Вихвалялки (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

Приїхали з Карпат! На базі відпочинку познайомилися з такими цікавими людьми! Директор Радіо Рокс подарувала мені курточку з їхнім логотипом! А ще познайомилися з головним редактором київського журналу "Wedding" і пообіцяла нам допомогти чимось оригінальним у нашому весіллі! База суперська! Перед нами був Боржавський хребет, телефони відключили, овечок вчилися доїти, на підйомнику каталися, збирали гірський кришталь, ходили в баньку з віниками, в колибі святкувала уся база, як родина! Ще раз повторюся, що дуже багато класних людей зустріли!:girl_tender: Дощу не було взагалі - мій подарунок коханому вдався!:girl_claping:

Останнє редагування: 13 Червень 2011
  2. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Записали з чоловіком і виклали мій спів на ютуб і в контакті. І радість, і велике хвилювання!!!Прошу лишати в карму коментарі) Прошу подивитися і оцінити. З надією, що не потраплю в тему "Культурний шок":)

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

Я нарешті захистила магістерську на "5":girl_claping:, нарешті моя малеча буде мати спокій у животику, тепер я така вільна, що не знаю чим зайнятися (крім того що знайти нову квартиру)

4. Heureuse

Heureuse вірю...

мама моїх учнів порекомендувала мене іншій мамі як хорошого викладача..так що тепер я займаюсь ще з одним хлопчиком!
    дуже приємно, коли тебе оцінюють по достоїнству:girl_yes2:

5. Melisa

Melisa Well-Known Member

А ми на вихідних їздили у Карпати і здійснили нашу мрію, піднялися на Говерлу.

6. talja

talja Member

У нас вихідні також вийшли класні-екскурсійні. Їздили в Яворівський національний природній парк з їхнім працівником, що був для нас екскурсоводом, ех добре було! В урочищі Мочари дітям було особливо цікаво дивитися і бігати за всією живністю, що там водиться! Красиво там, таке враження що в Карпатах. Тоді побували на Яворівському полігоні, на пості спостереження та коло церкви що ще на диво стоїть після постійних обстрілів. На завершення заїхали в Верещицю на озеро покатались на човні провели гарно час! Я чомусь і не могла подумати що коло Львова така красота є та ще у державній власності напевне чи не єдина! (хоч вже неодноразово свої руки туди намагались запхати наші шановні депутати, наразі без успішно, що не може не радувати!:girl_claping:)

7. solomka

solomka Active Member

А я цими вихідними вперше в життя спала в наметі - ми їздили в Згорани (20 км перед Шацьком). Природа чудова: озеро з лебедями, сосновий ліс. Відпочинок вдався на славу, діти в захваті, питають коли поїдем наступного разу.

8. Kryhla

Kryhla Member

Моєму маленькому синусику вчора минуло півочку:girl_claping::girl_tender:
    Гарно посвяткували, побавились і просто душевно посиділи у гарній компанії.:girl_tender:

9. Nemi

Nemi Well-Known Member

а я сьогодні останній іспит здала)) трьох балів до п'ятірки не дотягнула, але то таке. головне, що нарешті сесію закрила))

10. innamorata

innamorata Well-Known Member

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я , а я чисто випадково купила собі класнючі босоніжки від ZARA:yahoo::yahoo:. В магазині був лише один розмір-мій!!!! На нозі лежать суперово. Тішусь:preved:))

12. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А моїй солоденькій квіточці сьогодні 4 рочки, як час швидко біжить, ще зовісм недавно вона була така крихітна, вчилася ходити, говорити, а сьогодні це моя розумничка і помічничка, моя радість , мій промінчик.
    І ще маю одну вихвалялочку, я до дня народження доці зробила сама тортик, і мені все вдалося, а ще похвалили мене і сказали, що смачний.

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

я щаслива власниця фото книги
    ех, прикольно коли памятають про такі мої захцянки.:girl_claping:

14. Milady

Milady Well-Known Member

Маю просто величезні вихвалялки:girl_claping:
    Я вже нарешті здорова,вся зеленка змита:girl_haha:
    Сьогодні захистила магістерську роботу на відмінно!
    З понеділка я йду у відпустку!
    І зробила собі маленький подаруночок - купила собі класнющі великі кульчики!
    От тепер буду мати багаааато часу,щоб закінчити свій весільний рушник:d64:

15. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В нас нарешті увімкнули гарячу воду!

16. preciosa

preciosa Well-Known Member

Вчора здала другий екзамен - на 5!!!!!!!! Уря!!
    Ще 2 і я вільна!

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

і у нас, уря!!!!!!!!!:girl_claping:

18. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Допоки мої з малим в Карпатах спала сьогодні до 13:30!!! Такого не було дуууже давно! Так кльово, не описати!

19. nalia

nalia Member

А мій малий (4,3) сьогодні перший раз був в стоматолога,все пройшло набагато краще ніж я думала(тільки плакав коли робили анастезію),ну і дякую одній з форумчанок,яка порадила хорошого стоматолога

20. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

зробили великі закупи техніки на кухню - кухонний комбайн, хлібопічку і кавоварку :girl_claping: довольна як слон:girl_tender:

Статус теми:
Закрита.