрайз! Головне, щоб він не товкся сильно по подушках:)

2. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

І я вже отримала свого подаруночка. Порадував мене чоловік гожевим планшетом!!! Я не недіялась і не чекала, але таємно мріяла)))
    Чоловікові Миколайко сьогодні приніс класнючу зимову куртку!!! Чоловік дуууже впирався тому подарункові, але прийняв))
    Для малечі супурсіка лялька вже давно сумує в шафі і чекає свого часу. Сьогодні тільки докупили мандаринки-цукорки
    Також я, як представник Миколая в нашій хаті))) запакувала подарунок бабі-рукавички, шкарпетки і смаколики
    Ще коліжанці зготувала мішечок в якому є шкарпетки, трусики і цукорки
    Так що я в повній готовності!!

3. Музик

Музик Мартуська

і до мене щойно прийшов бородатий дядько з наплечником подарунків (чесно-чесно, то був, щоправда, мій муж, неголений, але суті справи то не міняє). приніс купу цукерок, фруктиків і цьомчиків

4. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

аааааааа
    і до мене мій домашній Миколайко прийшов,цьомну і вручив подарунок:girl_cool:завтра будуть суші:girl_in_love:
    :girl_dance:настрій супер, зараз ложу дітей,печу бісквіт собі на завтра,пакую подарунки і відкрию шампанське з солодким

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ну дівчата, кажіть своїм Миколайкам що ще рано :) Бо ви вже хвалитеся, а ми ще чекаємо :girl_haha:
    Настрій святковий, в основному через малого. Нині були на виставі в Воскресінні, і в садочку було свято, то море емоцій.

6. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А до мене сьогодні анонімний Миколайчик завітав:girl_in_love:.
    Правда не дуже хотів на чайок залишатися, та якось ми та й домовилися))).
    Дякую тобі, Миколайко, за подарунки і за душевну розмову. І від чоловіка теж!

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ох, напружений день, але відчуваю власне зараз радість нарешті, бо найближчі три тижні у мене в школі каааннііікууулллиии!!!! Ну а ще три мої учениці нині брали участь в концерті. Заперлися перед тим, що грати з акомпаніатором (для якої є то робота) не будуть, бо вона вредна :girl_crazy:. Вона їх зустріла і спитала, коли вони прийдуть до неї на репетицію, а вони сказали , що не прийдуть... Ну бо на уроках їм акомпанувала на ф-но я. І вийшло так, що і на концерті прийшлося грати. Мені було приємно (люблю ф-но), але трохи навіть страшно, перед публікою на ф=но я не грала дуууже давно... Але все вийшло дуже гарно, учням не все вийшло, як мало, але ж так буває. Головне , що настрій у всіх був хороший, директор мені сказав, що був дуже здивований, що я так гарно граю на ф-но :d23:, ну а що ще треба для відчуття радості? І хоч завтра зранку на роботу і ввечір теж, але тепер на моїй голові камнем не лежить той концерт (Ох яка то нелегка праця педагога....)

8. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А до мене вже прийшов Миколай:girl_claping::girl_claping::girl_claping:

9. nattsol

nattsol Well-Known Member

до мене Миколай прийшов ще під вечір і приніс дуже приємну дрібничку, про яку я мріяла вже кілька років:

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

і до мене Миколайко прийшов! І приніс мені таке: [​IMG]

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а до мене Миколай прийшов ще раніше, ще 6-ого грудня, щось він став дуже польський певно :D. І приніс мені несподівано таку парасольку Blunt

12. iriwa

iriwa Особлива мама

ОООО! І до мене прийшов Миколай :) Правда в особі чоловіка, але все таки прийшов!!!!

13. olenoks

olenoks Well-Known Member

І я похвалюся своїм чудовим чоловіком, золотко він у мене, от і все, чи треба більше? мені -ні )

14. Gorgona

Gorgona Member

А я напевно була дуже-дуже чемна, бо Миколайко вже кілька днів до мене ходить. З коханим, сестричкою та багатьма іншими родичами ми не втримались і ще до свята обмінялись подаруночками та привітали одні одних.
    Думали, що сьогодні Миколайко прийде лише до малечі, але помилились. Щойно прийшла посилка від моєї дорогої свекрухи з Італії. Найприємніше – що ми зовсім не чекали ( вчора телефонувала і навіть словом не обмовилась, що нас чекає такий сюрприз). Звичайно, найбільше перепало карапузу, але і ми з чоловіком маємо чим потішитись.
    Я отримала дуже класнючу теплу піжамку і ось такий аромат:
    Сиджу зараз і так тішусь тому святу, як в дитинстві :radist::radist::radist:! Золота в мене свекруха!!! Так приємно – просто слів нема!!! Як приїде - розцілую :kiss:. І вже від сьогодні починаю планувати, чим би потішити моїх свекрів на Новий Рік, так, щоб їм також захотілось стрибати від щастя (так як мені зараз:dance2:)!!!

15. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А ми вчора повернулися з ОАЄ. Побувала в Абу-Дабі, столиця-казка, Расельхаймі, Шарджі, Фуджейрі (там відпочивали), вилітали з Дубаїв. Я закохана другий рік в цю країну:girl_curtsey:

16. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Моя донечка отримала неймовірно класні ролики і в чому конкретно полягає моя вихвалялка - це те, що вона (вже і негайно їх випробовує, дивуюся, як ще в них не спала) непогано стоїть, а катається зі мною за руку наразі по квартирі )
    І взагалі щедрий був Миколайко цього року )

Останнє редагування: 19 Грудень 2013
  17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ми теж всі з Миколайками. Найбільше, звичайно в малого подарунків. Має гру танковий бій - 2 танки на пультах, то вже пів дня моїх хлопців не видно :girl_crazy:
    Нє, все-таки суть свята не в подарунках, а в чеканні, несподіванці і чудовій атмосфері!

18. fiesta

fiesta Well-Known Member

А я від Миколая окрім інших подарунків отримала українську гарну хустину - можу іти колядувати :)

19. domino

domino Well-Known Member

подарунки від Миколайка виявилися дуже несподіваними, і водночас дуже потрібними))) особливо велика коробка рафаелло це єдиці цукерки, які я люблю, і про які я забула))) а ще маю знову багато різних шкапреток, і гетри, і сорочка для вагітних:girl_crazy:

20. zetta

zetta Well-Known Member

А я отримала Миколая від форумлянки Yoda . І чудеса справді є, бо почта працює просто жахливо і все доводить чекати по півтора місяця , а тут на самого Миколая , сьогодні отримала пакуночок з приємностями. Дуже дякую )
    Ну і додаткова вихвалялка, ідемо в санаторій , в дрімучий дрімучий ліс, в заповіднику будемо жити, то є супер просто.

Статус теми:
Закрита.