Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

9 (майже 10) років декрету. 2 роки періодичного пошуку роботи. n-на кількість співбесід, десятки розісланих резюме. 2 тижня випробувального терміну. І... у понеділок мене офіційно приймають на роботу!
    Я зробила це сама! І на цій роботі ніхто не скривився, що в мене 2 дітей! Ви не уявляєте, як неприємно, коли 5 разів за співбесіду повертаються до питання, що в мене є діти... Так! Мені 32 роки і у мене 2 дітей! Це щось ненормальне? З таким не працюють?
    Робота близенько, 20-30 хв добирання, у центрі міста, колектив невеличкий, молодий, до мене всі дуже привітні. Я дуже стараюся, і... дуже боюся підвести.
    Пробачте, дівчатка, якщо дописуватиму рідше, самі розумієте... Але я з вами усіма!:girl_in_love:

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ось моя сьогоднішня вихвалялка:girl_impossible: А ще в кадр не потрапили 3кг королівсього, троха фети з маслинами і моцарелки:girl_in_love: Добре, що той з голубою пліснявою дожив до знимки. В мене вже виникають підозри, що до пліснявілих сирів є звикання. То результат мого сирного рейду до Польщі, як добре, що мій чоловік на це повівся, але в обмін на нічну рибалку. Забагато хорошого не буває:girl_dance:

3. TUCR

TUCR Well-Known Member

А ми сьогодні собі з чоловіком зробли подарунок на ДН, купили плазмовий телевізор)))

4. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

А у нас сьогодні річниця весілля))) з суботи на неділю були шашлички, запускання небесного ліхтарика з написаними на ньому бажаннями нашими і просто класні посидєлки в гостях у друзів біля приватного будиночку, день вечір і нічка вдались, ми всі довольні ))

5. Gabi

Gabi Dum spiro spero

І в нас сьогодні річниця весілля. Шість років тому ми з коханим сказали один одному ТАК і стали сім'єю.

6. Artemida

Artemida Well-Known Member

Чудовий день! Мій 31-й день народження почався похмуро, але потрошку все стало налагоджуватись і в результаті ввечері я дуууже щаслива!
    Навіть не очікувала стільки вітань, в т.ч. від наших форумляночок (чесно, телефон до кінця дня просто "здох"), таак приємно, люблю Вас всіх:girl_in_love:.
    Не очікувала, що так класно проведемо вечір з мужом в ресторанчику.
    А ще сьогодні мала дуже неочікуваний дзвінок та візит людини, яку не бачила кілька років, але яку дуууже рада була бачити.
    Коротше, день супер. Втомлена, але мегазадоволена.
    Всім приємного вечора!

7. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Урра!!:girl_dance: Я встигла організувати міні сюрприз чоловіку на ДН, яке він сьогодні відзначає, що додавався до основного подарунку))) Я роздала по реченню з вітального віршика нашим любим друзякам, вони його відзняли на камеру, поскидували мені по скайпу, на імейл (таємно від мужа :girl_crazy:) в результаті вийшло одне вітання від усіх, один віршик на всіх)))) вийшло так прикольно, там і діти були і навіть собака наших друзів))) Чоловік був приємно здивований, але не плакав))))) каже не такий сентиментальний як я :girl_curtsey:
    п.с. не встигала його змонтувати до приходу мужа, но виручив мене друг наш айтішник, дякую йому, мій задум вдався успішно, хіба смішно що 2є людей знімали свої ролики догори ногами)))

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

А в мене здійснилася мрія, ні не так, мій чоловік здійснив мою мрію- вчора я бачила ЙОГО-Тихий океан, емоції зашкалювали!!! Дівчатка, все, що пишеться в темі "підсумки року, що минає" має здатність збуватись;) так от ми в Америці юхххууу!!! і живемо зараз в сонячній Каоіфорнії, а саме в Сан-Франциско! *Денс-денс-денс*

9. Oriana

Oriana Well-Known Member

На ДН, а це позавчора отримала подарунок від коханого мужа - золотий ланцюжок з милою підвісочкою:)
    А сьогодні нашій маленькій сімеєчці 5 рочків!:) Аж невіриться, що так швидко злетів час. Стільки всього за тих пять років - і смутку і радості, але найбільше - взаємног кохання та подаруночок з небес - маленьке чудо на імя Христинка:)

10. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

а я вчора здала на права)))через тиждень маю їх отримати:girl_yes:вже готую чоловіка, що буде збоку сидіти)

11. lilochok

lilochok Well-Known Member

А ми з чоловіком їздили в ліс на роверах. Накатались, нафотографувались, перекусили та поїхали додому :)

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А я сьогодні пофарбувалась і потонувалась - тепер я темно-руса з венеціанським меліруванням.. Воно ніби так називається. Класно. Мені дуже подобається. Муж в захваті. Тепер не боюсь свого відображення в дзеркалі:girl_curtsey:
    Величезне дякую одній форумляночці за наводку і психологічну підтримку:kiss::kiss::kiss:

---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ----------

Для лінтюхів закидаю фото ще сюди:girl_wink:

13. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

15. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Рівно рік тому я видала своє перше замовлення і досить не маленьке, що стало новим етапом у моєму житті. Я щаслива що працюю(а головне це для мене звична справа яку я люблю)

16. Seferi

Seferi Well-Known Member

Ура! У нас суд 1-го жовтня. Прошу Бога, щоб все пройшло добре і ми забрали нашого синочка!

17. lilochok

lilochok Well-Known Member

Приїхала до Львова на змагання :yahoo:

18. Vероніка

Vероніка Never give up

Такий сьогодні гарний день - отримала купу прівітань з ДН (в неті, особистих і по телефону - дуже всім дякую), сонечко нарешті визирнуло сьогодні, настрій просто чудовий! :girl_claping:
    Синочок власноруч намалював листівку і прикрасив улюбленими машинками, свекор прислав кур"єром троянди (він не у Львові), а коханий порадував такою красою

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Повернулися з Італії, мали погуляти по Мілану, а випадково потрапили ще до Швейцарії. То просто казкова країна...

20. lawyer

lawyer Member

обіцяна вихвалялка - подарунок чоловіка на 1-у річницю шлюбу

Статус теми:
Закрита.