Вихвалялки (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by mamatu, Dec 27, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

Ойой, жіночко, коли ти то все носити встигнеш? Ти напевно тому з села преш, бо там обновки нема куди вбрати?:girl_in_dreams::girl_in_dreams:

2. Fechka

Fechka Member

Файний чоловік! Вітаю!!!Хай все Вам гарно носиться,а те що не підходить бажаю вдало продати!
    А мені чоловік сьогодні замінив системний блок!:girl_dance: і Комп процює щвидко-швидко!

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ггг, вчора ввечері ще отримала своє замовлення з mango :girl_crazy: сукня до п"ят, виявилась затісна в грудях:girl_cray:, а решта : джинси, штани, легінси,шорти,купальник, піджачок з паєтками, ремінь і сумка фаааайні:girl_dance:
    цілий день були на дачі в моїх екс директорів, святкували день народження, так гарно провели час, я так за всіма скучила:girl_in_love: (питали коли вийду на роботу:girl_haha:)

4. Юстина

Юстина Well-Known Member

Я мушу хвалитися, бо не засну. Дзвонити комусь чи слати ммс вже незручно, а з вас ще можна когось застати ))). Щойно повісили раму-поличку навколо телевізора. Вкрали дизайн в одному з злачних закладів, трохи додумали і маємо те, що маємо Знимка "робоча" свіженька, треба шнури поховати і книжечки рівніше поскладати. Тепер проблема з кольором стіни, зливається з поличкою, але то вже зачекає до завтра.

5. atma

atma New Member

Ну, то, і я, повихваляюсь. В мене за вікном соловейко вже годину співае, тиха ніч, а соловейко заливаеться. Ось я і думаю, який хіт, пройде ще мільйон років а хтось як я зараз, буде сидіти та слухати, вуха не відірвати. Бог самий кращий композитор, режисер, художник , скульптор...
    Природа це наша мати, вона беззахисна як немовля, її потрібно любити як матінку, та оберігати як дитя.

6. kristas

kristas Well-Known Member

7. Fechka

Fechka Member

Ось такі сюрпризи я підготувала доні:
    Чудовий потяг;[​IMG]; і ще зробила таку стінгазету:[​IMG]
    Такий самокат![​IMG] і Супер вітальну листівку:[​IMG]
    Дякую усім дівчаткам, а особливо форумляночці TUCR!:girl_in_love:

8. olena

olena New Member

Моя старша дитина зробила мені сьогодні супер подарунки на День матері зроблені своїми руками,а ще заспівала дуже гарну пісеньку ,
    я аж просльозилась від радості.Отака в мене суперова донечка,подарувала матусі купу позитивних емоцій.

9. Florena

Florena Member

Як радує, що у таке свято природа вирішила поступитись своїми примхами і знову весна, світить ясно сонечко, співають пташечки. Щей дітки зранку гарно привітали, доня розповіла віршик про маму (який вивчила сама),,заспівали разом з синелею пісню та подарували листівку і книгу про квіти (це одне з моїх захоплень), ну і під кінець букет з бузку та конвалії.

10. sunset

sunset Active Member

і мені весна гарні новини дарує))))

вихвалялка дня- сестричка вагітна)))) і схоже,що буду мати другого похресника чи похресницю))) аааа, радію))):girl_in_dreams:

11. Augustina

Augustina New Member

Мені моя доця принесла квіточку і привітала з днем матері-було дуже сильно приємно отримати це від маленької доці:radist:

12. Michela

Michela New Member

А мені донечка зробила сама листівку. Ось декілька рядочків з неї...

Приємно до сліз...

13. Augustina

Augustina New Member

Дуже класно,особливо коли тобі приносить це твоя дитина

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А Ромчику сьогодні гойдалку подували. Ми ще її не прикріпили, а він вже не вилазить з неї

15. zaderyshka

zaderyshka Member

Най-най-найбільша вихвалялка, я нарешті переїхала до своєї кімнати!!! Після ремонту!! Тепер живу в стінах які пофарбовані у колір мандаринки і з новим свіжим паркетом!!! Ах!!!:girl_cool::girl_in_love::girl_dance:

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І я отримала листівочку від донечки - малювали і підписували в садку, вона принесла в рюкзачку і з пятниці ховала від мене у своїй кімнаті, під ліжком. Я робила вигляд, що не бачу
    А сьогодні урочисто подарувала. В такі моменти, так приємно від того, що ти МАМА!!!

17. Florena

Florena Member

Чоловік нещодавно повернувся з роботи і продовжив мені свято подарувавши великий букет білих хризантем, та у додачу до квітів була пляшка Мартіні і мої улюблені "Рафаелко".

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я щойно прокинулась:girl_in_love::girl_in_love:. А малий ще спить:girl_in_love:. Ну не вихвалялка???)))
    А ще чоловік зараз готує цікавий сніданок:girl_in_love:.

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А в мене вже від завтра нарешті робота починається :girl_crazy: І я тому дуже тішуся, а то якась така перерва вийшла-більше тижня, я так довго не можу сидіти. І хоч я рада, що та перерва була. бо я змогла зробити киці операцію і посидіти з нею, але хочеться вже якоїсь дії :)

20. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Маю букет тюльпанів від чоловіка і Со
    Маю букет тюльпанів і гостьовий візит від сімейства моєї товаришки-одногрупниці
    Маю букет нарцисиків з візитом від куми
    Маю рафаелло від мужа
    Маю косметичку від мами
    :);)

Thread Status:
Not open for further replies.