Вихвалялки (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. veronka

veronka зла друзя

Відповідь: Вихвалялки (2)

у Маргарити сьогодні День народження! 2 рочки нашому коханнячку!:girl_bye::girl_dance::preved::girl_angel::yahoo::dance2:

2. AilataN

AilataN жива

Мені на цьму тижні провели швидкий і безлімітний інтернет, думаю інтернетозалежні зрозуміють мою вихвалялку!:girl_crazy::preved::i-m_so_happy:
    Я вже дивилась два фільми он-лайн! і мультики! івзагалі нон-стопом в неті! Але мобільний інтернет все одно буде завжди зі мною!:give_heart:

3. Michelin

Michelin New Member

---------- Додано в 10:39 ---------- Попередній допис був написаний в 10:36 ----------

А я довго шукала в інтернеті пісню, яку чула по радіо за кордоном у Франції. Знала тільки три слова з приспіву і ні виконавця, ні назви... І УРА, знайшла! Тепер співаюююююююю! :girl_smile:

4. Holly

Holly Moderator

5. levandivka

levandivka З яйцями...

Глянув профіль на фотофайлі:

6. Fechka

Fechka Member

Учора була в перукарні,гарно мене підфарбували і оновили стрижку .А потім чудово погуляла з коліжанкою. Наговорились, наїлись смакоголиків!
    Сьогодні дивлюсь в дзеркало і радію.

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я бачила!) Красуня:girl_tender:!!

Хвалюсь! Купила собі сьогодні в КК мештики, мммм-мечьта!!!!Форма супер, а на нозі лежать супер і каблучок якраз, щоб всюди і зручно!
    А ще до того всього босоніжки під акцію купила. Такі бомбезні чорні з цвіткою і на висоооокому каблуці. Так що тепер перша красавіца на районі буду:girl_haha:

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ми вчора приїхали з Карпат, зі Сколє. Діти гарно відпочили, покупалися, позагаряли.

9. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Моїй маленькій солоденькій дівчинці сьогодні вже цілий місяць!! Аж не віриться, так час швидко біжить :) Одяг вже носить як для трьохмісячної дитинки, важить 5500. Богатирша :girl_smile: Будемо сьогодні трішки святкувати

Останнє редагування: 29 Серпень 2011
  10. Ірена

Ірена Well-Known Member

у нас вчора була річниця одруження.
    чоловік увесь день працював, але недаремно я його чекала - пів на другу прийшов із квітами:kiss:
    хоча моя святкова вечеря вже була не до речі

11. hrystusja

А у нас сьогодні!!!
    Вже два роки я щаслива дружина!!! Ніби той чарівний день вчора був. А тут вже Ромасику скоро рочок. Час біжить...

12. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Маю купу вихвалялок :smile::girl_yes2:
    Вчора з дітками і кумами їздили на шашлики. Посиділи гарно біля річки Ворскла. Для мене це взагалі велика радість, бо отак, саме на природі з шашликами - я не була... років півтори. То ніколи, то ніяк. А це вдалось:girl_tender::girl_wink: Добре, що поїли все до шести, бо далі їсти було б "небезпечно" для фігури:girl_curtsey:
    Вчора також отримала повідомлення, що альманах "Літіум"(п'ятий випуск) отримали на руки. І, надіюся, що і мені скоро потраплять на руки примірники з творами інших авторів і мої також. Очікую:girl_smile:
    Сьогодні з маленьким в слінгу і Кірькою ходили по магазинах. Пообдивлялись все, погуляли гарненько. Купили полтавську газету, а там... чоловікова стаття. Дуже рада за нього.:girl_tender::girl_tender::girl_tender: Потім ми забрали нашого тата від справ. Привітала і, як в нагороду(хотілось щось приємне зробити:)), повела його (перший раз там був) в новий магазин хлібобулочних виробів та гарячої випічки (він у мене ще той любитель солодкого :nyam2:). Вибрав, що хотів. Була спокуса щось собі купити, а потім подумала, що :pardon: ... краще я куплю собі книжку. І для фігури нешкідливо і для розуму буде пожива та користь.:good:
    Купила книгу одного з улюблених авторів - Стівена Кінга. Що дуже сподобалось - на українській мові:y::naci:

Добре так на душі :)

13. Музик

Музик Мартуська

і у нас сьогодні річниця - правда перша, але теж свято, малесеньке таке

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Для когось моя вихвалялка буде смішною, але похвалюся. пекла вчора м'ясо в новій духовці, перший раз в фользі і вийшло дуже смачне! ще навчуся борщ варити такий як чоловік любить і буду господиня:girl_wink:

15. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

16. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Чоловік нарешті зремонтував мишку, а то я вже була замучилась з тим тач падом)))

17. kati

kati Well-Known Member

і в нас сьогодні 7 річниця. Прибіг о 8 чоловік з квітами,

і знову втік..правда сказав не надовго і щоб я дочекалась.Поставила в холодильник шампана, може якраз ще вийде романтичний вечір

18. Музик

Музик Мартуська

файний такий вечір вчора видався - замовили в ресторані їжу додому (ледве собаці пояснили, що м'яско не для неї, вона бідна так хотіла спробувати...), пили вино, дивились фотки, згадували як то все було - аж не віриться що так швидко рік пролетів...
    дивне таке відчуття- щастя, гармонія, класно так!!!

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

:radist::radist::radist:А я сьогодні стала власницею автомобіля - червона Honda Civic :radist::radist::radist:
    залишився "сущий пустяк" - навчитись нарешті нормально їздити:dance:

20. hrystusja

І в нас:girl_in_love:. Просто казковий!!! Як я мріяла в ресторані зі свічками:girl_dance:.
    І отримала подарунок на перерове весілля:girl_in_love:-книжку з святковими рецептами і форму для випікання велику-велику, щоб все заплановане пеклось, тушилось!))

Статус теми:
Закрита.