Вихвалялки (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

а мені передали фітосмолу
    і пафін чоколядовий і оранж
    тепер обдепілююсь і запарафінюсь )))

2. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ми відсвяткували весілля! Сьогодні їдемо у весільну подорож! Щастя просто переповнює!:radist::radist::radist:

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А я чисто випадково купила суперовий лижний комбез у співробітниці, якій він не підійшов по кольору і став тіснуватий. А мені цей колір супер і розмір теж. Тепер я власниця суперового, модячого Gorteks,за лагідну ціну. Сніг сніжок аууууууууу, я готова до лижного сезону

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в наших хороших друзів народилась доня:girl_in_love::girl_in_love:. Так за них тішусь. Буде для Ромчика нова подружка:girl_tender:)

5. tsarivna

tsarivna New Member

6. Artemida

Artemida Well-Known Member

Я сьогодні отримала свої дутики:

Сподобались і підійшли по розміру. Правда ще не знаю як взимку грітимуть (бо утеплення штучне), але, оскільки це не єдина пара мого зимового взуття, думаю все буде ок.

Тепер залишилось ще придбати якийсь модний спортивний комплектик (шапка+шарф) і до морозів готова:girl_yes2:

7. dasha

dasha Well-Known Member

Ура! Нам шоно ввімкнули світло.:preved::yahoo: Почуваю себе білою людиною. Купила баклажку води, будемо вечеряти макарончиками. Може пощастить і воду включать до вечора.

8. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

до теми кульки і я:girl_wink:, зробила на ДН своїй сестричці :give_rose:

[​IMG][​IMG]

9. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

А мені привезли ПРОСТО ТАК - 40 літрів яблучного соку . :girl_tender: Я тільки не знаю ,що я маю зараз робити. Треба закручувати, а я сама з Лілею вдома....А з нею багато не зробиш:sad: Всі мої будуть пізно. Буду певно пів ночі закручувати.:girl_impossible:

10. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Ах, придбала новий фотоапарат.... тоїсць, нє, модно казати "дзеркалку":girl_haha:
    Осьо воно: [​IMG]
    Тішусь, бо довго до цього йшла, мріяла і переконувала чоловіка, шо воно мені ну дуууже потрібно ("Ну нашо тобі така велика камера, її ж таскати за собою....! Краще манєнька!")
    А теперка, певне, буду фотографом:girl_crazy:

11. preciosa

preciosa Well-Known Member

Ех... Ще тут похвалюсь))) Сьогодні купила собі піджак:girl_crazy: Тепер хочу собі до нього якусь гарну брошечку... Велиииику!
    От відчувала, що сьогодні так і не будемо писати самостійну! І не писали... Клас!

12. allja

allja Well-Known Member

Ми з коханим сьогодні трішки прикупились:)
    Купили йому черевики на зиму, а мені сукеночку файну таку:girl_tender:, давно хотіла таку, а до сукенки пояс і колготки. А ще нарешті купили в ванну плетену корзину для білизни і тумбочку з шухлядками для мила, порошків і т.п.

13. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Поїхала в КК, планувала великий шопінг, бо на осінь-зиму одягу зовсім нема(цікаво що я минулого року носила??? )
    А купила тільки чорні ждинсики. То мій маст хев! Правда перший раз купила джинси в Зарі. Цікаво як будуть носитись....
    І ще мега-класну кофтинку! В кольорові полосочки! Яскраву-яскраву:girl_crazy:
    Як одягла її, аж настрій покращився:dance:
    Тепер вдягла щоб мужу показати, і знімати не хочеться)))

14. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Сьогодні в жилєтці писала про КД... Нема зле, щоб не вийшло на добре. Директор просто-таки вигнав додому відпочивати. І от лежу в ліжечку й насолоджуюсь серіалом та посиденьками.

15. TUCR

TUCR Well-Known Member

А собі сьгодні прикупила класнючі джинси такого плану(правда в секонді), але довольна як слон:girl_dance::girl_dance::girl_dance:

16. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Мала купити сьогодні собі светрик, а купила Лілічці дуже гарну біленьку вязану сукню - туніку ! Зараз вдягнула своє Чудо - яке воно гарне :girl_tender:!!!!!!!

17. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а ми вчора купили зволожувач повітря у вигляді пінгвіна, такий прикольний,:girl_crazy: нажаль сфоткати не можу,фотик накрився:girl_sad:, але коханий пообіцяв купити до дня народження доці новий( а це вже скоро:girl_dance:)

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А я сюди хвалитись своїм Ромком.
    Відколи має нові зуби пройшов місяць...і кілограм двісті:girl_yes2:
    Має зараз рівно 11 кг і файний апетит:girl_crazy: Їжу вже два тижні як не ховаю від нього...
    До слова з року і місяця до двух років і місяця замість набирати, вратив чотириста грам. В рік - 10 кг, в 2 роки - 9600...

19. Agrafka

Agrafka Member

Вже другий день тішуся подарунком від чоловіка - посудомийною машиною. То така краса!!! - закладаю брудний посуд протягом дня, на ніч включила миття, а зранку розставила чистий і сухий по поличках. Стільки часу вивільнилось для дитини та на особисті справи!!! :girl_dance:

20. daisygirl

daisygirl Member

Тепер я справжя Епл дівчина :) Коханий подарував мені айфона, щоб я його не брала. :girl_angel: Тепер до айпедика і макбука маю новий девайсик. Ляпота :girl_tender:

Статус теми:
Закрита.