Вихвалялки (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Michela

Michela New Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

А ми сьогодні вже почали отримувати подарунки до дня народження синочка...хоча до нього ще тиждень...!!!

2. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

А ми завтра їдемо на озеро на шашличок!))))) УРААААААА!!!!!!! Зовсім несподівано так))) Мали зараз їхати, але чоловік трохи затримався і не вийшло((( Але завтра відпочинемо на славу)))))) І ще: сьогодні один друг мого чоловіка спитався чи я часом не вагітна))) А то щось дуже схоже)))

3. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми на океані, така краса. Рано всім сімейством на роверах катаємося, тоді на пляжі, під вечір в басейні. Вечеряємо на терасі, п'ємо вино. Відпочиваємо

4. preciosa

preciosa Well-Known Member

А мені вже покращало, почуваюся добре, на відміну від двох попередніх днів... І сьогодні буду виступати до Дня Незалежності з капелою бандуристок і сама буду виконувати пісеньку:girl_tender:

5. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А я повернулася з Чорногорії. Задоволена))))))

---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:34 ----------

Ой, забула. 15 серпня в мене було форумне свято)))) Я вже рік з Посиденьками посиденькаюсь)))

6. Kucheriava

Kucheriava Well-Known Member

А ми сьогодні відсвяткували День народження нашого синочка. Йому виповнилось два рочки.:girl_bye:

7. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

А я їздила на два дні до своїх діток!!! Так гарно провели час з ними!!:girl_tender: Ввечері мій малий "господар" розпалив вогнище, насмажили шашличків, картопельки з салом, потім він ще запропонував нам "дівчонкам" дисерт - печене яблучко на вогні:nyam2::nyam2::nyam2: Все вийшло таке смачнюче!!!! Вечеряли тим всім прямо біля вогнища, потім ще пісень поспівали. Просто суперський сімейний вечір вийшов!!!! Найбільше щасливою була моя, коли дивилась на нас:girl_tender:

8. Donata

Donata Active Member

Син сьогодні на велосипеді сам поїхав, без допоміжних коліс :yahoo::yahoo::yahoo:

9. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Нашому солодкому хлопчикові сьогодні виповнилося 4 рочки :girl_tender:. Дивлюся на нього і не уявляю як жила без нього - це моя найбільша радість у житті. Відсв"яткували з дітками, всі були задоволені, св"ято вдалося:girl_yes2:

10. agalinka

agalinka Active Member

А я позакручувала перші у житті власні закрутки. :)

11. Відповідь: Вихвалялки (2)

Маю крутезну вихвалялку!
    Дві львівські майстрині, які роблять прикраси з полімерної глини, зліпили мені таку красу:
    Тепер на вухах носитиму газетки-журнали: New York Times з Обамою і Vogue з SJ Parker :girl_wink:, а на пальцях - трошки Парижу і кольорові олівчики. Красааааа:girl_yes:

12. fotynasop

fotynasop New Member

А я вчора нарешті докупила ниточки для своєї вишиванки. Моєму щастю немає меж!!!!

13. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Чудово відсвяткували 2 рочки донечці (в кафе, і дітки ще були), мала 2 гарних платтячка, як принцеса :girl_tender:

14. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Купили сьогодні омріяну соковитискачку!:clapping::clapping::clapping: Діткам і нам здоров'я соки, натуральні і вдома. Дуже радіємо!!! :radist: :radist: :radist:
    Перший врожай стиглого винограду зібрали. :girl_tender: :girl_tender: :girl_tender:

А ще багато лишилося! Нямцяєм його. І свіжовитиснений сік уже спробували, випробувавши соковитискачку.:nyam2: :nyam2: :nyam2:

15. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я нині прогулялась і повернулась додому з новим журнальчиком, кольє з метеликів, тоніком для обличчя і лакричними цукерками. Дрібниці, але настрій покращився!

16. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

17. Heureuse

Heureuse вірю...

забула похвалитись- в мене не герпес!!! то просто було якесь подразнення, ура!
    то величезна радість, бо страшенно не люблю тої беки, плюс вона в мене довго сходить, плюс через тиждень навчання, плюс я вже мала таке щастя цього року і якби знову, то це було б страшенною несправедливістю:girl_smile:

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я знову тут. Чоловік мене нині вразив:girl_tender:. Подарував 25 надзвичайних, пахучих троянд.
    Така краса, не можу намилуватись:girl_tender:

19. preciosa

preciosa Well-Known Member

А мій коханий приїжджає з відрядження швидше, ніж планувалось!!!! УРА!!!
    Радію як мала дитина:girl_dance:

20. altari

altari New Member

Подарували мені гідромасажер.Тепер ножки мене неболітимуть.Ура!:dance2:

Статус теми:
Закрита.