Вихвалялки (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. veronka

veronka зла друзя

Відповідь: Вихвалялки (2)

уррраааааааааа, в мене подруга нарешті народила!!!!!!!!!!! на 42 тижні і 4 дні!! дівчинку 4190 і 53 см! от тільки не оминула її стимуляція і розріз у хваленого лікаря(((

2. solomka

solomka Active Member

Мені щойно хтось поповнив телефон на 5 грн. Ніби небагато, але приємно (мабуть хтось помилився в наборі номера)

---------- Додано в 17:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:37 ----------

Цим "хтось" виявилось пиво "Львівське" - я виграла поповнення в їхній акції.

3. tasha

tasha New Member

а мені чоловік купив нетбук. :girl_cool:

4. preciosa

preciosa Well-Known Member

А я здала екзамен з англійської на 5!!!!!!!!!:girl_cool::girl_dance:
    І ще, і ще... купила собі туш Лореаль Телескопік;)

5. Музик

Музик Мартуська

маленька вихвалялочка...
    відмовилась від кабельного телебачення! ми його майже не дивилися (телевізор вмикали максимум раз на тиждень), навіщо, коли є інтернет, до того ж прийшла платіжка з новими тарифами - 120 замість 45...
    все, тепер ми вільні!

6. viltis

viltis Well-Known Member

А-а-а....мене так класно підстригли:)))

Після експерименту Бори думала, що вже ніхто не вгадає мій внутрішній стан краще, ніж той стиліст -перукар з Києва ..а тут, подружка випадково сказала, що до неї прийде перукар знайомий і я "впала на хвіст"...І мені повністю вгадали мій стан:)) Тепер я знов а-ля пацанка:))),але стильна така:)

---------- Додано в 20:34 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

завтра сфоткаюсь, покажу:haha:))) дякую за карму:)

7. veronka

veronka зла друзя

а моя красунечка вчора сама зняла штані і "зробила великі справи":girl_dance: перед тим ходила голопопа навколо дерева як кицьо і мостилась:girl_haha:

8. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Я захистила дипломну роботу на "5", тепер я дипломована "банкірша" :)

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

купила ще одні "мадени" такі
    і майку-туніку і легінси короткі коричневі.
    Чекаю мужа з суші:girl_in_love:
    будем вночі вечеряти.мням

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ну і я маю вихвалялку:girl_in_love:
    Отримала сьогодні в подарунок від подружки класну туалетну водичку і брендову туш, про яку давно мріяла і не могла собі дозволити. Тішусь шалено. І Ромчик хвалиться купою нових дятячих музичних інструментів(цілий вечір б"є в барабан і дує в дудку:wacko1:) та новим літнім комплектом майка+шорти, подарованим хресним татком.

11. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Придбали собі електромясорубку, а на день народження мені сестра соковижималку подарувала! Так класно! Фаршу наморозила, зрази зробила, сочки п'ємо! Тішусь як мала дитина!!!

12. Златка

Златка Well-Known Member

А ми з великим нетерпінням з хвилини на хвилину чекаємо нашого татка з подорожі :connie_pull-pigtail!!! Більше тижня його не було, а здається, що то ціла вічність минула... :girl_yes2:

13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я все забуваю похвалитись, нарешті купила нову праску і пилесос, тепер ще б трохи натхнення.
    Ще придбала дівчинці, до котрої йдемо на ДН з дітлахами, шкільний рюкзак нормальної якості з хеллоу кітті, бо треба було тільки такий-ледве вчора відкопала по неті в києві і вмовила менеджера поїхати в 5 вечора і відправити мені до Львова, ніколи б не могла подумати що то така епопея.
    чоловік нарешті визначився яку машину купуватимк, бо в мене вже нерви здавали, тепер буде трохи легше.
    Ну і загалом, він приїхав ще в четвер, і приділив нам трьом як ніколи багато уваги, вчора прийшов додому в 7!!! годині-для нього це практично подвиг, сьогодні ми класно провели пів дня разом і ще маємо програму на два наступних.
    Одним словом - я задоволена)

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А мені, а мені сьогодні з самого ранку подарували велииииике відро величееееезних червонющих, смачнющих полуниць:girl_tender:. Тепер переживаю щоб алергія не почалась:girl_haha::girl_haha:

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ми щойно повернулись з хрестин одного солодкого хлопчика, котрий став похресником мого чоловіка. муж довольний:girl_tender: і в мене настрій чудовий:) таке гарне затишне свято було:girl_tender:

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А в мене нові брюки від Зара!

17. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А в нас сьогодні була зустріч одногрупників! Прийшло нас не багато, але гарно посиділи-погуділи:girl_claping:

18. Fechka

Fechka Member

Сьогодні до мене приїхали мої чудові одногрупниці коліжанки Дві Оленки (Одна з Києва ,інша з Житомиру!)
    Сьогодні чудово провели час! А завтра йдемо на зустріч випускників!
    ( 10 років після випуску з ЛКА)

19. Ariel

Ariel Well-Known Member

Моєму синульці вже 5 місяців.Аж не віриться як швидко біжить час.Гарно відсвяткували:girl_yes2:

20. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Тиждень не вживаю цукру - В З А Г А Л І !
    Сама собі не вірю))) бо чай, кава, полуниці - все мусило завжди бути солодке! Ще й потім халви як мінімум (щоб здоровіше :girl_haha:) або пляцок, або печиво - як мінімум!

---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 13:33 ----------

Відчула атмосферу... Бажаю вам любові і здійснення мрій!

Статус теми:
Закрита.