Вихвалялки (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by mamatu, Dec 27, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

Чоловік забрав дитину!!! Я маю час дорозгрібати завал на робочому столі і СПОКІЙНО піти в зал на заняття. Це моя вихвалялка - бо завжди не встигаю, стрімголов біжу кудись, або взагалі пропускаю. Тому такий кайф зробити те що запланувала в нормальному режимі:girl_wink:

2. natorella

natorella Well-Known Member

ви в будинку влаштували змагання?;)

3. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Має масяпа ромашкове платтячко, а тепер до платтячка золоторука Лія нам зробила ось таке цудо
    Тішуся шо слонь. А ше Яська нині вареники помагала ліпити, помічничка росте...

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

мушу себе похвалити::) залікувала я вчора 2 зуби:girl_tender:, ще лишився один і я буду щаслива (ненавиджу лікувати зуби)

5. Nemi

Nemi Well-Known Member

а в мене кілька маленьких вихвалялок))
    на хвилі ремонту в кімнаті сестрички я вмовила тата трохи попереставляти меблі - тепер в моїй кімнаті стільки місця, що можна танцювати. х))) а зараз батько свердлить в стінах дірки, щоб повісити новий карніз і мої полички (вони були в іншій кімнаті і я навіть не надіялася їх отримати назад))
    а моя хомка вже звикла до нового дому - нарешті почала їсти свій корм і чемненько йде на руки бавитися))

6. Kordanna

Kordanna New Member

А я в Старому Несебрі ніжусь під промінчиками чудового сонечка, купаюсь у чарівному морі, читаю, сижу на Посиденьках, словом, ЩАСЛИВА........

7. DivineVanGate

DivineVanGate Member

А у нас , а у нас купа подарунків!!! І просто так :)

Чоловіка брат приїхав з дружиною (вони рік закордоном були). І привезли мені такі 2 супер-пупер модні плаття, годинник на поясі (навіть не знаю, чи це на бант зав'язувати на руку, чи на талію (ото село, треба запитатися ;) )

А нашому малючку - купу нового одягу, іграшок, браслетів, сумочок, а ще такі пластмасові фрукти-овочі , всередині липучки, і коли дитя ріже їх спеціальним ножем, то вони так хрустять і на половинки розпадаються..:girl_yes:

А найголовніший подарунок - що скоро (десь під кінець року) у мого чоловіка буде племінник або племінниця, братова - вагітна!! Це так класно!!

8. Halina

Halina Well-Known Member

У нашої сім'ї мегавихвалялка - наша донечка отримала сьогодні свідоцтво про народження!

9. koroljok

koroljok Well-Known Member

:yahoo: Дякую Дані, направила у правильному напрямку і вже мій блендер знову працює. А без нього як без рук

10. TUCR

TUCR Well-Known Member

А в мене і особисто для мене супер вихвалянка, мала каже пісь, і я біла на дворі посадила пісяти і вона попісяла, я так того довго чекала, правда то може ще незавжди так буде, але тішусь як слон своєю донечкою:connie::yes:

11. jylanda

jylanda занууууда

в мене сьогоднi двi супер вихвалялки - купили нарештi кух. комбайн моеi мрii, а ще отримала замовленi ниточки для моеi вишиванки)

12. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Моя доцька навчилася їздити на велосипеді без допоміжних коліщат! УРА! Нині ввечері ми разом з нею покружляли по району на наших залізних конях :) Збувається моя мрія про сімейне катання на роверах :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: Ще залишився малий і муж:connie_pull-pigtail

13. Siania

Siania Love Life

І у мене супер вихвалялка, я нарешті відкрила тут свою гілочку, тішусь як слонь, і щиро дякую всім за вітання! Люблю посиденьки!:girl_tender:
    А, ще завтра мій останній робочий день на роботі, яку, останнім часом, дуже не любила :girl_bye:

14. Markovka

Markovka New Member

А я на конях їздила кататися! Породиста, висока кобила - вилізла на неї з другого разу. Зате скільки кайфу! А які фотки!!

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в мене вихвалялка- я прийшла додому з розкішним букетом соняшників:girl_tender: і то тіко другий вечір без мужа:girl_haha:, шютка Мала здибанку з подругою, вже 100 років отак просто двоє не сиділи і не розмовляли. В мене тепер дуже натхненний настрій, ще й отримала файний подарунок.во:girl_dance:

16. Knopka

Knopka Well-Known Member

І в мене вихвалялочка. Нарешті я на Посиденьках після своїх мандрівок. Була в Угорщині і в Австрії. Відень - це одне з моїх найулюбленіших міст, маю від нього купу позитивної енергії, ще довго буду тішитися і вже хочу туди знову.

17. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

і я трохи похвалюсь: Придбала собі електронну кухонну вагу! Так добре тепер закрутки робити. Малий пів хати переважив вже! Але хоть трьох значні цифри повчить, а це теж плюс!

18. Nemi

Nemi Well-Known Member

а ми сьогодні купили по акції за 1 грн модем із функцією вай фай =D

19. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

А мені вчора подарував троянду мій колишній учень)) Дууууже давньо-колишній))) Спочатку мене не впізнав, потім вернувся з квіткою :girl_tender: і сказав, що "коли Ви нас вчили, то я англійську знав!" і додав, що гарно виглядаю :girl_spruce_up: І це було дуууууже приємно!

20. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Сиджу, працюю, одни оком шукаю куди б то подітись на вихідні... Тут дзвонить чоловік і каже "збирайся, їдемо в Шацьк!"... Шацьк не дуже люблю, але люблю коли за мене організовують куди і коли, особливо коли сама не наю, що хочу!!! Люблю за це свого чоловічка, що вгадує мої бажання!

Thread Status:
Not open for further replies.