Вихвалялки (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by mamatu, Dec 27, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

А мені просто так (за гарні очка:girl_cool:) подарували величезний м"ягусінький махровий рушник. Тішусь:girl_dance::girl_dance:

2. allja

allja Well-Known Member

А мене сьогодні призначили на посаду заступника головного бухгалтера:girl_claping:
    Хоч я працюю волонтером,зате розпорядження про призначення - офіційний документ, а для мене підтвердження того,що недарма я вчуся:girl_crazy:

3. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Я завтра йду поповлювати свій гардероб.
    Нарешті....

4. gnoma

gnoma Member

А я сьогодні йду в кінопалац на мультик "Ранго" :connie_pull-pigtail.
    Так хотіла його подивитись, що вже не можу дочекатись вечора :).

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

:girl_haha:
    А в мене теж є вихвалялка!!! мегавихвалялище!!! я рік сиділа без роботи (за той час вивчила англійську і трохи технічні знання підтягнула), а вчора мені зробили пропозицію про роботу аж дві компанії!!! :yahoo::yahoo::yahoo: і дві класні! не знаю тепер яку вибрати :girl_haha:

6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

7. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

А я повернулась до занять у тренажерному залі:radist: Упродовж кількох місяців то дитину не було з ким залишити, а коли здала до дитсадку - слабувати малий почав...а тим часом м’язи, напрацьовані місяцями виснажливих тренувань, кудись собі позникали, і обрис тіла невловимо, але почав змінюватись:ireful1: І це страшенно мене засмучувало.
    Нині я вже відпрацювала третє заняття за цей тиждень! Звісно, все мене болить, лягла б зараз пляцком і ніц не робила, але навіть оцей біль приємний! Бо ти підняв тушку, поволочив її до залу, там змусив відчути себе живим організмом, а не мішком з половою:)
    І ще: завдяки robik'у, яка тут написала про грядущій концерт Лєпса (а я про це ні сном, ні духом не відала!), замовила квиточки до Оперного! Ура...пріобщусь до прєкрасного:rolleyes:

8. hrystusja

Ой, а у мене вихвалялка содні супер-пупер:girl_dance:!!) Мені вдалося аж 2,5 години з малим в день поспати. І то так класно!!! Ходжу ніби заново народилась. Ляпота!!!!! Тепер вночі можу спокійно вишивати:d64:

9. mysha

mysha New Member

Мій меньшинький Адам від сьогодні сам катається на лижах! Звичайно, не так швидко як Альошка, зате абсолютно самостійно рулить і повертає, не потребуючи моєї допомоги! Дуже тішуся з цього приводу! :radist:

10. La esposa

La esposa Moderator

а нам вчора за півдня викопали криницю :radist: то так цікаво було, мама мія :crazy: а ще ми наробили багато знимок :)

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Були у нас гості - моя подруга з чоловіком (Маркусевий хресний). То тепер хлопці мої мають вихвалялки
    (ну мама скоріше)[​IMG]

12. La esposa

La esposa Moderator

ось закинула кілька фото:

http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?p=945080#post945080

так тішуся, якби то не криниця на подвір"ї з"явилась, а як мінімум Бентлі :girl_crazy:

13. Олька

Олька Well-Known Member

А я з понеділка вихожу на роботу! УРА!!!!!!!!!!! Накінець-то!

14. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

:girl_wink:

15. Tequila

Tequila Well-Known Member

Вітаю! :girl_claping: Поділіться контактами де замовляли і зручністю носіння... теж моя давня мрія:girl_in_dreams:

Сьогодні планується гарне продовження дня - зустріч з друзями (давно не бачились з ними!) І ще подруга з Відня пише, що приїде на Великодні свята!!! :girl_dance:

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А то моя перша спроба

17. Fechka

Fechka Member

Моя доня сьогодні двічі сама сідала на горщик і справлялась... :girl_claping:

18. Gala

Gala Well-Known Member

А у мене племінничок вчора народився -В мого брата синочок,а моєї мами перший внук,бо перші 3 були дівчатка.(мої 2,брата 1):girl_in_love:Тішусь як слонь.

19. Holly

Holly Moderator

я маю нову газову плиту. Вже не дочекаюсь, коли підключать і я приготую різних смаколиків

20. hrystusja

Ой і у мене вихвалялка. Моїй мамі подарували набір баняків. Щось типу такого, але значно більший. Причому так несподівано. Подзвонили в двері і сказали- вітаєм)))). Я тішусь:girl_dance:Подарували мамі, а користуватись буду ж я!!))))
    І ще одна вихвалялка) Моя сестра випустила підручник у співавторстві і принесла нам подарувати. Тішусь, що маю таку сестру молодчинку)

Last edited: Mar 19, 2011
Thread Status:
Not open for further replies.