Вихвалялки (3)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Marcipanka, Feb 15, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Вихвалялки (3)

а ми провели чудові вихідні в Лос Анджелесі:radist:
    відвідали Діснейленд і Юніверсал Студію, неймовірні місця, емоції зашкалюють, то справжня казка і для діток і для дорослих:girl_dance:
    мій чоловік здійснює мрії, люблю його безмежно:girl_tender::girl_tender::girl_tender:

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я читаю посиденьки з нового девайсу! Чоловік подарував новий iPad Air.
    Ну і оранжеві тюльпанчики красуються в вазі на столі :girl_in_love:

3. sofka08

sofka08 kasperjonoks

У мене сьогодні мегапозитивний настрій :girl_blum:, і створила мені його моя подруга Наталя, за що їй велике дякую:connie_pull-pigtail. Наталя була настільки завбачлива, що відправила посилочку з розрахунком, що вона прийде саме сьогодні, в переддень мого свята, чим створила дуже гарний настрій для мене. Одним словом, отримала я сьогодні дуже багато подаруночків, :girl_tender:серед яких листівочка, в якій такий кльовий малюнок, що не можу не поділитися з вами, я так люблю її творчість....:girl_claping:
    Подруго, велике тобі дякую за подаруночки і гарний настрій на цілий день.

4. Gorgona

Gorgona Member

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

1. приїхав муж з відрядження, привіз меншому вихвалялку номер два - Romer King Plus-жирафку - я той колір дуууже довго хотіла й шукала
    ну і я теперка ще таку пахнючку маю [​IMG]

6. Vероніка

Vероніка Never give up

А в мене хоч не фруктова, але також планшетна вихвалялка. :girl_dance:
    Але питання на засипку - як його тепер забрати в дитини ??? Моє чудо третій день не бажає відриватись від ігор, які наш татко "люб"язно" закачав.

7. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Сьогодні рівно 5 місяців, як я МАМА!!! Дівчата, 5 місяців, то ж майже половина року...коли? Коли той час пролетів? Хоч інколи здається, що той Гарбузик був у нас завжди і не уявляю більше нашого життя без нього:d25:

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

І у мене схожа вихвалялочка- сьогодні рівно 4 місяці як я двічі мама.:connie_pull-pigtail
    От так швидко росте мій другий синусь.

І ще одна мамська вихвалялочка- У Андрійчика прорізався перший в житті зубчик.. Ну, чим не свято...))):girl_dance:

9. zetta

zetta Well-Known Member

В нас сьогодні дуже гарна дата) і хоч провела її сама з дітьми, без квітів , і ресторації бо татко наш працював. Проте отримала таку вечірню красу ) [​IMG]

10. domino

domino Well-Known Member

В нас сьогодні 8 років, як ми зустріли один одного:girl_in_love: і з того часу не розлучалися! З того приводу йдемо ввечері в ресторан(їсти рибку) І БУДУ ПЕКТИ ТОРТИК!:girl_dance:

11. Virginia

Virginia Well-Known Member

Везе мені на халяву останнім часом:)
    На минулому тижні запросили мене на безкоштовну процедуру для обличчя в салон Аквамарин, а неділю подзвонили і запросили на дегустацію кави...
    Тепер шукаю нянь і фей, які будуть сидіти з моїми дівками:)

12. Bonita

Bonita Member

Маю, як для себе, грандіозну вихвалялку - зважаючи на те що маю 2 ліві руки, які ще й під питанням з якого місця ростуть, Вишила картинку бісером і навіть досить непогано вийшло, а мені так взагалі шедевр:girl_blum:. Ніколи не мала потягу до любого виду творчості, в школі в 10кл. замість праці ходила на автосправу, но так склалися стежки, що випадково потрапила в рукодільний магазин і щоб не просто там стояти і чекати почала переглядати асортимент, в кінцевому результаті маю гарну вишиту картинку яку ще залишилося оформити і вписати в нову кухню. Пишаюся собою!

13. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

В мене дивна трохи вихвалялка- малого нині висипало. До того три дні Т висока була, і ніяких симптомів, тепер переконалися що це розеола, а раз висипало, значить виздоровлює)

14. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

А я була на концерті в Оперному і дуже тішуся, бо це моя з найулюбленіших виконавець!!!:girl_claping::girl_dance:За якість фото- вибачайте!

15. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

ура-ура
    а я нарешті маю йогуртницю, завтра буду випробовувати

16. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

У нас сьогодні 6 років з моменту одруження !:girl_in_love:Дуже щаслива ... в мене найкращий чоловік) Люблю його ... Ще й отримала такий бажаний подарунок ... ну і вечір має бути супер, Мартіні побачила) :girl_dance::girl_dance::girl_dance:

17. Milady

Milady Well-Known Member

Сьогодні був особливий день - рік тому я стала мамою:girl_in_love:Мамою солоденького, пухкенького, чемненького і найріднішого синочка. Так той рік швидесенько промайнув, стільки приємних миттєвостей було....ніби зовсім недавно то був маленький клубочок, а зараз вже маленьке хлопчатко топає по кімнаті своїми мацьопими нозями:d25: Стільки думок і почуттів в мені зараз вирує...але словами передати не можу...думаю мамусі мене зрозуміють;)
    А ще сьогодні ДН моєї кумасі, файний ми їй подарунок спрезентували, нє?)До речі моя інтуїція мене тут не підвела - на 90% була впевнена, що малюк народиться на її день народження!Одним словом я щаслива і вдячна Богу за мого хлопчика, за мою сім'ю і за людей котрі мене підтримують в житті!

18. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Я сьогодні стала тіткою :)

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А я купила сьогодні мужу подарунок на Миколая:girl_claping::girl_claping::girl_claping: Так тішусь, ніби то собі купила:girl_haha:

20. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Staff Member

А в мене дві вихвалялки (нарешті!). Перша - я вміщаюся в на розмір менші джинси:girl_dance:
    Друга - я щаслива!

Thread Status:
Not open for further replies.