Вихвалялки (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В мене мега-супер-пупер вихвалялище! Мій синочок навчився казати Ліда!!! Так гарно йому виходить, і такий собою задоволений!!!!!! І ходив цілий вечір "лідав." Я аж просльозилася:sad:
    А чоловіка жаба задавила:) зразу каже "кажи тато", бо малий не хоче говорити "тато", каже, але дууууууууууже рідко. Мені його аж шкода стало (чоловіка), трошки:)

3. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

4. mermaid

mermaid Member

Не можу не поділитись, чоловік взяв квитки на бродвей-шоу Король-Лев. Місця суперові :girl_yes2:
    Король-Лев

5. koroljok

koroljok Well-Known Member

Я в суботу купила свою "хочушку" - парасолю Райдуга, і погода одразу дала можливість з нею погуляти.Супер!

6. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Були вчора на дні народженні на шашликах (пощастило, що вдень сильного дощу не було:girl_wink:), донечка потрохи починає ходити на горщик:yes: А я вже у вас мембер:radist:

7. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

А я мусіла підняти собі сьогодні настрій покупкою, бо шось мене сьогодні все на кожному кроці нервує :). Купила собі як обруч але на резинці з перлинок і двох ланцюжків в Аксесорайз, ще й знижка була, то буде мені під плаття в якому я піду за дружку.

8. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Купила сукню
    А ще кавун, персики і кукурудзу :)
    Буду зараз об"їдатись.

9. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А в нас з чоловіком сьогодні друга річниця шлюбу:girl_tender: Хоча неофіційно, то вже 2,5 роки, бо розписалися ми за півроку до весілля:girl_smile:
    Отримала ось такі квіточки в подарунок

10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Марко навчився їздити на ровері без маленьких коліс!!! Сам! Ми зняли колесика, я думала покладу Михасика і буду його вчити, дивлюся Марко їде і кричить - мама, дивися я їду сам!!!

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

1. ми сьогодні були на Мєчникова в пологовому, приїхали передати подаруночок і помахати ручкою маленькій солодкій дівчинці:girl_tender:ми вже так її чекали- то нова коліжанка Домініка :girl_tender:
    2. нарешті пішла гуляти до місцевих діток-мам. вражень ціла купа:girl_crazy:

12. koroljok

koroljok Well-Known Member

УРА!!!!!!! Нарешті прийшла моя електронна книга :girl_curtsey:, збулась моя мрія (дякую коханому чоловіку :kiss:)

13. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Нарешті маю весільні фотографії. класнющіііі:radist::radist: , а фотоальбом напевно вже разів 50 передивляюсь не можу надивитись на ту красу :girl_haha: :girl_wink: Справді фотографія багато може передати

14. agalinka

agalinka Active Member

А я сьогодні поки малий в обід заснув спекла 4 бізквіти з ягідками і брауні з сиром, ото класно у мене вийшло, за 2год впоралась.

15. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Я вперше(І Матвійко в слінгу теж:)) в своєму житті побувала в кінотеатрі м. Полтави імені І. Котляревського. Дивилася фільм "Гаррі Поттер Дари Смерти. Частина 2." :girl_yes2: :girl_curtsey: :girl_tender: :girl_tender: :girl_yes2:

Тато сьогодні посидів з старшим синочком і брав його з собою по роботі. А мене відпустили до подруги дитинства, в Полтаву, з якою дружимо уже 12 років. Погостювали так добре))) Ох, який чудовий день! Море вражень і позитиву.:):):)

Останнє редагування: 4 Серпень 2011
  16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я на морі!!!!:radist::radist::radist:

17. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

не можу не похвалитись
    Сьогодні прикупила в нашої форумляночи одну дуже гарну річ, ще й отримала приємний сюрприз
    Дійсно було дуже приємно і неочікувано. Іра дякую Вам дуже!!!:girl_tender:

18. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

Завтра нашій сімейці 10 рочків!!!! :girl_dance::girl_dance::girl_dance: А оскільки завтра ми їдемо відпочивати, то сьогодні від брата сім"ї отримали такий несподіваний і приємний подарунок:
    [​IMG] [​IMG]

19. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Коханий купив собі новий ноутбук :)
    Радіємо разом:)))

20. Музик

Музик Мартуська

щось я так бачу, ноутбуками тут всі обростають :)
    вчора мені коханий чоловік подарував отаке чудо!!!
    зелений, як яблучко!!!
    і ще якусь штуку поставив, що в нас вдома тепев wi-fi мережа!

Статус теми:
Закрита.