Вихвалялки (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

Ви явно провокуєте дискусію на межі конфлікту :)
    Мені теж було дивно від "АЖ". Однак, думаю, все визначається тим, як людина сприймає світ, зокрема, і віртуальний :)

2. Vika

Vika Well-Known Member

не розумію: до чого тут конфлікт?
    в мене зі сприйняттям ВСЬОГО немає жодних проблем. а на моє АЖ були причини, і не треба їх не знаючи робити висновки про мене.

---------- Додано в 11:51 ---------- Попередній допис був написаний в 11:03 ----------

і ще я купила собі норешті білу сумочку
    і записалася на суботу в перукарню на стрижку, покраску і укладку ( повной фарш ). буду красуня ( може )

3. Heureuse

Heureuse вірю...

ну, мушу похвалитись:
    здала другий і передостанній державний екзамен на відмінно! я щаслива!!!:girl_flag_of_truce:

4. Elizabeth

Elizabeth New Member

А я нарешті сьогодні оформила декрет!! і так тішуся з того шо капєц!!:girl_dance:

5. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Ех, а в мене вихвалялок назбиралось купа за сьогодні!:girl_dance::girl_dance::girl_dance:
    Купили з чоловіком купальник мені))) . Буду завтра для себе відкривати купальний сезон в "блакитному сяйві" :xaxa:. І купила собі "кокуляри" (як говорить Кіря)такі класнючі:girl_cool:
    Книжку прислала хороша людина така. Початківець - письменник сьогодні прийшло з автографом. Ех, слюні течуть. Зберусь з думками ,настороєм і часом та читатиму запоєм:girl_crazy:
    Прийшло мильце і косметичну маска. Буду пробувати! :girl_wink:(Дуже дякую, Атмо))))
    А ще сьогодні бачила дівчину, яка була нашою сусідкою. Ми переїхали на іншу квартиру і десь рік не бачились. Так от ця маленька худенька дівчина вже одружилась за цей час і народила... Трьох :girl_crazy: однояйцевих!(велечезна рідкість) близнючок, яким відповідно по три місяці. Народилися двоє по кілограму вісімсот і найменша кілограм чотириста Це велика рідкість. На область таких у нас три випадки трійняшок. І троє лежать такі крихітки милі))). Назвали Віра, Надія, Любов. Це таке щастя... Багато щастя і клопоту.:biggrin:В двох з чоловіком справляються. Молодці. Завжди захоплюватимуся такими людьми)))
    І для мене найголовніша вихвалялка наш маленький Матвійко біля дивану ,тримаючись, сьогодні пробував ходити потихеньку:girl_in_love::d25:Ранній такий)
    Здається, все:) :girl_curtsey:

6. носик

носик New Member

Моя Вікуська нарешті сміється і бігає по квартирі. Але все обійшлося)))) Моє маленьке Сонечко бігає по квартирі і грається зі своїми іграшками. Розкладає всіх-всіх на місця і до киці, і до Сьомича всміхається.
    Я така рада що все добре:d25:

7. Oriana

Oriana Well-Known Member

8. solomka

solomka Active Member

А моїй Катрусі сьогодні 7 рочків. Але святкувати будемо в неділю (разом з моїм ДН)

9. koroljok

koroljok Well-Known Member

УРААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!! ми третій день в Шацьку і сьогодні нарешті хороша погода! Ми загоряли і купались, і гуляли-все просто супер!

10. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ми завтра в тому зимному Львові востатній день!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! а тоді 2 тижні ГУРЗЗУУУУФФФФФФУУУУУУУУУУУУ! море, я вже бачу тебе, море,Софія бере всіііі всііііііііііі пізямки!!!!:girl_cool:

11. kati

kati Well-Known Member

А ми тата нашого нарешті дочекались з відрядження...маєм купу різних смаколиків, терміново мушу збирати дівчисьок в гості на сирно-асті-винну зустріч...бо стільки маю всякого добра, що боюсь сама не осилю:rus:
    А ще отримала супер-пупер класні босоніжки prada( з серіі з прозорим каблуком ):girl_curtsey:

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

ждітє:girl_crazy:

13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

І ми нашого татка дочекались з відрядження, приперся скромно пів четвертої ночі, без ключів, само собою. грррр(, правда з ящиком відбірної полуниці, чим я і поснідала, смачна, відбірна. як кажуть і на тому спасибі :)

14. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А мені вчора передачу з-за кордону передали!!Маю три пари класнющих штанів і модне пальто! А ше маю дві пари білих льняних штанів,які на мене завеликі.....Комусь би віддала. А ше в мене вже є свої кабачки і бурячки, а до кінця тижня і огірочки будуть! УРЯ!

15. kati

kati Well-Known Member

16. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

А ятака довольна сиджу на роботі, в обідню перерву перетворила на шопінг, купила плаття, в якому йду в вересні за дружку, таке як я хотіла довге, і ще собі гарну футболочку. І взяла додому поміряли комбінезончик літній, але думаю що завтра віднесу його назад в магазин, бо він дуже літній, а на роботу в такому не походиш

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

я вам льоду принесу:girl_crazy:

18. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а я вже (нарешті це сталося) бакалавр.........можна іти спати

19. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Ааа а моя братова сьогодні на узі ходила, і можете мене привітати, в мене буде племінничок:radist::radist::radist::radist:

20. zetta

zetta Well-Known Member

ми теж дочекались, приіхав в вечері з купою купезною всяких візиток, журналів, буклетів і тд . Мамі привіз гарнючу торбинку, доцям лашки. забрав ту макулатуру і поіхав на роботу )

Статус теми:
Закрита.