Вихвалялки (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

То певно моя сьогоднішня вихвалялка. Моє мале заснуло і я вперше за цілий день попила чаю!!! Зранку поспав 5 хвилин. А зараз плакав десь близько двох годин. Спати хоче і ніяк. Я включила голосно музику bob marley "dont worry, be happy" і сама плачу. А тут чую спить!!!! Це тепер буде наша колискова!)

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

п"ю чай, їм свою улюблену шоколадку studentska, читаю Ліну Костенку “Записки українського самашедшого”. фааайно так:girl_tender:

3. Fechka

Fechka Member

4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Де т кучуляду взяла? Я як кудись виїжджаю, то привожу її пачками, така нямка, особливо з горішками.. Ще маєш???

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

6. napoleona

napoleona Well-Known Member

7. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

А в Андріка "відпав" (мова оригіналу) перший зубчик:girl_tender: Дорослішає:) Мишка монетки принесла, зубчик забрала (до слова, а що з ним далі робити, куди мишці його подіти?)

8. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

та нікуди не подіти - натомість новий і здоровий дати (має сам вирости :) ) у мене так було, і в моїх дітей...
    а які варіанти є ще?

9. Tanyunya

та мишка новий дасть))), вона не знає, куди старий - просто викинути? Кажуть на горище кинути - так нема ж в мене горища))))

10. natorella

natorella Well-Known Member

заламінувати і в рамочку)))))

11. Tanyunya

Нізззя! Тоді руйнується легенда про героїчну мишку, котра мало того, що знайшла той зюб, так ще й в невідомому місці (це питання найбільше "хвилюло" Андріка) пронесла монетки і провернула операцію обміну)

12. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

я викидала в щілину у паркеті :girl_yes2:

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у нас вона у сірникову коробочку сховала той зубчик і у шафку.

14. manka

manka Member

Ось, подарунок на 8 березня від найкоханішогоhttp://sotashop.ru/news39.html

15. robik

robik Member

А в мене МЕГАвихвалялка......я аж підскакую на кріслі. :girl_curtsey:
    До Львіва вдруге приїжджає мій улюблений співак, і я вдруге буду на його концерті :music:. І не сама, а з коліжанками :girl_spruce_up:. От і з"явився на горизонті мужчіна від якого я таю, і білетики в кишені, як вхід у весну :man_in_love:!!! Лєпс у Львові! І я то знову побачу :yahoo::yahoo::yahoo:!
    Ото мене пре! мамадарагая! Весна, дівки, ВЕСНА!!!

16. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Сьогодні чоловік нарешті забрав велику палатку від Хагіс (майже з річною затримкою) - якраз буде племіннику на подаруночок:)))!

17. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

А я накупила вже речей для малечі)))).....таке класне відчуття:girl_tender: вже навіть попрала)))).....лишилось тільки попрасувати:girl_yes2:

18. Fechka

Fechka Member

в мене родичі в Італії.. то в них є "ЗУБНА ФЕЯ" котра залишає євро за зубчик.. а сам зубчик(летить у країну зубчиків (в смітник!!)От коли вони були в нас.. в Насті якраз вилетів зуб.. Вона все зробила як братик порадив і фея принесла 10 євро,а зубчик забрала(це було в грудні..)..... От минулого тижня в неї знову вилетів зубчик.. та він вже тиждень на підвіконні, а фея- не прилітає-"мабуть заспала.." ,а може в Італію "укатіла " зі своїми.. .Ася сумує...:sorry:

19. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

20. Fechka

Fechka Member

Статус теми:
Закрита.