Вихвалялки (3)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Marcipanka, Feb 15, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Відповідь: Вихвалялки (3)

Троха пізно, але краще, ніж ніколи. Просто часу не було...
    Квіти, подаровані любим на іменини

Пи.Си. Ще не зів"яли.

2. Hermi

Hermi Well-Known Member

Ура!!!! Знайшовся мій студентський! Я вже навіть не надіялась. Хтось приніс на вахту в гуртожиток:) І є все таки хороші люди на землі

3. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

А я сьогодні мала трошки шопінгу...нарешті:)
    купила собі пальтішко такого незвичного для мене кольору - зеленого-бутилочного в незвичному мені стилі:) ну і шарХвика до нього

4. glasses

glasses Member

:girl_blum:Ой, і я сюди.
    Чоловік подарував планшет на ДН.
    Так його люблюююююююю.Він в мене найкращий!

5. La esposa

La esposa Moderator

А я вчора в КК вибрала собі светрик, а нині його купила)) сірий, на ґудзички. Ще лишилося якісь класичні штани прикупити, чорні або темно-сині (носять зараз синє?)

6. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

мені хоч не планшет, але дуже тішусь-були ми сьогодні в практікері і чоловік купив великий ящик для моїх кондитерських інструментів (ящик правда для інших інструментів призначений:girl_blum:), бо паперова пачка вже всі не вміщає...

7. Artemida

Artemida Well-Known Member

Мої вихвалялки простенькі, але я так тішуся:
    - нарешті у нас в хаті тепленько:girl_tender:
    - нарешті у нас у вітальні є новенький і дуже класний килим
    - нарешті вирвались з чоловіком на закупи. Тепер у нас в холодильнику купа смаколиків.

8. innamorata

innamorata Well-Known Member

А ми сьогодні з чоловіковим офісом іздили відпочивати в Едем резорт. Я вперше потрапила на лазанку на деревах. З легкістю пройшла майже найскладніший рівень, казали моі хлопці що мною пишаються :girl_claping: наступного разу полізу на найскладніший :girl_yes2:

9. zetta

zetta Well-Known Member

Перемога, ура ура! Кличко чемпіон!

10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ага, молодець. Хоча, як коментатор сказав - було не ефектно зате ефективно:)

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Уррра!!!! Не завалився москалик, витривалий блін! Але я рааааадаааа!!!!!!

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:52 ----------

ми на жаль знайшли з ОРТ трансляцію без глюків, так які там коменти і крики попадали в камеру з залу... Йой- не слушай суддю, бееей! І то таким просто вереском. А Кличко дйсно не натискав, але він ж у нас ітак молодець! :)

12. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

Урааа! Перемога за нами! Кличко молодець!

13. Insolence

Insolence Living The Dream

Це братик вітязя сані ))
    А "Саня, соберись" фраза вечера

14. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Я в соц мережі ржала з того "Саня соберись" а мені відповіли "саню соберуть" ахаха, а коменти на російському каналі просто аут, ніколи не мала нічого проти росіян, але то просто культурний шок, стільки неповаги, а засвистувати чемпіона, коли він дякує і просто вирубати трансляцію, бридко. І весь бій коменти, що Кличко другий номер, ох нашараша, сміх та й годі! З перемогою, Кличко!

16. Masterpiece

Masterpiece Member

Я сьогодні мегазадоволена! Одягла джинси, які востаннє носила у 2005 році! Потім, з набором кеге, думала навіть комусь віддати, але втрималася) І от зараз кіло знову спали до позначки довесільних зустрічань з коханим чоловіком!! Ото щастЄ!:girl_crazy:

17. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А я сьогодні одягла 2 спідниці, які купила ще до вагітності, і вони з мене позлітали навіть не розщіпаючись :). Між тканиною і животом - влізла долоня поперек. А та що була катастрофічно мала, тепер лише трішки завелика. Тре нову/і спідницю...

18. Smorodynka

Smorodynka Member

А я повернулася з моря - красива, загоріла, з кучею нових вражень і знайомств. На мою думку, варто цілий рік працювати і збирати гроші, щоб зарядитися таким позитивом і емоціями. Скоро приступаю до роботи, щоб заробляти на ще один омріяний відпочинок

19. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Моє маленьке поросятко, моє солодке Данусятко сьогодні навчилось вимовляти звук "Р" ! І тепер в 3,8 р він вимовляє всі букви! Я до його ротика не пхалась, жодної артикуляційної вправи з ним на вимову не робила, жодного звука не ставила спеціально.
    Він саменький сьогодні сидів, бавився і почав "рикати".
    Я аж каву розлила, як цей звук почула. Тепер ходить по хаті і згадує всі слова з буквою "Р". Я така рада!
    Згадую, як я Артемкові в 5,7р ставила звук "р", а він ніяк не хотів його повторювати. Так то важко було...
    А Данусик сам! Молодчинка, розумняточко моє хорошеньке! :girl_tender:

20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А мені тітка подарувала тіні Lancome - тішусь, бо то моя улюблена марка тіней. А ще 100% оригінал мене неабияк тішить:girl_in_love: Люблю цю трояндочку....

Last edited by a moderator: Oct 9, 2013
Thread Status:
Not open for further replies.