Вихвалялки (3)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Marcipanka, Feb 15, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. olangel

olangel Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

А в мене кумедна вихваляха. НАРЕШТІ я можу сиидіти внеті з ноута, а не з телефона. За 2 роки знайшли провайдера який нам підключив нет :girl_tender:

2. innamorata

innamorata Well-Known Member

ой, а я шось забула похвалитися. в мене мега супер вихвалялка, ну принаймі в моєму розумінні. Дівчата, найбільше що я ненавиджу в готуванні - то тупі ножі. Оскільки в домашніх мужчин завше є якісь мегаважливіші клопоти, точу старі ножі вічно я. тааак воно мені вже набридло, кожен раз перед тим як щось готувати, мушу підточити. і якось завжди збиралася - збиралася щось толкове купити, та руки не доходили. а ото були на днях в ашані, побачила керамічний ніж від бергнер і купила. тепер щось різати одне задоволення. не знаю на скільки він довго прослужить і тд. але я ДОВОЛЬНА :girl_tender:

3. Farfalla

Farfalla Member

Ото написала в одній темці, що йду робити капучінко, а так і не похвасталась нашою "капучіноваркою" :girl_tender:
    Це нам мама чоловіка спрезентувала просто так!!!
    Капучінко натуральне, смачне і з такою м"якенькою піною... Мммм!!! :girl_dance:

4. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

але то я село, я навіть не знала що таке є:girl_crazy: Теж хочу таку штуку, поділіться скільке таке коштує в приват.
    У мене теж вихвалялочка, нарешті наш ремонт туалету завершиний!!

5. olerusya

olerusya sweet candy ;)

малеееесенькі вихвалялочки:girl_dance::

яка в моєї донечки сьогодні гарна дата:girl_in_love:(див. лінієчку), і якби не Посиденьки я б навіть ніколи цього не дізналась:kiss:

а ще в мене просто гарний настрій, чого давненько не було:girl_claping:

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

7. simona

simona Well-Known Member

8. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

Маю сьогодні гарні вихвалялки. Отримала від свого найкращого, найлюбимішого чоловіка, подаруночки на річницю. На наше - Чавунне весілля. Отримала золоті сережки, на які давно вже "кинула" око, і віп карту на різні спа процедури для душі і тіла:girl_claping::connie_pull-pigtail. Щаслива...:girl_in_love:

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А ми вчора вибрали найпухнастішу ялинку! Сьогодні будемо прикрашати. Це перша ялинка нашої донечки:)

10. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

А я сьогодні обзавелася всіма бажаними мною шампуньками Фіто- Фітожоба, Фітоцитрус і Фітоцедра, а також бальзамками Фітобаум зволожуючим і для фарбованого волосся.
    Спробувала Фітоцитрус, супер! Однозначно куплю ще! ))

11. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Чоловік теж сьогодні приніс красуню, але я іі ще не бачила)

12. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

і я хочу похвалитись))
    ми сьогодні вперше ходили на день народження нашої подружки, їй було 2 рочки
    думала, що син буде плакати (нова квартира - та все нове))), але всі дітки так гарно бавились.
    якийсь такий позитив на цілий день від тих діток))
    я рада як великий-великий слоник :girl_flirt:

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Хвалюсь :)
    Ми нарешті похрестили нашу Солоденьку Роксолянку. Дай Боже їй здоров"ячка. Тішимось).

14. Марта2

Марта2 Well-Known Member

15. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

А у мене мега-вихвалялка:girl_tender:!!!!!!!!!!!!! Іра "Borsychok" народила двох гарних здорових діток!!!!!!!!! Дівчинка -3.500 кг., хлопчик-2.600 кг!!!!!! Молодчинка!!!!!!!!!! Іра ще їх не бачила, бо вона ще під дією наркозу! Але з нею все ок!!!!!! І дітки гарні та здорові!!!!!!!

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Last edited: Dec 17, 2013
  17. Virginia

Virginia Well-Known Member

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Маю дві вихвалялки.
    Перша- вчора вжесмо мали першого миколайка.
    Друга- Миколай цьогоріч у нас дійсно чудотворець, бо приніс мою мрію- подарунковий сертифікат на сімейну фотосесію, та ще й в одної з моїх улюблених форумлянок
    Тішусь безмежно.:girl_dance:

19. Logos

Logos Member

Нашій маленькій, солоденькій донечці сьогодні 2 рочки, аж не віриться, хочу побажати їй здоров'ячка, хай їй завжди щастить в усьому :girl_in_love

20. Vероніка

Vероніка Never give up

Коханий на вихідних подарував таку красу - зовсім несподівано, так приємно! І пообіцяв, що до Нового Року буде ще сюрприз.
    От тепер як витерпіти 14 днів до НР, які ж ті чоловіки підступні! :girl_in_love:

Thread Status:
Not open for further replies.