Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. bobryha

bobryha Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

А я вперше з початку декрету вибралась з коліжанками на гульки.і вперше чоловік залишився з дитиною сам))) і зовсім мене не обмежував в часі))) ми і в філармонії були на концерті симфонічного оркестру, і в Старгород ходили- і співали , і танцювали))) прийшла додому пізно вночі, щаслива як слон. Та і чоловік непогано дав собі раду з дитиною)))хіба що положив спати в святковому костюмчику(бо думав шо то піжамка:lol:)))) і ми тепер вирішили, що будемо так збиратись кожного місяця. дітей на чоловіків і вперед за пригодами)))

2. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

У нас сьогодні був дуже насичений і знаменний день - в нашої дітки, квітусі, бецика, солодусі, Євусі сьогодні перший День Народження- 1 рочок.
    Як швиденько пройшов цей рік, здається тільки вчора народилася, така крихітна. Пригадую як після родів цілу нічку не могла відвести очей від такої красоти.

Ну і мама під шумок отримала подарунок:)

3. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А я пофарбувалась і постриглась. Наразі звикаю до нового відображення в дзеркалі (інколи навіть пів миті вдивляюсь чи це я). Одні знайомі сказала, що майже нічого не змінилось, інші - навпаки:girl_crazy:

З питань в кармі - пофарбувалась в медовий колір:)

Останнє редагування: 10 Вересень 2013
  4. Katrine

Katrine Member

ми в четвер йдемо "окультурюватись" в оперний - чоловік приніс 2 квиточки на "Летючого голландця", якого нам дуже розхвалювали і рекомендували. так що вечір четверга ми оголосили child free:girl_crazy:! признавайтесь, хто ще буде;)?

5. iriwa

iriwa Особлива мама

Мій рідненький синочок навчився пісяти в горщик! Щастю нема меж!

6. domino

domino Well-Known Member

А я знову повертаюся до студентського життя, через 5 років після закінчення Універу. Тепер вивчатиму англійську мову вже в англійському середовищі:girl_claping: так якось прикольно на душі:girl_cool:

7. preciosa

preciosa Well-Known Member

І я прийшла з вихвалялками;) Вчорашній шопінг пройшов не марно))) Придбала собі джинсики і светрик y terranova і ще одні сірі джинси у bershka. Ну і купили дещо з техніки: коли ми були в Утопії, там часто на сніданок готували вафлі з нутеллою, тому ми з чоловіком вирішили по приїзду купити собі таку штуку для виготовлення вафель. Вчора у Притончику придбала вафельницю 3 в 1 bomann. І ще завжди хотіла мати, і чоловік то підтримав, парогенератор для розгладжування, прасування одягу. В тому ж Притончику купили парогенератор clatronic. Вчора вже пробували прасувати. Мій жакет випрасувало чудово, праскою так не виходило. Будемо випробовувати:)

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а в нас сьогодні 4-та річниця шлюбу, я не чекала дарунку (і сама не готувала:girl_haha: ну я хворіюча, не працююча жінка :girl_blush2:)
    так от, в мене поповнення намистинок pandora, особливо втішилась тому сердечку з оніксом, воно таке гарне:girl_in_love:
    в мене вже 20 намистинок :girl_dance: , треба ще один браслет:girl_in_dreams:

9. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

І я тим самим хвалитись:girl_flirt:
    В нас теж 4-та річниця. Може і не багато, а своє чиття без мого коханого чоловіка я не уявляю.
    А кілька днів тому в батьків чоловіка була 34 річниця. Є на кого рівнятись:girl_in_love:

10. Dana K

Dana K Well-Known Member

Слава Богу, і я маю чим похвалитися. Нам з коханим відкрили візи шенген. На 2 роки!!!! :girl_dance::girl_dance: ура ура ура тепер можна кудись податися:girl_in_dreams:

11. preciosa

preciosa Well-Known Member

Похвалюся! Сьогодні замовили меблі до нашої спальні:girl_claping: Тішуся:girl_in_love: З понеділка привезуть нам.

12. aknytsU

aknytsU волошкова...)

І у мене трішки назбиралось вихвалялок: нарешті я вдома і нікуди не лечу :girl_dance:
    Хоча й сьогодні п'ятниця, 13-те, але вона мене по-особливому тішить: рівно через рік настане наш волошковий день, тішуся з того, як мала дитина :girl_tender:

13. lilochok

lilochok Well-Known Member

Сьогодні було перше тренування з кульової стрільби! Мені сподобалось :)
    Знайшла собі нове хоббі

14. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

А я довольна як слоник! :girl_dance:таки поїхала на форум і пару книжечок купила, ще й братів-письменників Капранових побачила:girl_tender: Вчора нарешті купила бісер, буду завтра вишиваааааати:girl_tender:

15. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Мої коліжанки влаштували мені справжнє свято на день народження. Прийшли з іменним тортом, кулькою надутою гелієм, величезним букетом соняшників і купою подарунків. Так приємно було! А ще на торті була запалена свічка і я загадала бажання :girl_tender:
    Ну і ввечері була вечеря з чоловіком, бо то ще і наша річниця була :girl_in_love:

16. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

17. olangel

olangel Well-Known Member

18. iriwa

iriwa Особлива мама

А я мала пізні пості, щоправда аж в першій ночі. Чоловік з колєгами в барі недосиділи, тож прийшли до нас. Давно так весело не було!

19. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Ой! а я маю таку трошки подвійну радість. Я нарешті змінила свій нік на форумі, а то попередній мені дуже не підходив..Ну почала трошки свою справу на форумі розкручувати, побачимо шо з того вийде. Головне шо тішуся як мала дитина)))))

20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я все-таки вирвалась на книжний форум:girl_claping:
    Прикупила собі книженцію по матеріалознавству - буду мати що читати:)

Статус теми:
Закрита.