Вихвалялки (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. jylanda

jylanda занууууда

Відповідь: Вихвалялки (2)

Похвалюсь) Я захистила диплом магiстра:girl_yes2: Безмежно щаслива:girl_crazy:

2. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Маю теж вихвалялку - два тижні тому отримала від коханого в подарунок телефон HTC Wildfire S, чим вже тут хвалилася, а через три чи чотири дні він виграв на одному сайті компутерної тематики теж телефон :connie_pull-pigtail той самий НТС, але інакшої моделі, Desire S :girl_tender: вчора їздив у Київ забирати :)))
    Так обоє тішимося як діти новими забавками :)))

3. solomka

solomka Active Member

А я схудла за останні 2 місяці майже на 4 кг. Ще "скинути" 2-3 кг і буду мати омріяних 53 - для моїх 167 см росту це буде якраз нормально.

4. LadyEva

LadyEva Member

В мене сьогодні подія- Захарчик перший раз попісяв у горшок!

5. Анютка

Анютка Well-Known Member

в мене подібна вихвалялка)))) Лізонька, поки я була на кухні, самостійно, без підказок, зняла штанята, сходила по великому і принесла горщик мені, щоб я викинула)))

6. solomka

solomka Active Member

7. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Я також похвалюся. Вчора в мене був випускний в університеті. Отримала диплом спеціаліста вчителя історії і правознавства. Чим безмежно тішуся. :girl_claping:Чоловік вчора подарував мені букет білих троянд, мені так було приємно, що він у мене такий ніжний і дбайливий. :girl_in_love:
    Попри гарне вчорашнє свято, нині мені сумно, що так скоро лине час і я вже не зможу часто бачитися з своїми одногрупниками, університетськими подругами.

8. Barbie

Barbie Well-Known Member

Зробив мені мій Т. позавчора сюрприз. Подарував те,що я вже давно хотіла.Тепер і я модною стала:girl_wink:

9. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Маю ще одну вихвалялку - сьогодні, о 16.00, моя коліжанка народила хлопчика, 54 см, 3900!!!! Напевне, буде Тарасик!!! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

10. Ehmeja

Ehmeja New Member

В мене народилась друга племінничка:yahoo:.
    А друга- мені, нарешті, захотілось спатки

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

А я ще доотримую подарунки до дня народження! Вчора подарували мені маску для волосся і рідкі кристали Бреліл. Давно хотіла! Волосся таке класне після них! :girl_tender:

12. kristas

kristas Well-Known Member

І в мене є своєрідна вихвалялка:) Я уже майже змила усі наслідки хворіння вітрянкою (зеленку), і вже майже все зажило..ше трішки червоненьке...ще чуть-чуть і я вийду на вулицю, на свободу :) а то вдома вже знудилась сидіти...

13. nalia

nalia Member

В мене супер вихвалялка,як для мене. Були сьогодні з чоловіком в ПБ, то після розмови з лікарем мій погодився на сімейні пологи,я так тішуся "як дітько цвяшком", надіюся не передумає, навіть вже одяг собі склав, Я про таке навіть і не мріяла,

14. innamorata

innamorata Well-Known Member

Моя вихвалялка - прийшов до нас у гості друг мого коханого. Ну, я як господиня взялася його нагодувати. Дала простенької літньої зупки, яку за 5 хв збацала. Друг сказав що такої смакоти ще не їв, і що я божественно готую, і що якби знайшов таку то вже б женився і тд і тп. Найприємніше було бачити який мій був довольний від таких слів :connie_pull-pigtail ото вже нахвасталася :girl_crazy:

15. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а я вчора варення наробила!!! накінець-то. і так мене то тішить, що вже однією справою менше) а з залишку ягід спекла нині пиріг і наморозила ще на зиму. надіюся до пологів усе встигну:girl_yes2:

16. Holly

Holly Moderator

А у мене просто вихвалялище - ми з оленкою нині три години спали. Як то файно виспатись:girl_tender:

17. Златка

Златка Well-Known Member

А в мене нині був час задоволення мого жіночого "я" в салоні краси :girl_spruce_up: Я накінець знайшла час використати подарований кумою сертифікат на салонні спа-процедури. В результати 3,5 годин минули так швидко, що я й не помітила :connie_pull-pigtail Настрій тепер пречудовий!

Останнє редагування: 1 Липень 2011
  18. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

А я в неділю йду за хресну до маленького Владіка :d25: :girl_tender:
    І нарешті мені підключили інтернет. ура

19. Ehmeja

Ehmeja New Member

А я нині важилась після шейпінгу... НАРЕЕЕШТІ скинула свій останній зайвий кілограм до своїх омріяних 50. Ато за рік скинула 6 кг. А на цей 1 кг пішов ще один рік:girl_spruce_up:

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я нині ходила в Ашан по продукти і випадково зустріла коліжанку, яка збиралась на шопінг. В результаті ми разом класно походили і я купила дві сукні, кофтинку і спідничку :girl_spruce_up:

Статус теми:
Закрита.