Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hermi

Hermi Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

Помаленьку обновляюсь технікою. Як тепер добре, коли маю принтер, не треба шукати, де б то роздрукувати.

2. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

в мене трохи смішна вихвалялка)))але голосно не смійтесь... нарешті, нарешті в мене получились оладки)))вони в мене завжди получались пласкими, а тепер знайшла поетапний рецепт з фото і ура!!! а ще маю нові шкіряні чобітки і зимовий пуховий плащик.:girl_curtsey:

3. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Дуже навіть класна вихвалялка і дуже вас розумію!
    В мене схожа - я вчора вперше в житті зварила солянку.)) Ніколи не варила раніше і дуже переживала, бо ж, як не вийде - купу м"яса переведу.)) Але вийшла смакота!

4. Gorgona

Gorgona Member

У нас теж велика мамо-вихвалялка! Ще нещодавно читала допис Іннамората і думала, коли ж у нас буде таке щастя. І вже сьогодні: та-даам! Нарешті і моя дитина, після довгих місяців протесту, почала визнавати горщик. Вже тричі сам знаходить його і чемно сідає. Потім так гордо встає і біжить до мене, щоб я похвалила та обійняла. Я в такому приємному шоці. Не знаю, що з ним сталось, але дуже сподіваюсь, що це не "тимчасова опція". Зараз будемо дзвонити і хвалитись таткові :girl_claping:!

5. SoLana

SoLana Well-Known Member

Сьогодні ранок в мене почався так. Люблю свого чоловіка:girl_tender:

6. silvia

silvia Well-Known Member

сьогодні ранок почався файно. З нагоди свята дрімаючи отримала від чоловіка такий гаджет [​IMG][​IMG]
    а він синочка улюблені конхвети [​IMG][​IMG]

7. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

А я вчора нарешті зібралася і сходила в перукарню (до речі, по купону зі знижкою з відповідного сайту і, попри моїпобоювання зробили непогано) - відновила закинуте мелірування, обновила стрижку, вклали гарно ( я сама так ніколи не вкладу своє пухнасте волосся) - я красуня!:girl_curtsey:

8. Clementina

Clementina Well-Known Member

А нашій донечці сьогодні рочок! :radist:
    Проснулася сьогодні, кинулася в обійми, підняла голівку, подивилася прямо в очі і усміхнулася так щиро, що в мене аж сльози вийшли, потім погладила груди і почала трапезу.:girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love:
    Ех, як ті дітки швидко ростуть!

9. Яруська

Яруська Well-Known Member

Яруську понесло!:girl_dance: Моє захоплення кулінарією потрошки переростає у ще більше захоплення!
    http://www.gcc.in.ua/uk/blogs/blog/?id=59

10. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Щаслива, тому що:
    :) нагородили мене сьогодні в академії не лише премією, а й почесною медаллю, так приємно!;
    :) вже рівно півроку ношу почесний статус "заручена";
    :) нарешті мої батьки сходять у кіно (таке враження, що я більше за них радію!);
    :) але найголовніше - ми з коханим позитивно вирішили багато важливих питань. Вдячна Богу за нього!

11. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Ранок почався прекрасно!!!:girl_dance::girl_in_love: Обожнюю свого чоловіка:kiss:

12. Masterpiece

Masterpiece Member

Мушу теж похвалитися хазяйновитим мужом -сьогодні з власної ініціативи купив горщики, землю, насіння і насадив цибульку-батун, салат кучерявий, базилік червоний та кріп. На черзі петрушка, шпинат, черемша, м'ята. І хоч маю таке добро в морозилці, скоро будемо тішитися свіжими запахами і смаком:girl_wink:

13. Alicia

Alicia Well-Known Member

Нарешті приїхала до нас з далекої Флоріди яблучна вихвалялка!:radist: :yahoo:

14. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

А в нашої чарівної донечки сьогодні 5 рочків, перша кругла дата:girl_in_love: Як сьогодні пам"ятаю, відійшли води на цілий місяц вперед, шоооок, ну не хотілось малечі бути в мами в животику, а хотілось, швидше до батьків, тішити їх своєю посмішкою, маленькими солодкими рученятками та нозями:d25: А дивлячись зараз вже на нашу леді, бачу, таку для нас дорослу, допитливу дівчинку, з характером маленького скорпіончика.:connie_pull-pigtail Любцяєм сильно-сильно нашу доцю:girl_in_love:

15. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

І в мене:)
    Отримала від коханого подарунок:girl_dance:
    А ходив останні дні мене підколював, що ніц не отримаю на ДН:)
    Я в приємному шоці!
    А ще парфуми улюблені))
    Ех, золотий чоловік в мене:girl_in_love:

16. sofcja

sofcja Member

хотіла волосся довжиною - до попи... і о, чудо! глянула в дзеркало ненароком збоку - воно дістає! юху! :girl_claping:
    а починалось все з довжини - до грудей десь 1,5 роки тому! воно в мене довшим ніколи не росло, сіклось страшено. люди, мрійте!
    це мені свіжий стимул - тепер не лінуватимусь і працюватиму над густиною волоссячка...:girl_in_dreams:

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

18. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

порадував коханий чоловік осіннім букетом :girl_in_love:[​IMG]

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А в мене тепер волосся пофарбоване технікою омбре:girl_cool: Дуже натурально виглядає і мені дуже пасує (Так так. Я дуже скромна:girl_in_love:) Для мене це - саме те, що потрібно, бо загалом волосся виглядає світлим, але обличчя підкреслене кольором світлого шоколаду. Якось так в мене то виглядає. Тільки волосся коротше. Поки що:) Фото свого поки що не маю:girl_cray:

Останнє редагування: 12 Листопад 2013
  20. innamorata

innamorata Well-Known Member

А мій муж щойно прийшов з роботи з оберемком троянд, на питання "з якого приводу" відповідь була - просто захотілося дружині подарувати квіти :) люблю його безмежно :kiss::girl_in_love:

Статус теми:
Закрита.