Вихвалялки (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

А я трохи скорше пішла з роботи.ю і поїхала з друзями на Задорожнє. Така краса, сонечко вже не пече, вода тепленька....класс
    але на завтра дощ передають:sad:

2. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Я вчора з подружками теж відпочивала на Задорожньому - перший раз там була:girl_dance:. Хочу ще:girl_tender:
    І була в сестри на врученні диплома, бачила там Шатенку :girl_smile:

3. koroljok

koroljok Well-Known Member

І я буду мріяти з вами, але день народження в мене аж в лютому.Тому вже десь з два тижня я так потрохи чоловіку розказувала, як то добре і не буду вже книжки купляти, потім показувала в неті, який би я хотіла. І так він вже пару раз сидів і читав про книжки, буду надіятись,що незабаром отримаю електронну книжку:girl_tender:

4. atma

atma New Member

Були в ботанічному, в Нікіті (Ялта) там бананчики дозрівають. Маю теж бананове дерево, в слідуючому році будуть плоди, за рік 80-ть кг. дають. [​IMG]

5. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Так-так, я там була:girl_smile: А хто ваша сестра? Може,я її знаю?:girl_wink:

6. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І я хвалюсь:girl_tender:.
    Повернулась з відпочинку з шоколадним загаром:girl_spruce_up:. Во!)))
    А ще натрапила на суперські знижки і накупила собі шикарної білизни:girl_curtsey:

8. Музик

Музик Мартуська

повернулись!!! з не такого вже далекого Закарпуття!!!
    так добре вдома. Трошки пізніше додам ще фотозвіт!

9. Michela

Michela New Member

І ми вчоча приїхали з Карпат! Не планували, але в четвер зібрались скоренько і ...
    Відпочили супер! Будиночок над річкою, все в зелені....Красота!!!:girl_tender:

Останнє редагування: 17 Липень 2011
  10. Kordanna

Kordanna New Member

А у мене з табору повернулись моі кохані діточки!!! Я дуже тішуся, бо вони дуже класно відпочили і вже нареш і знову дома

11. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а ми сьогодні ідем на хрестини до племінника, купила собі платтячко рожевого кольору, зробила зачіску, краса girl_dance:

12. Amaranta

Amaranta Member

Наважуйтесь!:connie_pull-pigtail Волосся мені не попсувало, хоч перукар попереджала, що трохи псує, але я того зовсім не відчула. Фото закину десь на тижні, бо не можу знайти кабеля до фотіка.

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

якщо не таємниця, де ви робили та вартість? І чи волосся у вас довше 40см чи менше?

14. Kucheriava

Kucheriava Well-Known Member

Мені нарахували гроші на синочка, (по доходах). Я навіть не сподівалась. Здала документи і забула. :girl_blum:

15. Raven

Raven Мама малятка

Спекла тортика "Чокулядова насолода", файнюній такий, жаль їсти.:girl_smile:

16. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

17. Gajka

Gajka Well-Known Member

Щойно забронювала:girl_phone1: номер на Фіоленті! З наступного понеділка ми на морі :girl_cool:

18. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я... вчора.... мати рідна, стільки радості... їздила на Infinity! Ах, яка машинка, як муррррликає мотор!!! я в захваті!!!!

19. Bonita

Bonita Member

Перший раз в житті каталася на картодромі, це такий кайф просто словами не передати. Спочатку було трошки страшнувато, особливо важко руль крутити, чому немає гідропідсилювача:girl_yes2:, і в круті повороти заходити, але потім коли адаптувалася...... наганялася на славу, мій супутник навіть не міг мене об'їхати, а на одній спробі так старався, що аж врізався і не міх виїхати без допомоги інструктора :girl_blum:. От тільки 10 хвилин це мало, здається тільки наловчилася і все пора закінчувати. Хоча сама траса не дуже, ну і карти не самі нові, але мені дуже сподобалося хочу ще і всім рекомендую.

20. Michela

Michela New Member

А я вчора...стала хресною мамою для маленького хлопчика!!! :girl_in_love:Який Він файненький!!!:girl_angel:

Статус теми:
Закрита.